Ma ügyelj, hogy a világ minden kincséért se hágj át szabályokat - Egymondatos horoszkóp: március 6. szombat

2021.március.6.

Szombaton a lelkesedő, Nyilas-Hold befolyásolja hangulatunkat, rámenős vagy, kissé szemtelen és tapintatlan, ám ha szeretnéd felfedezni a világot, mindenhol otthon érzed magad. Mivel manapság csak az oltással rendelkezők utazhatnak külföldre, azért a szűkebb környezetedben is felfedezhetsz érdekes újdonságokat. Ügyesen lavírozol különféle társadalmi körökben, de mivel ma a Nyilas-holdat a Halakban tartózkodó Nap és a Neptunusz is támadja, ha valamiről azt gondolod, hogy csalódottá tenne, ne foglalkozz vele. Lelkesedésed szalmalángnak bizonyulhat, ráadásul könnyen lehangolódsz, ha dolgaid nem az elvárásaid szerint alakulnak. Mivel a nők függetlenek és a saját életüket akarják élni, nincs azon mit csodálkozni, hogy a jelenlegi passzív Halak-időszakban a férfiak képtelenek lépést tartani velük. Bemelegítés nélkül ne sportolj, de izomláz- vagy izomhúzódás enyhítésére beválhat a svédcseppes borogatás.

hori0305
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ma állandóan mozgásban kell lenned, utazás formájában vagy szellemileg, csak arra ügyelj, hogy a világ minden kincséért se hágj át bármilyen szabályt.

Bika (04. 21-05. 20.) Lazábban, kedvesebben kell viselkedned valakivel, akitől a bevételed függ: egy kis etyepetye egy Halakkal vagy Nyilassal, csak ne éljen vissza hiszékenységeddel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Partnered megérti, hogy szereted a szabadságot, s maga is hasonlóképpen gondolkodik, csak nehogy elveszítsd az eszedet egy bűbájos széltoló miatt.

Rák (06. 22-07. 22.) El kell simítanod egy munkahelyi vagy rokoni vitát, de csak saját tudásodat használhatod - ha másokat kérsz fel, ők valósítják meg, vagy lenyúlják ötleteidet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Lehet, hogy a pasid valóságos világbajnok az ágyban, de ha csak a könnyen kihasználható nőt látja benned, ne viselkedj úgy, mint egy szexre éhes ragadozó.

Szűz (08. 24-09, 23.) Mivel a családi élet odaadásra, nyíltságra és őszintesége épül, s a párod éppen híján van ennek a két nemes tulajdonságnak, vond le a megfelelő következtetéseket.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Noha kiválóan látod a nagy összefüggéseket, az apró részletekkel gondjaid adódnak, de a körültekintően előkészített tervek nem fulladhatnak kudarcba.

Skorpió (10.24-11- 22.) Ha nem engedheted meg magadnak azt a helyszínt, ahová randizni mennél, ne menj oda, viszont manapság egy magadfajta nőnek a maga hasznát is néznie kell.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Annyira szórakoztató társaságnak számítasz, hogy rokonaid megbocsátják tapintatlan megjegyzéseidet, de mielőtt csavarogni indulsz, zárd el a vízcsapot.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a párod elmegy otthonról, azért kérdezz rá, mit tervez a mai napra, de ha nem kapsz őszinte választ, kezdeményezz vitát, de döntsd el, hogy nem bízol meg benne.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha úgy véled, munkaadód jobban is díjazhatna, amiért hóbortos ügyfelekkel bajlódsz, igazad van, de a takarékosság ma nem tartozik legfőbb erényeid közé.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha vágyaid tárgya a munkája miatt elhanyagol, csak azért vállalsz el egy állást, hogy a közelébe kerülj, és felkeltsd az érdeklődését, de ő nem akad horogra.

Ez is érdekelhet

Kamaszok mentális egészségét segíti a dm és a Kék Vonal alapítvány

Kamaszok mentális egészségét segíti a dm és a Kék Vonal alapítvány

Szépséghírek

15 ikonikus, trendteremtő frizura a filmtörténetből

15 ikonikus, trendteremtő frizura a filmtörténetből

GLAMOUR Horoszkóp

Azonnal lebuknak - 4 csillagjegy, amelyik hiába próbál hazudni, úgyis lebukik

Azonnal lebuknak - 4 csillagjegy, amelyik hiába próbál hazudni, úgyis lebukik