Horoszkóp: Rák a csillagjegyed? Így használd ki maximálisan az adottságaidat!

2021.július.4.

Az együttérző Rák tápláló szelleme olyan, mint egy meleg üdvözlő ölelés, könnyed, mint egy pihetakaró és stabil, mint a római Colosseum oszlopa. Te vagy az állatöv anyaistennője, a gondoskodó fészek uralkodója. Számodra a törődés és mások ápolása ugyanúgy magától értetődik, mint a légzés.

rak1
Horoszkóp: Rák a csillagjegyed? Így használd ki maximálisan az adottságaidat!
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Nem mintha csak úgy bárkit megáldanál anyai gondoskodásoddal, minden bizalomra vágyó pályázónak igazolnia kell érdemeit és vitézségét, hogy elnyerje a bizalmadat. Az idő múlásával és a csalódások miatt azonban megkeményedsz és megtanulod megvédeni magad az erős külső hatásoktól - az érzéketlen, gondtalan emberektől, akik nem tartják tiszteletben a gyengéd érzelmek szentségét, amik számodra rendkívül fontosak. Úgy véled sokkal jobb, ha kevés, de annál csodálatosabb barátod van, mintha 50 felszínes ismerősöd lenne. Számodra az intimitás a minden; a kezdet és a vég, az alfa és az omega. A női barátok a vérszövetségeseid, mivel a testvériség szelleme hevesen lángol benned. Ám sajnos a bizalmi problémák néha korlátozhatnak, valamikor azonban eljön az a pont, amikor el kell döntened, hogy kockáztatsz-e; különben az élet unalmassá és határozottan korlátozottá válik.

Mivel az érzelmes Hold eluralkodik rajtad (amellett, hogy a rendkívül érzékeny Víz elemhez is tartozol), érzéseid magyarázat nélkül gyengülnek és elapadnak. Az érzelmi evés katartikus buktató lehet számodra, amikor éppen rosszul érzed magad.

Romantikus szempontból az elvárásaid elképesztően magasak lehetnek, hosszú cölibátusod alatt lovagok rohamait várod, míg végül az a bizonyos egy meg nem jelenik az életedben. Szerencsére nem az a sorsod, hogy egyedül legyél. Az a családorientált herceg egy kőhajításnyira van, és várja, hogy leengedje a felvonóhidat, és elutasítás nélkül vágtathasson be az életedbe.

Uralkodó bolygó:

Az empatikus, folyamatosan változó, érzelmes Hold

Adottságaid:

kreativitás, érzelmi intelligencia, empátia

A gyengeségeid:

Túlzott önzetlenség és kedvesség

Megmentő tulajdonságaid:

Anyai ösztöneid

Az utad:

A család szellemének megteremtése, bárhol is vagy.

Márkák a divat világában, melyekkel könnyen tudsz azonosulni:

Louis Vuitton, Badgley Mischka

Akikkel a legjobban kijössz:

Skorpió, Bak

Akiket jobb, ha kerülsz:

Nyilas, Vízöntő

Csillagok a csillagjegyedben:

Meryl Streep, Khloé Kardashian, Selena Gomez, Margot Robbie, Priyanka Chopra, Jessica Simpson, Lindsay Lohan, Gisele Bündchen, Pamela Anderson

Ez is érdekelhet

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.