Igazán hétfő lesz ma: nehezen indul a hét - Egymondatos horoszkóp: augusztus 24.

2020.augusztus.24.

A hét meglehetősen goromba bolygóállással, a Kos jegyében lévő Mars és a Bak-Szaturnusz quadrát fényszögével indul: ez a fényszög az önuralmunkat teszteli, a felbukkanó akadályok, korlátozások és késedelmek frusztrációt és agressziót válthatnak ki belőlünk. Kapcsolatainkban valószínűleg egyre súlyosabb problémák merülnek fel, mert az emberek most hajlamosak a haragos kitörésekre, az agresszióra és a viszálykodásra. De ne dobjuk be a törülközőt, ne hagyjuk, hogy eluralkodjon rajtunk a harag és a kudarctól való félelem, maradjunk higgadtak, tegyünk eleget kötelezettségeinknek és ne másokon töltsük ki dühünket. Vegyünk leckét haragkezelésből, mert az ellenőrizetlen düh betegséget, balesetet okozhat. Frusztráció esetén gondoljunk arra, hogy eddig is mindenre született megoldás: a folyamatosan csepegő vízcseppek még a legkeményebb sziklát is képesek kivájni.

Igazán hétfő lesz ma: nehezen indul a hét - Egymondatos horoszkóp: augusztus 24.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) A vezetői állásért, a magasabb beosztásért folyó harcban fejek hullanak, de nyugi, ne menj fejjel a falnak, ne vállalj olyan feladatot, ami meghaladja képességeidet.

Bika (04. 21-05. 20.) Balszerencse érhet utazás közben, meggyűlhet a bajod a hatósággal, de nem muszáj minden esetben állást foglalnod, mert így csak ellenségeket szerzel magadnak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Barátaid vagy üzletfeleid nehéz próbatételek elé állítanak, talán ezért utasítasz vissza egy ajánlatot vagy üzlettársi viszonyt, mert nincs sok remény a sikerre.

Rák (06. 22-07. 22.) Ostobaság dühbe gurulnod azért, ha a hivatásodban vagy a magánéletedben valami nem jött össze, de az erőszakos emberek előtt nem kell behódolnod.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egy nehéz feladatot nem szabad feladnod, de ne kívánd, hogy minden a te akaratod szerint történjék - törődj bele, hogy nem mindig kapod meg, amit akarsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Valaki elhappolhatja az üzletedet, ám ha ágyba akarsz bújni valakivel, szabadulj meg érzelmi páncélzatodtól, de nem kell anyagilag is gondoskodnod a másikról.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A családod és a párod sok idődet, pénzedet és energiádat rabolja el, és mindenki, akivel most összetűzésbe kerülsz, arra törekszik, hogy a saját érdekeit védje.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Balesetre, kellemetlenkedő útitársakra vagy munkahelyi konfliktusra számíthatsz, de ha számolsz vele, nem gurulsz dühbe, így kivédhetsz egy baljós eseményt.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ébredj rá, hogy a pasid és gyermeked csupán pénzkereső gépnek tekint, de a szex, a mozgás vagy a futás alkalmas a felgyülemlett feszültség levezetésére.

Bak (12. 22-01. 20.) A csontjaid, fogaid és ízületid nagyon érzékenyek, otthonod biztonságára is ügyelned kell, de ha rossz passzban vagy, ne a családod tagjain töltsd ki a haragodat!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Rokonaid próbatételek elé állítanak, tartozol egy úttal az ördögnek, de amíg képtelen vagy irányítani az eseményeket, kerüld a haragot ébresztő helyzeteket.

Halak (02. 20-03. 20.) Az "önzetlen" barátok, rokonok ajándékán ott van az árcédula, és az ár nagyobb, mint amit kész lennél fizetni, de te se akarj minden ügyet üzleti szinten elintézni.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban