Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint

2022.július.9.

Biztos a te fejedben is megfordult már, mikor láttál esetleg egy interjút egy hírességgel, hogy tuti legjobb barátok lennétek, ha találkoznátok a való életben. Elképzelted, hogy milyen lenne naplóbejegyzéseket cserélni Taylor Swifttel, vagy egy-két viccet ellőni Chrissy Teigennel, és tudod, hogyha valaha találkoznátok, tuti egyből megtalálnátok a közös hangot.

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint
Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint
Fotó: Getty Images

Tehát, ki tulajdonképpen a te celeb lélektársad, a csillagjegyed alapján? Lisa Stardust asztrológus elárulta, hogy az egyes csillagjegyek melyik A-listás sztárral harmonizálnának a leginkább:

Kos: Serena Williams

Fotó: Getty Images

A Kos egy versenyző, motivált, könyörtelenül elszánt, igazi vezető - ez nagyon megegyezik minden idők egyik legjobb teniszezőjének, Serena Williamsnek személyiségjegyeivel. „Akárcsak te, Serena Williams is sportos, és arra törekszik, hogy a legjobb lehessen mindenben, amiben versenyre kel” - mondja Stardust.

Bika: Mariah Carey

Fotó: Getty Images

A művészi, független és ambiciózusként ismert, ötszörös Grammy-díjas Mariah Carey akár a te híres lelki társad is lehetne. „Mariah Carey imádja a dekadenciát és a finomabb dolgokat az életben, így szeretsz te is élni, Bika" - magyarázza Stardust.

Ikrek: Drew Barrymore

Fotó: RexFeautures

A barátkozás nem jelent problémát számodra, hiszen akár egy téglafallal is el tudnál beszélgetni. Stardust szerint „hozzád hasonlóan Drew Barrymore is szeret fecsegni, szórakoztató és szabad szellemű, aki mindenkit fel tud vidítani.”

Rák: Selena Gomez

Fotó: Getty Images

A kreatív és hűséges tulajdonságok a Rákok legfőbb vonásai. „Selena Gomez szoros barátságai és kapcsolatai tükrözik a te érzelgős énedet is” - magyarázza Stardust.

Oroszlán: Awkwafina

Fotó: Getty Images

Az Oroszlánok amikor csak tehetik, megmutatják karizmatikus személyiségüket, akárcsak a Golden Globe-díjas színésznő és komikus Awkwafina. „Awkwafina humora és varázsa bárkit megnevettethet, amire te is törekszel a nap 24 órájában.”

Szűz: Beyonce

Fotó: Northfoto

A Szüzek tisztában vannak azzal, hogy a kemény munka megtérül - teljes erővel vetik bele magukat kreatív tevékenységeikbe, akárcsak maga Beyonce. Ráadásul: „Beyoncé figyelmes dalszövegei és érzelmeinek gyönyörű kifejezésmódja a te Merkúr-ideálod is.”

Mérleg: Meghan Markle

Fotó: Getty Images

„Meghan Markle igazságosságot és fényt hoz minden tevékenységébe és projektjébe, amelybe belekezd. Ez pedig a Mérlegre is jellemző” - mondja Stardust. Ráadásul bájos, gyönyörű és nagylelkű vagy, mint Sussex hercegnője.

Skorpió: Kim Kardashian

Fotó: RexFeautures

„A régebbi Keeping Up with the Kardashians epizódokban Kim nem a szorgalmáról volt híres- mondja Stardust. -De a legutóbbi részekben ügyvéddé alakulása ugyanolyan transzformatívvá teszi, mint amilyen a Skorpió.” Akár jó fogadtatásban részesülsz, akár nem, biztos, hogy maradandó benyomást hagysz magad után, mint Kim Kardashian.

Nyilas: Chrissy Teigen

Fotó: RexFeaures

Miért szeretjük Chrissy Teigent? Mert nyíltan beszél mindenről, csakúgy mint a Nyilasok általában! A csillagjegyek közül a Nyilas az egyik legjobb beszélgetőpartner (az Ikrekkel együtt), intelligens humorérzékkel és spontán energiával feltöltve, akár csak Chrissy Teigen.

Bak: Michelle Obama

Fotó: Getty Images

Amikor álmaid megvalósításáról van szó, megalapozott, fegyelmezett és földhözragadt vagy. „A szorgalmas Michelle Obamához hasonlóan te is olyan főnök vagy, aki jó irányba próbálja vinni a világot” - mondja Stardust.

Vízöntő: Indya Moore

Fotó: Getty Images

A transznemű színésznő (a Pose sztárja), Indya Moore platformját használja a marginalizált csoportok bátorítására. „Humanitáriusként könnyű lesz egy húron pendülnöd Indya Moore-ral, hiszen ő is arra törekszik, hogy segítsen mindenkinek egy jobb élet kialakításában” - magyarázza Stardust.

Halak: Stevie Nicks

Fotó: Getty Images

Stevie Nicks, a Fleetwood Mac volt énekese mély érzésű, kreatív és kedves - csak mint a Halak. A Stardust szerint „A kicsit boszorkányos és misztikus Stevie Nicks rezonál a te intuitív és varázslatos személyiségeddel.”

Ez is érdekelhet

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói