Horoszkóp: Ilyen férfi illik hozzád - a csillagjegyed elárulja

2022. június 7.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Legyen az könnyű vagy nehéz, az ismerkedés mindig rengeteg kérdőjellel tarkított. Még akkor is, ha túl vagy egy szuper randin és úgy érzed, úszol a boldogságban, akkor sem lehetsz benne biztos, hogy mindez nem fog szétesni. Hogy miért? Talán különböző a személyiségetek és mások az elképzeléseitek. De akkor mi segíthet? A csillagok most utat mutatnak abban, hogy valószínűleg milyen karakterű pasi mellett találnád meg biztosan a boldogságot.

Kos (03. 21-04. 20.): Szókimondó kalandor

A Kos rengeteg nagyszerű tulajdonsággal rendelkezik, de a türelem és a kiegyensúlyozottság nincs köztük. Ez azt jelenti, hogy egy olyan srácra van szüksége, aki elég magabiztos ahhoz, hogy lépést tartson vele, a kapcsolatot pedig igazi kalandnak éli meg.

Bika (04. 21-05. 20.): Türelmes kifinomult ízléssel

A Bika rendkívül makacs, ezért olyan partnerre van szüksége, aki rengeteg türelemmel rendelkezik. A Bika nagyon szeret törődni a külsejével és követi az aktuális trendeket, így az csak bónusz, ha a srác jól öltözött is.

Ikrek (05. 21-06. 21.): Őszinte művész

Az Ikrek számára alapvető fontosságú. Nem kell feltétlenül művésznek lennie az ideális pasinak, de a művészet iránti szeretete nem hiányozhat. Az Ikrek nehezen hoz döntéseket, így az a jó, ha olyan párra lel, aki kezébe veszi az irányítást és őszintén elmondja a véleményét.

Rák (06. 22-07. 22.): Pozitív, jó hallgatóság

A Rák remek történetmesélő, a barátai körében folyamatosan beszél, de mindemellett pesszimista. Emiatt olyan partnerre van szüksége, aki igazán élvezi hallgatni a történeteit, egy fárasztó nap után pedig mindig képes módot találni arra, hogy felvidítsa őt.

Oroszlán (07. 23-08. 23.): Tükröt tartó

Az Oroszlán időnként hajlamos arra, hogy arrogánsan viselkedjen és ez nem is tűnik fel neki mindig. A legjobb, ha olyan párt választ, aki nyugodt és emlékezteti arra, ha helytelenül viselkedik. Semmiképp nem ideális az a partner, aki szó nélkül elkényezteti mindennel, mert még inkább önelégültté válik.

Ez a szexpóz illik hozzád - a csillagjegyed elárulja

Ez a szexpóz illik hozzád - a csillagjegyed eláruljaSzűz (08. 24-09. 23.): Nyitottságra ösztönző

A Szűz félénk, nehezen vagy egyáltalán nem tud a középpontban lenni. Arra vágyik, hogy olyan párja legyen, akivel nyugodtan töltheti otthon a szabadidejét. Az ideális partner azonban az, aki rávezeti arra, hogy milyen más programokkal kapcsolódhat ki és nyitottabbá teszi.

Mérleg (09. 24-10. 23.): Jóképű, szórakoztató

A Mérleg ideális világában minden szép és tökéletes. A tökéletesség persze nem létezik, de ideális pár annál inkább. Az ilyen partner igazi egyéniség, aki mellett soha nem lehet unatkozni, nem mellesleg még jóképű is.

Skorpió (10. 24-11. 22.): Őszinte komikus

Ha van amit ki nem állhat a Skorpió, az a hazugság. Soha nem mondaná ki, de olyan partnerre vágyik, aki helyes, őszinte és megnevetteti, a bohókás külső sem akadály. Ha valaki megnevetteti és mindig őszinte vele, akkor nem lehet gond.

Nyilas (11. 23-12. 21.): Vicces filozófus

A Nyilas szabadszellemű, legszívesebben az egész világot beutazná. Az ideális férfi nem korlátozza a szabadságában. Legyen igazi filozófus lélek, aki tudja hogyan kell megnevettetni, remek a humorérzéke és soha nem kérdőjelez meg, ha utazni akarnál.

Bak (12. 22-01. 20.): Erős harcos

A Bak szenvedélyes, káosz veszi körül, a temperamentuma pedig mindig megmutatkozik. Olyan srácra van szüksége, aki nem fél helyretenni ha túlzásokba esik, erős idegzetű és elviseli a negatív tulajdonságait is, emellett ugyanezt várja el a Baktól.

Vízöntő (01. 21-02. 19.): Reális álmodozó

A Vízöntő igazi álmodozó, aki ha tehetné, megmentené az egész világot. Olyan parnerre van szüksége, aki álmodozó, de nem annyira, hogy hagyná kicsúszni a lába alól a talajt. Így tehát olyan férfi kell a Vízöntőnek, aki osztozik az álmain, de ha szükséges, rámutat a dolgok reális oldalára.

Halak (02. 20-03. 20.): Gyengéd zenész

A Halak igazi szerelmes típus, aki sok törődést és együttérzést igényel. A zene és a romantika nélkülözhetetlen az életéből, így az ideális partner számára egy gyengéd zenész. Semmi sem bűvöli el jobban a Halak szülöttét, mintha szerelme dalokat ír róla, majd elénekli neki az ablaka alatt.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Tényleg megtette! Katalin hercegné Károly király ellen fordult, és elutasította az uralkodó kérését

Tényleg megtette! Katalin hercegné Károly király ellen fordult, és elutasította az uralkodó kérését

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Egyszerű használat és ragyogó végeredmény - Ebben a hajfestékben biztosan nem fogsz csalódni (x)

Egyszerű használat és ragyogó végeredmény - Ebben a hajfestékben biztosan nem fogsz csalódni (x)

Ezt a cold brew koktélt neked is el kell készítened egy forró nyári napon! (x)

Ezt a cold brew koktélt neked is el kell készítened egy forró nyári napon! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Itt a nyár és vele együtt a GLAMOUR-napok - Szerezd be kedvenc kuponjaidat! (x)

Itt a nyár és vele együtt a GLAMOUR-napok - Szerezd be kedvenc kuponjaidat! (x)