Ma a véleményed nem találkozik másokéval - Egymondatos horoszkóp: március 27. szombat

2021.március.27.

Mivel szombaton a Hold a Szűz jegyében jár, érdemes nekifognod nagytakarításnak, most gyorsan végezhetsz minden tisztítási munkával. Kedvez a nap még a hajápolásnak, a könyvelés áttekintésének, a fölöslegessé vált holmik kiselejtezésének is. Viszont lehet, hogy a Hold-Merkúr-Neptunusz szembenállás miatt érzelmi vagy kommunikatív téren hiányosságokat észlelsz kapcsolataidban. Az értelem és az érzelmek nincsenek egyensúlyban, véleményed nem találkozik másokéval, ráadásul az időbeosztásod is kicsúszhat a kezedből. Ne bosszankodj azon, amit meg kell tenned, de sokkal jobb, ha inkább megpihensz. Amire viszont ügyelj: el kell választanod a helytálló és a nem helytálló bírálatot.

Ma a véleményed nem találkozik másokéval - Egymondatos horoszkóp: március 27. szombat
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ma az jelenti számodra a legnagyobb problémát, hogy szembe kell nézned a nélkülözhetőségedtől való félelmeddel, de kezeld megfelelően a bírálatokat.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha úgy érzed, a párod, gyermeked és a barátnőid is kizártak valamiből, ne sértődj meg, lehet, hogy a mai napon arra van szükségük, hogy egyedül maradhassanak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha nem érzed magad biztonságban szeretteid körében, megjelenhet a hipochondria, mint a gondoskodás kiváltására irányuló igyekezetednek egyik formája.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma hiába próbálod meg kontrollálni irracionális érzéseidet, ám ha csak azt hallod meg rokonaidtól, amit hallani szeretnél, könnyen félreértelmezhetsz valamit.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha ellenőrzöd pénzügyeidet, annál kisebb lesz az esélye annak, hogy a dolgok észrevétlenül romlani kezdjenek – ez ügyben fegyelmezettnek kell lenned.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha teljesen elnyomod érzéseidet, és megpróbálsz racionálisan viselkedni, biztos, hogy rengeteg vitába bonyolódsz majd a pároddal vagy barátnőiddel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha nem tudsz megfelelően bánni a kritikával, ne foglalkozz olyasmivel, amihez felkészületlen vagy, de merd kimondani, amit mondani akarnál.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Együttműködési készséged időnként azt jelenti, hogy kevesebb jut neked, mint amennyit megérdemelnél, ezért jó lenne, ha néha nemet is tudnál mondani.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma ne akard elhappolni kollégáid vagy üzletfeleid babérjait, ne csinálj nagy ügyet az apróságokból, és ne próbáld meg beláttatni rokonaiddal, mennyire nincs igazuk.

Bak (12. 22-01. 20.) A pároddal vagy egyik rokonoddal való civakodás közben addig csűröd-csavarod a szavakat, hogy a végén már egyikőtök sem tudja magát félreérthetetlenül kifejezni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Könnyedséged vonzza ugyan a pasikat, de az anyagi siker sokkal többet nyom a latban, hiszen a fesztelenség aligha kárpótol bárkit is a korgó gyomráért.

Halak (02. 20-03. 20.) Ismerd fel a kritikának álcázott piszkálódást, ám ha erőlteted a beszélgetést a pároddal, aki nem tudja biztosan, mit érez, azonnal témát fog váltani.

Ez is érdekelhet

9 etikett-lecke, amit a királyi család tagjaitól tanulhatunk, pedig van, aki nem nemesi családból származik

9 etikett-lecke, amit a királyi család tagjaitól tanulhatunk, pedig van, aki nem nemesi családból származik

Divathírek

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Szépséghírek

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai