Idén már nem lesz magányos farkas a Bak

2019.január.18.

Fáradhatatlanul dolgozol, sohasem pihensz – kivéve, ha olyan pasikkal szórakozhatsz, akik fellendíthetik vállalkozásodat. Lehet, hogy idén az ágyban folytatott tevékenységed tart formában és óv meg a depressziótól? Számodra ugyanis nagyon barátságtalan a világ, ha egyedül vagy benne. Gyakran inkább gyanakvás övez, fürkésző tekintettel keresed mások rejtett hibáit, pedig nyilván neked is vannak ilyenek, hiszen különben miért lennél ilyen gyakran egyedül. De bármely okból élsz egyedül, annyi bizonyos, hogy el kell sajátítanod mindazon sajátos készségeket, melyek nélkül ilyen helyzetben nem boldogulsz.

Idén már nem lesz magányos farkas a Bak
Fotó: Lainey Molnar

Néha magányosan gubbasztasz otthon, kivéve, ha épp szakmai összejöveteleken vagy üzleti vacsorákon veszel részt valamelyik ügyféllel, ami, valld be, ugyancsak unalmas tud lenni. No persze azért legalább felhívhatsz néhány ismerőst, rokont. De kit? Az az igazság, hogy 2019 végéig nem sok időt áldozol a barátkozásra. Talán takarékoskodsz az érzelmeiddel? Valóban nem engedsz magadhoz senkit közel, s egyetlen igazán jó barátnőd sincs, akivel megoszthatnád a titkaidat. Ha néha rád tör a magány, beleveted magad a munkába. Ám ha márciustól olyan pasiba botlasz, aki jártában-keltében mindenütt nőket ejt teherbe, biztos, hogy te sem akarsz apáca módjára élni. A gyereknek mindenképpen szüksége van apára, abban viszont az év vége előtt ne reménykedj, ez a hóhányó feleségül vesz. Talán majd az év végén…

A Bakok aranykorszaka csak az év végén kezdődik, amikor a nyereséget jelképező Jupiter az Uránusszal barátkozik. Addig azonban ki kell takarítanod a feleslegesé vált dolgokat és a nem igazán kifizetődő tevékenységeket életedből, hogy amikor csodaéved megkezdődik, teljesen készen állj arra, hogy kihasználd. Lehet, hogy fel kell adnod néhány megszokott dolgot, ami nem lesz könnyű, de az igazi változások nem jönnek létre energia-befektetés nélkül. A Bak jegy szülöttei közül néhányan talán változtatni akarnak jövedelemszerzésük módján.

Itt az idő, hogy érvényesítsd az érdekeidet - Egymondatos horoszkóp - január 18. péntek

Itt az idő, hogy érvényesítsd az érdekeidet - Egymondatos horoszkóp - január 18. péntek

Egyesek könnyebben váltanak, mások nehezebben, egyszerűen azért, mert vannak Bakok, akik szívesen fogadják a változást, és vannak, akik harcolnak ellene. Ha ki akarod használni, amit az állandóan változó és kihívó világ ajánl, nem ülhetsz ölbe tett kézzel várva, hogy történjék valami; neked kell a történést előidézni. Járgányodat elköthetik, ha benne hagyod a kulcsot. Időnként rosszul értelmezel sok mindent, és talán az év végén érzed először életedben, hogy valaki fontosabb számodra, mint a munkád. Ráadásul az új és eredményes üzleti módszerek kidolgozásában is lekörözöd ellenfeleidet.

Mivel csillagjegyed uralkodó bolygója a Szaturnusz, a fegyelem planétája "beoltott" a nélkülözéstől való félelemmel, a legmélyebb kétkedés pillanataiban bizony mindig vonzónak tűnik számodra egy biztos, rendszeres fizetést biztosító állás. Tudod, hogy bármely biztonságos, jól fizető állás elnyeréséhez diplomára van szükséged, de talán még a diplománál is fontosabb, hogy az év végétől, amikor a Jupiter belép a Bak jegyébe, megnyisd elmédet az új előtt, és ne zárkózz el attól, amit nem értesz. Ha titokban azt a tervet dédelgetted magadban, hogy saját vállalkozásba kezdesz, decemberben ezt is megteheted. Miközben a pároddal együtt gondoskodtok a szokatlan karácsonyi ajándékokról, és a babaprojekt is szóba kerül, a bébiruhák beszerzéséről se feledkezzetek meg. És vásárolj sorsjegyet is, mert jó esélyed van a nyerésre!

Ez is érdekelhet

Taylor Swift beragyogta a 2021-es Brit díjátadó gála vörös szőnyegét

Taylor Swift beragyogta a 2021-es Brit díjátadó gála vörös szőnyegét

G-Életstílus

Extrém szélsebességű viharokat hoz a klímaváltozás Magyarországon

Extrém szélsebességű viharokat hoz a klímaváltozás Magyarországon

G-Életstílus

Hangulatzavarok léteznek, fontos és természetes rajtuk dolgozni: a Mélylevegő Projekt nem kezeli tabuként a problémákat

Hangulatzavarok léteznek, fontos és természetes rajtuk dolgozni: a Mélylevegő Projekt nem kezeli tabuként a problémákat