Ma érdemes kockázatot vállalni a szerelemben, és a pénzügyekben - Egymondatos horoszkóp: március 3. szerda

2021.március.3.

A Halak jegyében lévő Vénusz ma a Bika-Uránusszal huncutkodik – ez a fényszög váratlan szerelmet, nyereséget ígér, de gazdag fantáziád, merész ötleted is pénzt hozhat a konyhára. Érdemes szakítani megrögzött szokásaiddal és kockázatot vállalni mind a szerelemben, mind pénzügyekben.

cara0303
cara0303
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Ha szeretnéd felfrissíteni unalmassá vált kapcsolatodat, legyél meglepő, spontán, lepd meg a párodat egy romantikus programmal! Egyesek átélik a „szerelem első látásra” helyzetet, de az Uránusz inkább az elkötelezetlen kapcsolatoknak kedvez, semmint a tartós kötelékeknek. Érdemes felújítani társasági és üzleti kapcsolataidat, és ha munkára fogod művészi vénádat, váratlan bevételre tehetsz szert. Megeshet, hogy némi protekcióval olyan ajtók tárulnak fel előtted, amelyeken eddig hiába kopogtattál.

Kos (03. 21-04. 20.) Arra vigyázz, nehogy kihasználjanak, ne ess bele a mártírcsapdába, de ne is keveredj bele egy olyan lehetetlen szerelembe vagy üzletbe, ami csak fantáziádban létezik.

Bika (04. 21-05. 20.) Kisebb vagyonra tehetsz szert azzal, hogy kilépsz a komfortzónádból, ráérzel az új trendekre, ráadásul egy szakmai kapcsolat révén megszerezheted álmaid állását.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha szeretnéd, hogy művészi adottságaidat elismerjék, akkor dobd be magad, de munkahelyi kalandod miatt könnyen egy intrika középpontjába kerülhetsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Nem hiányzik belőled az az intuíció és képesség, ami vonzza a pénzes ügyfeleket, de hálásnak kell lenned, hogy barátnőd vagy szeretőd is üzleti ajánlatot közvetít.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Izgalmas erotikus élményt, váratlan munkalehetőséget ígér a mai nap, s azt hiszed, megütötted a főnyereményt, amikor a főnököd is kétértelmű ajánlatot tesz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Tűzd programodra, hogy a pároddal rendszeresen kerestek közös szórakozási lehetőségeket, vedd számba, mi az, amit mindketten élveztek: utazás, közös üzlet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Lázadsz a kiszolgálói szerep ellen a munkahelyeden, de új megbízás és bevételi forrás a láthatáron, ám ha a párod szabadúszó, jól jöhet némi anyagi függetlenség.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ez a különc pasi téged is hipnotizál, de olyan kapcsolatot, amely lehetetlen elvárásokra épül, nehéz összehangolni: nem szerelemről, hanem birtoklásról szól.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Igyekezz összeegyeztetni otthoni életedet a munkáddal és szerelmi életeddel, de ami igazán fontos számodra, hogy megmaradjanak legfontosabb kapcsolataid.

Bak (12. 22-01. 20.) Érdemes azzal a jómódú pasival randiznod és üzletelned, akit a világhálón ismertél meg, és ha még reklámot is csinál neked, elárasztanak megbízásokkal.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Hozzátartozóid elvárják, hogy jó családfenntartó legyél, de értesd meg velük, hogy a családfenntartás anyagi terhei mellett osztozzatok az otthoni teendőkön is.

Halak (02. 20-03. 20.) Merj nagyot álmodni azzal a vággyal, hogy az üzleti életben könnyebben érvényesülj, de ne lepődj meg, ha dúsgazdag szeretőd is rád keres az interneten.

Ez is érdekelhet

Még fagyoskodunk, de már papucsokról álmodozunk - Ezeket szerezd be idén nyárra

Még fagyoskodunk, de már papucsokról álmodozunk - Ezeket szerezd be idén nyárra

GLAMOUR Horoszkóp

Ma nehéz elkerülnöd a kudarcot és az elutasítást - Egymondatos horoszkóp: április 21. szerda

Ma nehéz elkerülnöd a kudarcot és az elutasítást - Egymondatos horoszkóp: április 21. szerda

GLAMOUR Horoszkóp

Stílushoroszkóp: ami nem hiányozhat egy Mérleg ruhatárából

Stílushoroszkóp: ami nem hiányozhat egy Mérleg ruhatárából