Ideje, hogy minden komoly tervedet megvalósítsd - Egymondatos horoszkóp: Április 26.

2019.április.26.

Mivel a Hold reggel még a Bak jegyében jár, itt az idő, hogy minden komoly tervedet megvalósítsd. Ebédidőben már átlép a Vízöntőbe, ahol a délutáni órákban a Bika-Uránusz bombázza. Valószínű, hogy fellázadsz a tekintély és hagyományos női szerep ellen, különc leszel és kissé önfejű. Ám amint egy merész ötlet körvonalazódni kezd az agyadban, kapcsold be a számítógépet, és öntsd végső formába a digitális asztalon. Ami a küllemedet illeti, bátran kísérletezz valami eklektikus stílussal. Mivel hajlamos vagy a változatosság keresésére, ha jó okod van a partnerváltásra, akkor meg is teszed.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha pénzügyekről van szó, elég könnyen kételkedni kezdesz barátaid, ismerőseid megbízhatóságában; a szabadság kulcsa ma az, hogy elég pénzed legyen.

Bika (04. 21-05. 20.) A karrierépítés és a pénzszerzés talán csak mondvacsinált magyarázat arra, hogy nem élsz társasági életet, de a mai napon bánj óvatosan az elektromossággal.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma nehezen viseled a fegyelmet, és ha repülnöd kell, s a legolcsóbb járatot választottad, megborzongva tapasztalhatod, hogy jóformán ehetetlen az étel.

Rák (06. 22-07. 22.) Kapcsolataid nehezen egyeztetetők össze anyagi vágyaiddal, de élj aktív szexuális életet; ám ha nem vigyázol a szexszel, a párod esetleg azt hiszi, túl laza vagy.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne sokat időzz azon, hol rontottál egy érzelmi vagy munkahelyi kapcsolatot, mivel ez visszatart az előrelépéstől, de ma az sem kizárt, hogy továbblépsz rajta.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a mai napon is dolgozol, és eleged van abból, hogy egész nap a villódzó monitort bámuld, menj ki a szabadba kocogni, vagy olvass valami szakirodalmat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha nem tudsz mit kezdeni a szabadidőddel, keress magadnak hobbit, vállalj kockázatot a szerelemben, de egy üzleti megállapodáshoz erős idegekre van szükséged.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha eleged van az otthonoddal és a háztartással kapcsolatos teendőkből, szerezz be egy robotgépet, amelyet az összes házimunkára be lehet programozni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne változtass állást, de a számítógép és az okostelefon kiváló eszköz arra, hogy ismeretlenekkel flörtölj, új állásra bukkanj, vagy pénzszerző ötleteidet publikáld.

Bak (12. 22-01. 20.) A nap második felében óvakodj attól, hogy érzelmi állapotodtól függően, merő szeszélyből vásárolj – ez ugyanis csak rövidtávú megoldás a hosszú távú problémára.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Egyik szakmai és rokoni kapcsolatod csak azáltal fejlődhet, hogy mindketten megváltoztok annak érdekében, hogy kielégítsétek egymás szükségleteit.

Halak (02. 20. – 03. 20.) Ha a pasid félreérti, amit a tudomására akarsz hozni, csak egy kicsit másképpen kell fogalmaznod, és akkor a nap második felében máshogy reagál a javaslatodra.

Ez is érdekelhet

Esőhöz is stílusos megjelenés dukál

Esőhöz is stílusos megjelenés dukál

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

G-Életstílus

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk