Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

2021.szeptember.19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Vannak márkák, amiket közelebb érzel magadhoz, mint másokat, ez biztosan nem véletlen, sőt az is lehet, hogy egyenesen összefüggésben a márkák iránti érdeklődésed a horoszkópoddal. Persze, a luxusmárkáknál nem minden, hogy passzol az ízlésedhez, vagy a csillagjegyedhez, az még ennél is fontosabb, hogy passzol-e a pénztárcádhoz.

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján
Fotó: Shutterstock, Getty images

Persze, ha egyelőre éppen nem is engedhetsz meg magadnak semmiféle luxusholmit, álmodozni azért még szabad, és ki tudja, lehet, hogy egyszer megengedheted majd magadnak az áhított darabot.

Kos (03. 21-04. 20.) - CHANEL

Világos mint a nap! Te a saját főnököd vagy, nem nagyon szeretnéd, hogy mások uralkodjanak feletted, ismered az utadat és azon szeretnél járni. Nyilvánvalóan erős és független személyiség vagy, éppen olyan, amilyennek egy Chanel-nőt elképzelünk. A Chanel erős, független, és kortalanul szép holmikat kínál, pont neked való!

Bika (04. 21-05. 20.) - BURBERRY

A Bika maga megtestesült megbízhatóság, a csillagjegy szülöttjei nagyon is értékeli a luxust, az extravagáns anyagokat, talán a feltűnő holmiktól sem riadnak vissza. A kifinomult ízlésű Bika értékeli a luxust, de a lelke mélyén ugyanazt a stabilitást, megbízhatóságot tartja talán a legnagyobbra, ami benne is megvan. Mi más tükrözhetné mindezt jobban, mint egy 165 éves divatóriás!?

Ikrek (05. 21-06. 21.) - PRADA

Gyengéd vagy és szeretetteljes, szereted megmutatni a női oldalad, de egyszerűen ellensége vagy a megszokásnak, és a rutinnak. Az olasz Prada márkában pontosan megvan az a kettősség, ami téged is jellemez, egyszerre letisztult és nőies darabokat kínálnak, de mindig tartogatnak valami váratlan, merésznek tűnő meglepetést, az Ikrek stílusához semmi nem áll közelebb ennél a márkánál.

Rák (06. 22-07. 22.) - RALPH LAUREN

Mindenki tudja, hogy a Rák a legérzelmesebb csillagjegy, nagyon sokat foglalkozik a saját és mások érzéseivel, és érdekes módon az öltözködésben ez úgy csapódik le, hogy semmiképpen sem a feltűnő dolgokat keresed, hanem mintegy az érzelmeid bonyolultságának ellensúlyozásaként az egyszerű és letisztult dolgokat értékeled. A Ralph Lauren pontosan azt nyújtja, amire szükséged van, tökéletesen elkészített, nem túlgondolt, egyszerű és minőségi darabok.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) - Versace

Ez nyilván nem is lehetett kérdés! Az Oroszlán jegyűek szeretnek elkápráztatni mindenkit, a ragyogás a mindenük, nem félnek a feltűnő ruháktól sem, hiszen a bátorságukat tükrözik. A Versace imádja az aranyt, és imádja, hogy a ruháinak viselői azt üzenhetik ezekben a darabokban, hogy én más vagyok, mint a többi, felettük állok. A Versace és az Oroszlán egy tökéletes páros!

Szűz (08. 24-09. 23.) - HERMÉS

Mindenki tudja a Szűz csillagjegy szülötteiről, hogy náluk aligha van szorgalmasabb, szeretik, ha rend van körülöttük. A klasszikus, letisztult dolgokat értékelik, többre tartják a minőséget, mint a múló trendeket. A Hermés lassan 200 éve jelen van, abban lehet bízni, hogy náluk a szaktudás és a minőség kifogástalan. Egy Hermés darab, gondoljunk csak a Birkin táskára, kiállja az idők próbáját, és a Szűznek éppen ez kell, és semmi flincflanc.

Mérleg (09. 24-10. 23.) - DOLCE & GABBANA

A Mérleg gyűlöli a konfliktusokat, csak pozitív környezetben képes igazán kibontakozni. Ugyan két lábbal a földön áll, de valójában egy álmodozó, aki szeretné mindenben meglátni a szépet, az ösztönzőt. A Dolce & Gabbana márka az élet szeretetéről szól, árad belőle a pozitív hangulat, de megvan benne az a józanság, hogy ez a nagy életszeretet nem csap át túlságosan művészi darabokba, az olasz divatház mindig hordható darabokat tervez.

Skorpió (10. 24-11. 22.) - GIVENCHY

A Skorpiót a perzselő szenvedély, a túlfűtött erotika jellemzi. Hajlik a misztikára, szereti a kétértelmű dolgokat. Egyszerre csábító és félelmetes is tud lenni, akárcsak a Givenchy márka, amit tényleg a beavatottak értenek csak igazán. A ruháikban sok-sok szenvedély, erotika van, de megkérdőjelezhetetlenül elegánsak is. Eldönthetetlen titokzatossággal ruházzák fel a viselőiket, és a Skorpiók ezt nagyon élvezik.

Nyilas (11. 23-12. 21.) - CHRISTIAN DIOR

A Nyilas nyitott gondolkodású, nem szeret leragadni a múltban, szárnyal a képzelete, és nagyra értékeli, ha valaki új dologba mer vágni. A Christian Dior névadó alapítója a New Look megteremtésével teljesen átszabta a női divatot. A divatház kreatív vezetői, akár John Gallianóra gondolunk, akár az aktuálisan irányító Maria Grazia Chiurira mindig képesek voltak új utakat nyitni, és éppen ez a fáradhatatlan kreatív, minden újra nyitott szellemiség teszi a Diort a Nyilashoz leginkább passzoló luxusmárkává.

Bak (12. 22-01. 20.) - LOUIS VUITTON

A Bakot a fegyelmezettsége, önuralma a csillagjegyek közül kiemeli. A jegy szülöttjei hibátlan jó modorról tesznek tanúbizonyságot. A pontosságot, az alaposságot mindig nagyra értékelik, a Louis Vuitton éppen ezért passzol hozzájuk. A Louis Vuitton termékeinek magas minőségét nem lehet megkérdőjelezni. Egy régi, nagy hagyományokkal rendelkező márkáról van szó, amiről mindenki azonnal tudja, mire számíthat: kivételesen minőségi termékekre, olyanokra, amik évtizedek múlva is megőrzik a státuszukat. A Bak nem ül fel mindenféle divathullámra, ő a hosszú távú megbízhatóságot értékeli.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) - GUCCI

A Vízöntő értékeli a haladó gondolatokat, szereti az újdonságokat, és kétségtelenül van benne egy magakelletés is, persze nem annyi, mint az Oroszlánban, de a Vízöntő is szereti megmutatni, hogy ő bizony különleges ízlésű. A Gucci éppen ezért tökéletes választás számára. Az olasz divatház innovatív, kísérletező és kellőképpen merész a Vízöntő számára. A Gucci azonnal felismerhető darabokat készít, nem hivalkodó, vagy túlzottan pompázatos, de nem lehet nem észrevenni, és ez igazán passzol a Vízöntő jelleméhez.

Halak (02. 20-03. 20.) - FENDI

A Halak a legintuitívabb csillagjegy, nagyon pontos megérzései vannak. Ugyanakkor nagyon markáns művészi hajlamai vannak, könnyen átlátja a dolgokat, meglátja az összefüggéseket. A Fendi azért tökéletes márka a Halak jegyűeknek, mert a klasszikus szabások, időtálló sziluettek mellett mindig is jellemző volt valami előremutató a kreációikban. A Halak az ösztönös és a tudatos határán van, a Fendi hasonló határhelyzetben a divatban a klasszikus és modern között.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

5 egyszerű szokás, ami segít, hogy tovább élj

5 egyszerű szokás, ami segít, hogy tovább élj

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője