Horoszkóp: Melyik csillagjegy szülöttével jössz ki a legjobban?

2021.július.4.

A horoszkópod sokat elárulhat a személyiségedről, ezáltal pedig abban is képes utat mutatni, hogy ki számodra az ideális barát, ki az, akivel hasonlóan gondolkodtok, és jól megértitek egymást. Talán nem is gondoltál még rá, de lehet, hogy azt a személyt, aki a legjobb barátoddá válhat, már felületesen ismered. Nos, a csillagjegyed alapján most megtudhatod, hogy ki az, akivel a legjobban kijössz, ezáltal pedig azt is, hogy kivel érdemes elmélyítened az ismertségeteket.

Horoszkóp: Melyik csillagjegy szülöttével jössz ki a legjobban?
Fotó: Gettyimages.com

Kos (03. 21-04. 20.)

Merész gondolkodású, kreatív és spontán személyiség vagy, tele érzelmekkel. Nem titkolod, hogy célorientált vagy, ami viszont olykor túl hevessé és türelmetlenné tesz. Olyan barátra van szükséged, aki képes féken tartani a dühödet, és ha túlreagálsz valamit, akkor segít visszatalálni a realitások talajára. A Mérleg pont ilyen, és mivel te pedig remekül tudod ösztönözni arra, hogy határozottabb döntései legyenek, remekül kiegészítitek egymást.

Bika (04. 21-05. 20.)

Kemény, kitartó, türelmes, viszont makacs is vagy. Az akaraterőd példaértékű, de olykor túlságosan elragadtatod magad. Az ideális barát számodra a Halak, aki békés és higgadt természetével képes arra ösztönözni, hogy többféle szemszögből is átlásd a dolgokat, és megfontoltabban érvelj. Cserébe pedig bátoríthatod, hogy merészebb tervei legyenek, hiszen minden tehetsége megvan hozzá, hogy sikeresebb legyen.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Okos, kreatív és együttérző személyiség vagy. Imádsz a barátaid társaságában lenni és közösségi eseményeken részt venni, de a legfontosabb számodra az, hogy akit igazán közel engedsz magadhoz, ismerjen és fogadjon el olyannak, amilyen vagy. A legideálisabb barát számodra a Vízöntő, aki hozzád hasonlóan különc személyiség, éppen ezért soha nem akar befolyásolni. Hozzád hasonlóan független és hiteles, ezért azt is megérti, hogy mindig arra törekszel, hogy ott legyél, ahol éppen a legjobban érzed magad.

Rák (06. 22-07. 22.)

Nem vágysz a figyelem középpontjába, és az is kiteljesíti a boldogságod, ha a családoddal és a barátaiddal töltheted a szabadidődet. Annak ellenére, hogy a magad módján ambiciózus vagy, a szeretetet és a kedvességet mindennél többre értékeled. Az ideális barát számodra a Bak, aki hozzád hasonlóan törődő és figyelmes, ketten együtt pedig az érzelmes oldalatokat is maximálisan a javatokra tudjátok fordítani.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

A legdominánsabb csillagjegyként rendkívül fontos számodra a hatalom és a tisztelet. Erős jellemeddel és széles látóköröddel igazi véleményvezér vagy, de szórakozni se felejts el! A legideálisabb barát számodra a Nyilas, hiszen remekül képes arra ösztönözni, hogy elhagyd a komfortzónádat, ezáltal pedig az ő kreativitása is jobban fog szárnyalni, és fantasztikus kalandokat élhettek át együtt.

Szűz (08. 24-09. 23.)

Remekül társalogsz, az intelligenciád és a reális gondolkodásmódod pedig sokakat lenyűgöz a környezetedben. Nincs olyan probléma, amelyet ne tudnál megoldani, és te vagy az első, aki segítő kezet nyújt, mikor valakinek szívességre van szüksége. A számodra legjobb barát a Skorpió, aki hozzád hasonlóan intelligens, de teljesen más módon. Míg te a gyakorlatias és analitikus gondolkodásmódot követed, addig a Skorpió az érzelmi intelligencia mestere, így ketten együtt tökéletes csapatot alkottok.

Mérleg (09. 24-10. 23.)

Megértő, figyelmes és tisztelettudó vagy. A legfontosabb számodra a kiegyensúlyozottság és a béke, ezért a harcias természetű embereket ösztönösen kerülöd. Az ideális barát számodra az Ikrek, aki kimozdít a komfortzónából, és ösztönöz arra, hogy még a legmerészebb álmaidat is próbáld megvalósítani, közben pedig mindvégig merj önmagad maradni.

Skorpió (10. 24-11. 22.)

Titokzatos személyiséged sokakat elriaszt, pedig ha megnyílsz, értékes és csodálatos barát vagy. Szereted, ha érzelmileg intelligens emberek vesznek körbe, az ő társaságukban érzed magad igazán otthonosan és biztonságban. A legideálisabb barát így számodra a Rák, aki még a legkisebb problémáidat is szívesen meghallgatja, és önzetlenül kiáll melletted.

Nyilas (11. 23-12. 21.)

Spontán, kalandozó és életvidám személyiség vagy. Nem szereteted a kötöttségeket, ezért ha korlátozni akarnak az elképzeléseidben, fellázadsz. Imádsz utazni, amiben a legjobb partnered, ezáltal pedig a számodra legideálisabb barát a Kos. Amíg neked mindig van egy ragyogó ötleted, addig a Kos a kivitelezésben profi, így ketten együtt a lehetetlent is képesek vagytok véghezvinni.

Bak (12. 22-01. 20.)

Szisztematikus és összeszedett vagy, ami nagy segítségedre van abban, hogy minden akadályt legyőzz az álmaid valóra váltásáért. A kitartásodon viszont még van mit dolgoznod, épen ezért a Bika a legideálisabb barát a számodra, aki emlékeztet arra, hogy legyél türelmes és az apró sikereket is értékeld. Te pedig cserébe képes vagy megadni neki azt a löketet, ami a saját álmai megvalósításának elkezdéséhez szükséges.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

A legnagyobb félelmed, hogy beolvadsz a tömegbe, és eltűnik az egyediséged. Ez abból fakad, hogy voltaképpen azt szeretnéd, hogy a világ mindenki számára jobb és befogadóbb legyen. A közösségi erőfeszítéseid példaértékűek, de önmagadról se feledkezz meg! Az ideális barát számodra az Oroszlán, aki segít abban, hogy kibontakoztasd a kreativitásodat és ösztönöz, hogy időt szánj mindazokra a dolgokra, amik a saját életedet is szebbé és szórakoztatóbbá teszik.

Halak (02. 20-03. 20.)

Érzékeny, kreatív és önzetlen személyiség vagy. Bár a jószívűséged dicséretes, hajlamosak visszaélni vele az emberek, ezért egy olyan legjobb barátra van szükséged, aki támogat, és segít racionális döntéseket hozni. A Szűz éppen ilyen: emlékeztet arra, hogy kik azok, akik veled is korrektek és figyelmesek, és óva int mindazoktól, akik egyértelműen csak ki akarnak használni.

Ez is érdekelhet

Felkavaró, de annál fontosabb TikTok trend terjed - Elmagyarázzuk a jelentését

Felkavaró, de annál fontosabb TikTok trend terjed - Elmagyarázzuk a jelentését

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói