Ez a munka passzol hozzád a horoszkópod szerint

2022.június.10.

A jó munkahely elengedhetetlen ahhoz, hogy boldog legyél. Hisz milyen jó az, ha szereted is amit csinálsz, és nem kínszenvedésként éled meg azt az időt, amit a munkahelyeden töltesz. Ha valaha is éreztél valamilyen természetes vonzást bizonyos pályák felé, az azt is jelentheti, hogy maguk a csillagok terelnek téged arra a pályára, és ezt nagyban befolyásolja a csillagjegyed. Ugyanis minden csillagjegyhez más munka passzol, mivel teljesen más személyiségjegyekkel bírnak.

Ez a munka passzol hozzád a horoszkópod szerint
Fotó: Profimedia

Természetesen millió más tényezőt is figyelembe kell venned, mikor pályát választasz, de a csillagjegyed szerinti orientáció akár a kezdő lökést is megadhatja.

Kos (03.21-04.20.)

Coach

Ha van olyan terület, amin Kosként fejlődhetsz, az a coaching. Ez azért van, mert könnyebben látod az "egész képet" és nem félsz attól, hogy másokat irányíts- általában a sikeres irány felé.

Sok energiád van, amit akárhová mész magaddal viszel, valamint szenvedélyes vagy, ami hihetetlenül inspiráló lehet, sőt gyakran motiváló vagy mások számára, ezért akár pénzügyi területen, akár a sport területén coacholsz, sikereket érhetsz el.

Bika (04.21-05.20)

Író

Élvezed az élet finom dolgait, szeretsz olvasni – általában otthon pihenve –, ezért könnyű belátni, hogy miért fejlődhetsz az írás területén.

Ez a jelleg könnyen jó íróvá tehet téged, mivel kalandokat hozhatsz létre mások számár, míg ők otthon vannak. Mivel sokat olvasol tudod, mitől jó egy jó könyv, és ez a tudás sikeressé tehet.

Ikrek (05.21-06.21.)

Médiaszemélyiség

Ikrekként a személyiséged szellemes és szórakoztató. Tudod hogyan vezess egy olyan helyet, ami tele van kirobbanó médiaszemélyiségekkel. Gondolj a különböző vetélkedők házigazdájára, rádiósokra vagy a jótékonysági szervezetek embereire.

Mivel nagyra értékeled a szórakozást, és a dolgok több szempontból való nézését könnyű rád figyelni.

Rák (06.22-07.22.)

Tanítás

Legyen szó általános iskoláról vagy akár egy jógastúdióról, kényelmesen el tudsz vezetni egy órát. Ez a szelíd és nevelő természeted miatt lehetséges. Empatikus vagy és tudsz gondoskodni a diákjaidról, ezen kívül a kemény héjad miatt, megmarad a veled szembeni tisztelet.

Képes vagy nyomás alatt nyugodt maradni, ezért kevesebbet stresszelsz.

Oroszlán (07.23-08.23)

Karriertanácsadó

Nagyon tudod motiválni az embereket és inspirálni őket. Kiváló tanácsokat tudsz adni a félénkebbeknek is, azoknak, akik nem nyílnak meg könnyen.

Nemcsak saját tapasztalataidból adsz tanácsot, de másokat is ösztönzöl. Ha Oroszlán vagy és karrier vagy élet-tanácsadás területre sodor az élet, akkor könnyen megállod ott a helyed.

Szűz (08.24-09.23.)

Egészségügyi dolgozó

Mivel rendkívül részletorientált vagy, jól menne az orvosi pálya, ahol az előbb említett tulajdonság életfontosságú. Orvosként vagy nővérként – esetleg ápolóként – kiélheted a ezt a maximalizmusodat, miközben kapcsolódsz az erényesség egyik központi értékéhez.

Mivel gondoskodó vagy ezért az is előfordulhat, hogy te leszel mindenkinek a kedvenc orvosa.

Mérleg (09.24-10.23.)

Diplomácia

Senki sem ragaszkodik annyira az erkölcsökhöz, mint te drága Mérleg. Ezt a tulajdonságodat pedig a diplomáciában nagyon jól tudod kamatoztatni. Általában egy céltudatos, nyertes személyiség vagy, ezért könnyen kivívod az emberek szimpátiáját.

Jelentős változásokat hajthatsz végre a világban az ambícióid révén, és el tudod érni a sikert.

Skorpió (10.24-11.22.)

Művész

Akár zenélésről legyen szó, akár filmekről, mivel mély érzelmeid és elkötelezettségeid vannak, nem hagyod magad a külvilág által formálni. Ez – látszólag – immunissá tesz a kritikusok befolyására, és jó szolgálatot tehet a művészetednek.

A negatív vélemények téged nem törnek össze, szorgalmas vagy és megvalósítod az ötleteidet.

Nyilas (11.23-12.21.)

Tudós, kutató

Erős Nyilasként nagyszerű tudóssá, filozófussá vagy bármilyen szakemberré válhatsz. Még az is lehet, hogy előre mozdítod a saját területeden folyó kutatásokat, ráadásul szórakoztató és értékes vagy, amivel meg tudod tartani a hallgatóidat.

Bak (12.22-01.20.)

Vezérigazgató

A főnökeink mind-mind Bakok. Mivel könnyen vezeted az embereket és új ötleket hozol magaddal jól "működsz" az üzleti életben. Bakként nem csak főnök, hanem jó főnök lehetsz. Vezetni akarsz, de arra is vágysz, hogy jobb hellyé tedd a világot.

Vízöntő (01.21-02.19.)

Humanitárius

Egy szórakoztató, szabad világ megteremtését értékeled, de tudod, hogy ez nem jöhet létre, míg egyenlőtlenség van a világban, ennél fogva vonzod a humanitárius pályát. Nagy örömöt nyújt neked a másoknak való adás és segítségnyújtás. Lehet megpróbálsz önkénteskedni vagy olyan cégnél dolgozni, akik társadalmilag tudatosak.

Mindaddig, amíg ragaszkodsz az erkölcseidhez és követed az ösztönöd, hogy másoknak segíts, addig sikerülni is fog.

Halak (02.20-03.20.)

Terapeuta

Mivel érdekel az elme belső működése, a terápiás terület a neked való. Empatikus vagy, ebből következően kiváló terapeuta. Meg tudod mutatni másoknak, hogy az érzelmeik miként lehetnek a legnagyobb erejük.

Képes vagy hallgatni és kapcsolatba lépni a betegeiddel, megérteni őket. Erős intuícióidnak köszönhetően remek tanácsot tudsz adni.

Ez is érdekelhet

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói