Így alakul a szerencséd 2021-ben a csillagok szerint

2021.január.4.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egy új év mindig a remény küszöbét jelenti. Idén különösen sokan kezdenek szívesen új fejezetet az életükben, és látnak lehetőséget arra, hogy 2021 számukra az újrakezdés éve legyen. Óriási kihívások elé állított minket a tavalyi év, és bár a nehézségek nem fognak megszűnni egyik napról a másikra, rengeteg okunk van arra, hogy bátran nézzünk elébe mindannak, amit az idei év hozhat. A 2021-es év kulcsszavai az asztrológiában az innováció, a csapatmunka és a lehetőségek. Minden csillagjegy számára lesznek szerencsés hónapok, de kihívásokkal teli hónapokkal is szembe kell majd nézniük. Na de a te szerencséd vajon hogyan alakul idén?

Így alakul a szerencséd 2021-ben a csillagok szerint
Fotó: Rexfeatures

Kos (03. 21-04. 20.)

Idén a Jupiter és a Szaturnusz az idő nagy részében együttáll a Vízöntőben, ez pedig az új lehetőségek felé való nyitásra fog inspirálni. A találékonyság és az improvizáció fogja jellemezni a 2021-es évedet, ez pedig különösen igaz lesz a munkavégzésedre. A magánéletedben és a szakmádban is begyógyíthatsz néhány régi sebet, és képes leszel új vizekre evezni. Ne legyél azonban túl impulzív vagy türelmetlen- kérj tanácsot a barátaidtól, mielőtt kicsúszna az irányítás a kezeid közül. A szeptember és az október különösen kedvező lesz a szerelmi életed szempontjából, míg a február és a július a karrieredben hozhat fellendülést. A társas kapcsolataid építése kulcsfontosságú lesz számodra ebben az évben.

Szerencsés hónapok: február, április, július és október
Kihívást jelentő hónapok: május és június

Fotó: giphy

Bika (04. 21-05. 20.)

Idén leginkább a szabadság és a megújulás után fogsz vágyakozni. Bár nem mindig vagy kibékülve a változásokkal, képes vagy befogadni az újdonságokat. Komoly előrelépéseket érhetsz el a különösen januárban és májusban. Hidd el, hogy van szakmai tekintélyed, és használd is ki annak minden előnyét. Ne ragaszkodj a régi mintákhoz, merj nyitni új megoldások felé! Ami a szerelmi életedet illeti, legvilágosabban augusztusban és szeptemberben fogod látni, hányadán is állsz valójában az érzéseiddel.

Szerencsés hónapok: január, március, május és szeptember
Kihívást jelentő hónapok: február és július

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Ez az év igazán fel fog pezsdíteni! A kommunikációhoz való tehetséged idén remekül kamatoztathatod, és végre tudatosul benned, hogy miért él benned a vágy, hogy hírnöki szerepben tündökölhess. Idén végre tényleg megtalálod a hallgatóságodat. Szakmailag februárban és márciusban leszel a legsikeresebb. A szerelmi életed szempontjából az idei év nagyon különleges lehet számodra. Januárban és októberben különösen sok figyelmet érdemes fordítanod rá. Arra viszont ügyelj, hogy jól oszd el az energiáidat a munkád és a magánéleted között – mindig arra koncentrálj, amire vágysz, és akkor rendben is lesz minden!

Szerencsés hónapok: február, április, június és október
Kihívást jelentő hónapok: március és szeptember

Fotó: giphy

Rák (06. 22-07. 22.)

Az idei éved visszafogottan indul, de márciusra már igazi, új lendületet fogsz érezni magadban. Ez az év tökéletesen alkalmas arra, hogy elmélyülj önmagad megértésében, ezért érdemes tanulnod, a cselekedeteidre reflektálnod és naplót vezetned, hogy igazán felfedezd önmagadat. Bár gyakran hajlamos vagy magadra venni a dolgokat, idén képes lehetsz objektívebben szemlélődni és hatékonyabban kezelni a problémáidat. Szakmailag márciusban és áprilisban van a legjobb esélyed a fejlődésre. A szerelmi életed októberben és novemberben lesz igazán sokszínű, ennek ellenére nem árt, ha ezen a téren az év során folyamatosan elővigyázatos vagy.

Szerencsés hónapok: március, június, július és november
Kihívást jelentő hónapok: február és október

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

Az idei év rengeteg lehetőséget tartogat számodra. A Jupiter és a Szaturnusz az év nagy részében a Vízöntőben helyezkedik el, közvetlenül az Oroszlánnal szemben. Idén érdemes nagy hangsúlyt fektetned a csapatmunkára, és bíznod az együttes munka erejében. Így sem fogsz szűkölködni az elismerésekben, és közben még azt is megérted, hogy sokszor mások segítségével élni jóval hasznosabb, mintha egyedül néznél szembe minden kihívással. Szakmailag leginkább a május és a június lehet izgalmas számodra. A szerelmi életed szempontjából idén a január és a február jelentik majd a csúcspontot, és megbizonyosodsz arról, hogy készen állsz egy komolyabb elköteleződésre.

Szerencsés hónapok: február, április, augusztus és december
Kihívást jelentő hónapok: május és október

Szűz (08. 24-09. 23.)

2021-ben ihletet kapsz ahhoz, hogyan oszd be jobban az idődet és az energiádat úgy, hogy közben az általános egészségi állapotodat és jóllétedet is javítsd. Ha már régóta gondolkozol azon, hogy jó lenne kipróbálni egy új hobbit, akkor éppen itt az ideje, hogy belevágj! Ne a tökéletességre törekedj, hanem arra, hogy nap mint nap jól érezd magad! Sok ötleted támad majd, amik segítenek abban, hogy hatékonyabban végezd a munkádat, különösen igaz lesz ez februárra és májusra. A szerelmi életedet tekintve a július és az augusztus tartogatja számodra a legtöbb izgalmat.

Szerencsés hónapok: február, május, augusztus és december
Kihívást jelentő hónapok: június és november

Fotó: giphy

Mérleg (09. 24-10. 23.)

Újult erőre kap idén a társaságközpontú éned. Minden eddiginél jobban vágysz majd arra, hogy új embereket ismerj meg, megnyerő beszélgetéseket folytass le és elmélyítsd a kapcsolataidat. A szerelmi életedben a február és az április lesz különösen hangsúlyos. A munkahelyeden 2021 az együttműködés és a változatos kapcsolatok kialakításának éve lesz. Itt az ideje, hogy a veled szembejövő lehetőségekkel végre élj is, és merj tündökölni!

Szerencsés hónapok: február, április, június és október
Kihívást jelentő hónapok: július és december

Skorpió (10. 24-11. 22.)

Ez az év számodra az otthonról és a családról fog szólni. Érdemes igazi otthont alapítanod, és azon dolgoznod, hogy igazi, szerető család vegyen körül. Szakmailag és a magánéletedet tekintve is megvilágosodhatsz. Lehet, hogy egyes kapcsolataidat újra érdemes megerősítened, másoknak pedig végleg pontot kell tenned a végére. A szerelmi életedet tekintve akár egy új szerelem is az utadba sodródhat, erre a legjobb esélyed májusban van. Amire leginkább érdemes törekednek, az a stressz csökkentése és az utadba kerülő kihívások higgadt kezelése.

Szerencsés hónapok: március, május, július és november
Kihívást jelentő hónapok: február és augusztus

Fotó: giphy

Nyilas (11. 23-12. 21.)

Idén szabadabbnak és kalandvágyóbbnak fogod érezni magad, mint valaha. Ebben az évben folyamatosan mozgásban leszel – ki akarsz törni a komfortzónádból, utazni és valami újat tanulni akarsz leginkább. Sokkal több energiád lesz, mint eddig bármikor, ezt pedig rendszeres sportolásba is érdemes befektetned! Légy körültekintő, és használj ki minden jó lehetőséget, amit az élet az utadba sodor! A szerelmi életed szempontjából a július lesz a legmozgalmasabb, és talán éppen egy remek nyaraláson világosodsz meg azzal kapcsolatban, hogy ki is számodra az igazi.

Szerencsés hónapok: február, április, július és október
Kihívást jelentő hónapok: március és szeptember

Bak (12. 22-01. 20.)

Ebben az évben leginkább arra fogsz törekedni, hogy stabil anyagi hátteret tudhass magad mögött. Alaposan átgondolod, mibe érdemes befektetned és hol érdemes dolgoznod azért, hogy több pénz álljon a házhoz. Idén sokkal céltudatosabb leszel, és hatékonyabban osztod be az idődet és az energiádat. A szerelmi életedben ez az év a kísérletezésről és a szabadságról fog szólni, különösen júniusban és augusztusban.

Szerencsés hónapok: január, május, augusztus és december
Kihívást jelentő hónapok: április és október

Fotó: giphy

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Ez az év igazán a tiéd lesz! A Jupiter és a Szaturnusz az év nagy részében a te jegyedben fog állni, ami sok szerencsét és elköteleződést hozhat az életedbe. Idén rengeteget fejlődhetsz. Lendítsd fel a társasági életedet, alakíts ki új barátságokat, és szervezz csoportos programokat. Februárban a Mekúr, a Nap, a Jupiter, a Szaturnusz és a Vénusz együttállása a jegyedben azt az érzést fogja kelteni benned, hogy az élet4ed minden területén óriási lehetőségek állnak előtted. Szakmai szempontból októberben érdemes a leginkább elővigyázatosnak lenned. A szerelmi életed szárnyalásának leginkább az április és a július fog kedvezni.

Szerencsés hónapok: február, április, június és október
Kihívást jelentő hónapok: május és november

Ezek a jelentős asztrológiai események várnak rád 2021-ben

Ezek a jelentős asztrológiai események várnak rád 2021-ben

Halak (02. 20-03. 20.)

2021 közepén a Jupiter a te jegyedbe költözik, ami nagy fejlődési lehetőségeket ígér számodra. A Jupiter segít, hogy minden olyan dolgot magad mögött tudj hagyni, amik csak hátráltatnak az életedben. Az érzékenységed és az empatikusságod a legnagyobb erősségeid, és ebben az évben maximálisan kamatoztathatod is mindkettőt. Sokat segítesz majd a barátaidnak, és a szakmai életben is új kihívások elé nézel, ami inspirálóan hat majd rád. A karriered szempontjából novemberben leszel a legsikeresebb. A szerelmi életed szempontjából a június és a július tartogatja számodra idén a legtöbb élvezetet.

Szerencsés hónapok: március, május, július és november
Kihívást jelentő hónapok: június és december

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Emlékszel Draco Malfoy-ra a Harry Potterből? Így néz ki ma a színész

Emlékszel Draco Malfoy-ra a Harry Potterből? Így néz ki ma a színész

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

Ezektől a vitaminos kozmetikumoktól ragyogó lesz a bőröd (x)

Ezektől a vitaminos kozmetikumoktól ragyogó lesz a bőröd (x)

Ha valami igazán ütős illatot keresel a nyári bulikhoz, mutatjuk, mit válassz (x)

Ha valami igazán ütős illatot keresel a nyári bulikhoz, mutatjuk, mit válassz (x)

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)