Horoszkóp: Ilyen férfi illik hozzád - a csillagjegyed elárulja

2021.augusztus.22.

Legyen az könnyű vagy nehéz, az ismerkedés mindig rengeteg kérdőjellel tarkított. Még akkor is, ha túl vagy egy szuper randin és úgy érzed, úszol a boldogságban, akkor sem lehetsz benne biztos, hogy mindez nem fog szétesni. Hogy miért? Talán különböző a személyiségetek és mások az elképzeléseitek. De akkor mi segíthet? A csillagok most utat mutatnak abban, hogy valószínűleg milyen karakterű pasi mellett találnád meg biztosan a boldogságot.

Kos (03. 21-04. 20.): Szókimondó kalandor

A Kos rengeteg nagyszerű tulajdonsággal rendelkezik, de a türelem és a kiegyensúlyozottság nincs köztük. Ez azt jelenti, hogy egy olyan srácra van szüksége, aki elég magabiztos ahhoz, hogy lépést tartson vele, a kapcsolatot pedig igazi kalandnak éli meg.

Bika (04. 21-05. 20.): Türelmes kifinomult ízléssel

A Bika rendkívül makacs, ezért olyan partnerre van szüksége, aki rengeteg türelemmel rendelkezik. A Bika nagyon szeret törődni a külsejével és követi az aktuális trendeket, így az csak bónusz, ha a srác jól öltözött is.

Ikrek (05. 21-06. 21.): Őszinte művész

Az Ikrek számára alapvető fontosságú. Nem kell feltétlenül művésznek lennie az ideális pasinak, de a művészet iránti szeretete nem hiányozhat. Az Ikrek nehezen hoz döntéseket, így az a jó, ha olyan párra lel, aki kezébe veszi az irányítást és őszintén elmondja a véleményét.

Rák (06. 22-07. 22.): Pozitív, jó hallgatóság

A Rák remek történetmesélő, a barátai körében folyamatosan beszél, de mindemellett pesszimista. Emiatt olyan partnerre van szüksége, aki igazán élvezi hallgatni a történeteit, egy fárasztó nap után pedig mindig képes módot találni arra, hogy felvidítsa őt.

Oroszlán (07. 23-08. 23.): Tükröt tartó

Az Oroszlán időnként hajlamos arra, hogy arrogánsan viselkedjen és ez nem is tűnik fel neki mindig. A legjobb, ha olyan párt választ, aki nyugodt és emlékezteti arra, ha helytelenül viselkedik. Semmiképp nem ideális az a partner, aki szó nélkül elkényezteti mindennel, mert még inkább önelégültté válik.

Ez a szexpóz illik hozzád - a csillagjegyed elárulja

Ez a szexpóz illik hozzád - a csillagjegyed eláruljaSzűz (08. 24-09. 23.): Nyitottságra ösztönző

A Szűz félénk, nehezen vagy egyáltalán nem tud a középpontban lenni. Arra vágyik, hogy olyan párja legyen, akivel nyugodtan töltheti otthon a szabadidejét. Az ideális partner azonban az, aki rávezeti arra, hogy milyen más programokkal kapcsolódhat ki és nyitottabbá teszi.

Mérleg (09. 24-10. 23.): Jóképű, szórakoztató

A Mérleg ideális világában minden szép és tökéletes. A tökéletesség persze nem létezik, de ideális pár annál inkább. Az ilyen partner igazi egyéniség, aki mellett soha nem lehet unatkozni, nem mellesleg még jóképű is.

Skorpió (10. 24-11. 22.): Őszinte komikus

Ha van amit ki nem állhat a Skorpió, az a hazugság. Soha nem mondaná ki, de olyan partnerre vágyik, aki helyes, őszinte és megnevetteti, a bohókás külső sem akadály. Ha valaki megnevetteti és mindig őszinte vele, akkor nem lehet gond.

Nyilas (11. 23-12. 21.): Vicces filozófus

A Nyilas szabadszellemű, legszívesebben az egész világot beutazná. Az ideális férfi nem korlátozza a szabadságában. Legyen igazi filozófus lélek, aki tudja hogyan kell megnevettetni, remek a humorérzéke és soha nem kérdőjelez meg, ha utazni akarnál.

Bak (12. 22-01. 20.): Erős harcos

A Bak szenvedélyes, káosz veszi körül, a temperamentuma pedig mindig megmutatkozik. Olyan srácra van szüksége, aki nem fél helyretenni ha túlzásokba esik, erős idegzetű és elviseli a negatív tulajdonságait is, emellett ugyanezt várja el a Baktól.

Vízöntő (01. 21-02. 19.): Reális álmodozó

A Vízöntő igazi álmodozó, aki ha tehetné, megmentené az egész világot. Olyan parnerre van szüksége, aki álmodozó, de nem annyira, hogy hagyná kicsúszni a lába alól a talajt. Így tehát olyan férfi kell a Vízöntőnek, aki osztozik az álmain, de ha szükséges, rámutat a dolgok reális oldalára.

Halak (02. 20-03. 20.): Gyengéd zenész

A Halak igazi szerelmes típus, aki sok törődést és együttérzést igényel. A zene és a romantika nélkülözhetetlen az életéből, így az ideális partner számára egy gyengéd zenész. Semmi sem bűvöli el jobban a Halak szülöttét, mintha szerelme dalokat ír róla, majd elénekli neki az ablaka alatt.

Ez is érdekelhet

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.