Így viszonyulsz a házasságkötéshez a csillagjegyed szerint

2022.július.7.

Házasság? Vannak, akiknek megvalósult álom, mások pedig el sem tudják képzelni, hogy valaha oltár elé vonulnak. Ami a fehér ruhát, a romantikus szertartást illeti, néhány ember vágyik rá, mások pedig egyáltalán nem. És ez teljesen rendben van! Az élettársi kapcsolatok egyre népszerűbbé válnak, nem mellesleg sokan inkább az utazásra és a karrierre összpontosítanak. Vannak olyan tulajdonságok, amelyek a csillagjegyünkön alapulnak - ezek valószínűbbé tesznek bizonyos cselekedeteket. Van, aki szabadabb, más pedig elkötelezettebb típus.

Így viszonyulsz a házasságkötéshez a csillagjegyed szerint
Fotó: Getty images/Glamour

A csillagjegyed most azt is elárulja, hogy viszonyulsz a házasságkötéshez.

Kos (03. 21-04. 20.)

A Kos híres a függetlenségéről. Az teszi, amit, amikor és ahogyan akar. Ez a mentalitás pedig nem minden esetben fér bele a házasság kereteibe. Csak amellett állapodik meg, aki hasonlóan látja a világot, mint ő maga.

Bika (04. 21-05. 20.)

A Bika híve a hagyományoknak, így a házasodás is helyet kap tervei között. Azonban csak akkor köteleződik el, ha stabil a kapcsolata, mindent meg tud beszélni a párjával és azt látja, hogy képesek közösen szép jövőt építeni.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Az Ikrek szeret randizni, kirándulni és szórakozni, de amikor elköteleződésről van szó, gyakran kihátrál. Ennek fő oka, hogy ha valaki mellett elkötelezi magát, akkor minden más eshetőséget töröl, pedig szereti, ha van B terve. Hajlamos unatkozni egy kapcsolatban, így nehezen kötelezi el magát egy életre.

Ez a romantikus film illik hozzád - a csillagjegyed elárulja, hogy melyik!

Ez a romantikus film illik hozzád - a csillagjegyed elárulja, hogy melyik!Rák (06. 22-07. 22.)

A házasság az, amire a Rák igazán vágyik szép otthon és gyerekek mellett. Szeret másokról gondoskodni, mindent megtesz a családjáért. Félti és óvja magánéletét, számára a házasság intézménye szent és sérthetetlen.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

Az Oroszlán elkötelezett híve a házasságnak, így nincs is esemény, amit jobban várna, minthogy összekösse életét párjával. Szereti a romantikát és a csapatmunkát is, ami remek alap a jó házassághoz. A szíve vezérli, így örömmel köteleződik el egy életre.

Szűz (08. 24-09. 23.)

A Szűz mindig a tökéletességre törekszik. Állandóan próbál javítani önmagán és a környezetén. Úgy gondolja, ha mindent megfelelően eltervez, egyenes út vezet a boldogságához, de nehezen fogad el valakit számra jóként. Egy kicsit lazábbnak kell lennie, hogy rátaláljon az igaz szerelem és később a házasság mellett döntsön.

Mérleg (09. 24-10. 23.)

A Mérleg a házasság intézményének legelkötelezettebb híve. Szereti, ha minden egyensúlyban van körülötte. Általában nem vágyik másra, mint egy szép esküvőre, rendes otthonra és családra, nincsenek nagy vágyai, csak egy harmonikus és békés élet. Mindent szeret, amit a házasság magában foglal, nem riad vissza az esetlegesen felmerülő nehézségektől sem.

Skorpió (10. 24-11. 22.)

A Skorpió meglehetősen szélsőségesen gondolkodik. Ha szerelmes, már korán elkezd érlelődni benne a házasság gondolata. Ha azonban nem elég erősek az érzelmei a partnere iránt, akkor nem is tervez előre és a kapcsolat sem lesz hosszú távú. A mindent vagy semmit elv lebeg gyakran a szeme előtt, így házasságra csak komoly elhatározással adja a fejét.

Nyilas (11. 23-12. 21.)

A Nyilas tipikus vándor, szeret utazni, folyamatos pörgésben lenni. Általában a folyamatos új keresése az, ami megnehezíti számára az elköteleződést. Nem szereti a rutint, hamar unatkozni kezd egy kapcsolatban, vonzza az ismeretlen, így csak ritkán köteleződik el.

Ez a Netflix-sorozat a legjobb választás neked a csillagjegyed alapján

Ez a Netflix-sorozat a legjobb választás neked a csillagjegyed alapjánBak (12. 22-01. 20.)

A Bak mindent rendben tart, beleértve a magánéletét és a társadalmi szerepeket, mindenben a hagyományos elveket követi. Elég valószínű, hogy tervez házasságkötést. A házasságban gyakran olyan pluszt is lát, ami emeli a társadalmi státuszát. Azt akarja, hogy erősebb részét képezze a társadalomnak, ezt pedig párban, elköteleződve könnyebbnek érzi.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

A Vízöntő rendkívül szoros kötelékeket alakít ki, de a szabadságra való igénye és az érzelmi intimitástól való félelem sok esetben visszatartja attól, hogy megházasodjon. Jobban érdeklik a világ igényei, minthogy csak egy egyénre összpontosítson, így nagyon különlegesnek kell lennie annak a személynek, aki mégis meg tudja győzni a házasságról.

Halak (02. 20-03. 20.)

A Halak romantikus és fantáziadús, rengeteg elképzelése van a jövőjét illetően. Azonban a partnere számára nehezen nyílik meg, gyakran pedig túl nagy igényeket is támaszt, de ha igazán harmonikus a kapcsolata, akkor lelkes a házasság gondolatától.

Ez is érdekelhet

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói