Horoszkóp: Ilyen tetoválás illik hozzád a csillagjegyed alapján

2021.szeptember.15.

A csillagjegyed alapján kialakult sajátos vonásaid az életed számos területére kihathatnak, akár még arra is, hogy milyen tetoválást varrass magadra. Ha elhatározod magad amellett, hogy tetoválásod lesz, és elkészül, egészen biztos, hogy sokat elárul majd a személyiségedről. Ha még csak tervezed, hogy tetoválást készíttetsz, akkor a csillagok által meghatározott személyes vonásaid alapján leginkább ilyen minta illik hozzád!

Horoszkóp: Ilyen tetoválás illik hozzád a csillagjegyed alapján
Fotó: Northfoto

Kos (03.21. – 04.20)

Magabiztos, merész, szenvedélyes és kalandvágyó természetű vagy. Olyan tetoválás a legideálisabb számodra, amely magára vonzza a tekintetedet. A legjobb, ha a karjaidra vagy a lábaidra tetováltatsz, és olyan motívumot választasz, ami jelképezi az akaratodat, a harcosságodat és a győztes énedet.

Bika (04. 21-05. 20.)

Egyszerű, és esztétikai szempontból finoman, barátságosan kidolgozott tetoválás illik hozzád. Egy apró szimbólum, például egy szépen megrajzolt szív remek opció lehet számodra.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Magabiztos vagy, de mégis folyamatos káosz övezi az életedet. Az elméd mindig tele van jobbnál jobb ötletekkel, és komoly fejtörést okoz számodra, hogy melyiket valósítsd meg. Ugyanez a helyzet a tetoválásokkal is. A legjobb, ha olyan tetoválást választasz, ami tükrözi a belső kettősséged, de egy, az életednek irányadó, motiváló idézeti is ideális lehet számodra.

Rák (06. 22-07. 22.)

Rendkívül empatikus és törődő típus vagy. Ha elszánod magad, hogy tetováltass, egész biztosan a családod iránti szeretetedet szimbolizáló tetoválás a legjobb döntés számodra.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

Élénk és szenvedélyes személyiség vagy, aki szereti, ha a figyelem középpontjában állhat. Az ideális tetoválás számodra egy, az uralkodó jellemvonásaidat ábrázoló motívum, akár egy oroszlán. Még jobban illik hozzád, ha valamilyen narancssárga elemet is beillesztetsz a tetoválásodba.

Szűz (08. 24-09. 23.)

Ha rászánod magad, hogy tetoválást varrass, nagyon fontos számodra, hogy valamilyen mély és személyes tartalommal bírjon. Szóba jöhet a gyermekeid neve, születési dátuma, vagy valamilyen motívum, ami egy hozzád nagyon közel álló emberre utal.

Mérleg (09. 24-10. 23.)

Szeretsz kirándulni, és amikor csak időd engedi, járod a természetet. Ha eldöntöd, hogy tetoválást szeretnél, akkor az ideális választás valamilyen természeti motívum lehet, ami nemcsak barátságos, hanem aprólékosan és szemet gyönyörködtetően kidolgozott is

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapjánSkorpió (10. 24-11. 22.)

A mindent vagy semmit felfogás irányítja az életedet, és ez a szemléletmód a tetoválások terén is megmutatkozik. Vagy egyáltalán semmilyen tetoválásra nem fogsz igent mondani, vagy egyből egy nagyon erőteljes motívummal indítasz, hogy akár egy főnixmadarat is magadra tetováltatsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.)

Imádsz utazni, régi épületeket felfedezni és új kultúrákat megismerni. Ha tetováltatsz, egy, a vándorláshoz, útkereséshez, felfedezéshez kapcsolódó inspiráló idézet idegen nyelven remek választás lehet számodra.

Bak (12. 22-01. 20.)

Mivel az életed minden területét komolyan kezeled, ezért tetoválások tekintetében is csak olyan motívum jöhet szóba nálad, ami kreatív, egyedi és motiváló. A lényeg, hogy amikor csak ránézel, ösztönözzön arra, ami a célod az életedben.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Mindent alaposan megfontolsz, és ha lehet, a kivitelező is te magad vagy, hiszen fő célod, hogy egyedi legyél. Ez a tetoválások esetében is így van: a legjobban egy olyan különleges motívum illik hozzád, amit te magad tervezel meg.

Halak (02. 20-03. 20.)

Rendkívül érzéki, öntörvényű és szerelmes típus vagy. Azt csinálod, amihez éppen kedved van, és ha az éppen nem más, mint hogy magadra tetováltasd a párod nevét, akkor ezt is fogod tenni.

Ez is érdekelhet

Szemrángás: Mi lehet az oka?

Szemrángás: Mi lehet az oka?

Divat Shoppingtipp

Bújj paplanba! A szezon aduásza a steppelt kabát, mutatjuk a 10 legjobb darabot!

Bújj paplanba! A szezon aduásza a steppelt kabát, mutatjuk a 10 legjobb darabot!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma legyél szeretetteljes - Október 21.

Napi horoszkóp: Ma legyél szeretetteljes - Október 21.