Ma a véleményed nem találkozik másokéval - Egymondatos horoszkóp: március 27. szombat

2021.március.27.

Mivel szombaton a Hold a Szűz jegyében jár, érdemes nekifognod nagytakarításnak, most gyorsan végezhetsz minden tisztítási munkával. Kedvez a nap még a hajápolásnak, a könyvelés áttekintésének, a fölöslegessé vált holmik kiselejtezésének is. Viszont lehet, hogy a Hold-Merkúr-Neptunusz szembenállás miatt érzelmi vagy kommunikatív téren hiányosságokat észlelsz kapcsolataidban. Az értelem és az érzelmek nincsenek egyensúlyban, véleményed nem találkozik másokéval, ráadásul az időbeosztásod is kicsúszhat a kezedből. Ne bosszankodj azon, amit meg kell tenned, de sokkal jobb, ha inkább megpihensz. Amire viszont ügyelj: el kell választanod a helytálló és a nem helytálló bírálatot.

Ma a véleményed nem találkozik másokéval - Egymondatos horoszkóp: március 27. szombat
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ma az jelenti számodra a legnagyobb problémát, hogy szembe kell nézned a nélkülözhetőségedtől való félelmeddel, de kezeld megfelelően a bírálatokat.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha úgy érzed, a párod, gyermeked és a barátnőid is kizártak valamiből, ne sértődj meg, lehet, hogy a mai napon arra van szükségük, hogy egyedül maradhassanak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha nem érzed magad biztonságban szeretteid körében, megjelenhet a hipochondria, mint a gondoskodás kiváltására irányuló igyekezetednek egyik formája.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma hiába próbálod meg kontrollálni irracionális érzéseidet, ám ha csak azt hallod meg rokonaidtól, amit hallani szeretnél, könnyen félreértelmezhetsz valamit.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha ellenőrzöd pénzügyeidet, annál kisebb lesz az esélye annak, hogy a dolgok észrevétlenül romlani kezdjenek – ez ügyben fegyelmezettnek kell lenned.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha teljesen elnyomod érzéseidet, és megpróbálsz racionálisan viselkedni, biztos, hogy rengeteg vitába bonyolódsz majd a pároddal vagy barátnőiddel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha nem tudsz megfelelően bánni a kritikával, ne foglalkozz olyasmivel, amihez felkészületlen vagy, de merd kimondani, amit mondani akarnál.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Együttműködési készséged időnként azt jelenti, hogy kevesebb jut neked, mint amennyit megérdemelnél, ezért jó lenne, ha néha nemet is tudnál mondani.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma ne akard elhappolni kollégáid vagy üzletfeleid babérjait, ne csinálj nagy ügyet az apróságokból, és ne próbáld meg beláttatni rokonaiddal, mennyire nincs igazuk.

Bak (12. 22-01. 20.) A pároddal vagy egyik rokonoddal való civakodás közben addig csűröd-csavarod a szavakat, hogy a végén már egyikőtök sem tudja magát félreérthetetlenül kifejezni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Könnyedséged vonzza ugyan a pasikat, de az anyagi siker sokkal többet nyom a latban, hiszen a fesztelenség aligha kárpótol bárkit is a korgó gyomráért.

Halak (02. 20-03. 20.) Ismerd fel a kritikának álcázott piszkálódást, ám ha erőlteted a beszélgetést a pároddal, aki nem tudja biztosan, mit érez, azonnal témát fog váltani.

Ez is érdekelhet

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?