Így alakul a szexuális életed 2022-ben a horoszkópod szerint

2022.január.28.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az év első heteiben sokakat különösen nagy izgalommal tölt el, hogy mit ígérnek számukra a csillagok. Ha ez rád is igaz, legyen szó az életed bármely területéről, idén különösen sok izgalomra számíthatsz. Ez alól a szexuális életed sem kivétel - sok újdonságot felfedezhetsz, de közben lehet, hogy hullámvölgyeken is keresztül fogsz menni - hogy rád konkrétabban mi várhat, azt máris megtudhatod a horoszkópod alapján.

Így alakul a szexuális életed 2022-ben a horoszkópod szerint
Fotó: netflix

Kos (03. 21-04. 20.)

Szívesebben elégíted ki magad, minthogy valaki más szabályai szerint játssz - így egyedül is remekül szórakozhatsz, amikor a Vénusz és a Mars február 12-én és március 12-én összekapcsolódik. Az év első felében úgy érezheted, hogy bizonyos régi lángok újra a felszínre kerülhetnek, de ez inkább csak önámítás. Ha jót akarsz magadnak, inkább új partnerek felé nyitsz, és az sem kizárt, hogy idén megtalálod azt, akivel egy komoly kapcsolatot is el tudsz képzelni. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy kiverd az exedet a fejedből.

Bika (04. 21-05. 20.)

Most, az év első időszakában szexuálisan vonzóbbnak érezheted magad, mint valaha. Készülj fel arra, hogy sok ajánlatra számíthatsz, de nem mindegyiket érdemes komolyan venned. Február 12-e, március 12-e és április 12-e is ideális nap arra, hogy az ágyban elfeledd minden bánatodat. Míg az előbbi két dátum inkább a szenvedélyről, az utóbbi inkább a felfedezésről szólhat, ha teret engedsz a vágyaidnak. Mire július 31-én az Uránusz és a Sors Északi Csomópontja összekapcsolódik a Bika jegyében, képes leszel még jobban felizgatni magadat és a partnereidet is, ami alapot teremt ahhoz, hogy még nagyobb hangsúlyt fektess a szexre.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Bár általában élvezed, ha az ágyban ugyanannyit tesztek egymásért a partnereddel, az év első hónapjaiban azt is megtapasztalhatod, milyen előnyökkel jár, ha hagyod, hogy a partnered többet kényeztessen. A Mars október 30-án kezdődő retrográdja bizonytalanná tehet a szexuális vágyaidban, és az is előfordulhat, hogy már nem fogod olyan fontosnak érezni, hogy te is legalább annyit kapj, mint amennyit adsz. Ez viszont egy idő után a kedvedet szegheti, aminek az elkerülése érdekében jobb, ha már most elkezdesz dolgozni azon, hogy az energiáid év végéig is kitartsanak.

Rák (06. 22-07. 22.)

A március 12-ei Vénusz és Mars együttállás némi frusztrációt okozhat a szexuális életedben: bár minden jól alakul egy tökéletes romantikus estéhez, a végeredmény mégis eseménytelennek bizonyulhat. Általánosságban elmondható, hogy a szex inkább szükségesnek tűnik a tested karbantartásához, mintsem annyira élvezetes tevékenységnek, különösen az április 30-ai és november 8-ai napfogyatkozásokkor. Május 16-a és október 25-e ezzel szemben ideális nap lehet egy csodálatos együttléthez. Ez a fajta ingadozás teljesen rendben van, ezért semmi okod nincs arra, hogy nyomást gyakorolj magadra amiatt, hogy folyton jó hangulatod legyen.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

Ebben az évben többször is meglepő döntéseket hozhatsz a szexuális életedben ahhoz képest, ami eddig rád jellemző volt. Április 12-én, a Jupiter és a Vénusz együttállásakor flörtölhetsz valakivel, aki merőben más, mint akiket eddig az esetednek éreztél. Ha nyitott szemmel jársz, képes leszel kihasználni néhány izgalmas pillanatot, amelyek intenzív orgazmushoz vezetnek mind a négy idei napfogyatkozás alatt. Amíg a partnered is olyan lendületes, mint amilyen te vagy, semmilyen panaszod nem lesz a hálószobában.

Szűz (08. 24-09. 23.)

Idén végre kiléphetsz az alázatos szerepedből, és te dominálhatsz a hálószobában. Bátorságod lesz ahhoz, hogy a saját igényeidet tedd az első helyre, de közben vele se felejts el törődni. A legjobb, ha megpróbálod megtalálni az egészséges egyensúlyt, amelyben a meglévő energiáidat úgy hasznosítod, ahogyan éppen a legideálisabbnak érzed. Legközelebb október 22-én érezheted magad a legideálisabban, de ha a jövőben megtanulsz ráérezni arra, mikor érdemes átvenned és mikor átadnod az irányítást, akkor minden szexuális élményed kellemesebb lesz.

Horoszkóp: Így alakul a szerelmi életed 2022-ben a csillagok szerint

Horoszkóp: Így alakul a szerelmi életed 2022-ben a csillagok szerint

Mérleg (09. 24-10. 23.)

Az év első hónapjaiban úgy érezheted, mintha pillangók repkednének a gyomrodban. Felerősödnek a szexuális vágyaid, amit vagy a pároddal együtt élvezhetsz, vagy ha egyedülálló vagy, akkor vadászatba kezdesz. Akár a szerelmeddel, akár egy csábító idegennel töltöd az éjszakáidat, rengeteg izgalom vár rád idén. Az április 30-ai és november 8-ai napfogyatkozások pedig arra ösztönzhetnek, hogy az eddigi rejtett szexuális vágyaidat is megoszd és megvalósítsd az éppen aktuális partnereddel.

Skorpió (10. 24-11. 22.)

Most még úgy érezheted, hogy meglehetősen üres a szexuális életed, azonban február 12-én és március 12-én olyan forró pillanatokat élhetsz át, amik elkezdenek ösztönözni arra, hogy tartósan aktívabbá tedd a szexuális életedet. Miközben ezt megvalósítod, arról se feledkezz meg, hogy rengeteg módja van annak, hogy izgalmasabbá tedd a partnereddel az együttléteiteket: semmi ne tartson vissza a szerepjátékoktól vagy bármi mástól, ami felkelti a te vagy az ő vágyait.

Milyen előnyökkel, hátrányokkal és következményekkel járhat a horoszkópok olvasása?

Milyen előnyökkel, hátrányokkal és következményekkel járhat a horoszkópok olvasása?

Nyilas (11. 23-12. 21.)

A szexuális vágyaid váratlanul csökkenhetnek az év elején, különösen április 12-én, amikor a Jupiter és a Vénusz jelentősen csökkenti a szenvedélyeidet. Ez az állapot azonban csak május 10-éig fog tartani, de addig is érdemes felvetned a parterednek, hogy kísérletezzetek új szexpózokkal és szexjátékokkal. Ha nem tétlenkedsz, év végére újra minden percben csodálatosan fogod érezni magad a hálószobában.

Bak (12. 22-01. 20.)

Köztudott tény, hogy keményen dolgozol, de itt az ideje, hogy a szexuális életedre is nagyobb hangsúlyt fektess. Ha egyedülálló vagy, ne félj megnyitni a társkereső alkalmazásokat, ugyanis - különösen február 12-én - nagy esélyed van arra, hogy találsz valakit, akinek ugyanolyan szexuális vágyai vannak, mint neked. Április 30-án és november 8-án pedig arra is lehetőséged lesz, hogy a legvadabb vágyaidat is valóra váltsd.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Március 12-én eljön az ideje, hogy pontosan letisztázd magadban, mi az, amire a szexuális életed terén vágysz. Nagy fordulatot jelenthet a magánéletedben, hogy a saját és a partnered orgazmusára is egyformán kezdesz el koncentrálni. Az év vége felé úgy érezheted, hogy a szexuális vágyaid csillapodnak, de ha emlékezteted magad a korábban átélt csodás erotikus pillanatokra, hamar visszatalálhatsz önmagadhoz, és újra könnyű lesz a vadabb énedet elővenned.

Halak (02. 20-03. 20.)

Április 12-e egy ideális dátum arra, hogy szerepjátékba kezdj a partnereddel, amihez nemcsak jelmez, de hamis akcentus vagy egy füstös smink is társulhat - de természetesen csakis az önfeledt szórakozás jegyében. Május 10-én minden eddiginél élénkebb lehet a fantáziád, amiből az utána következő hónapokra is sok inspirációt meríthetsz. Október 30-án csillapodhatnak a szexuális vágyaid, ami után egy ideig inkább az érzelmi oldaláról közelítsd meg az aktuális partnereddel való kapcsolatodat. Ez az együttléteitekbe is új színt vihet.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Jennifer Aniston arcáról egy kommentelő: „Elvesztette minden bájosságát. Miért nem hagyja békén, hogy természetesen öregedjen?”

Jennifer Aniston arcáról egy kommentelő: „Elvesztette minden bájosságát. Miért nem hagyja békén, hogy természetesen öregedjen?”

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Így küzdötte le a Szex és New York Samanthája a klimax nehézségeit (x)

Így küzdötte le a Szex és New York Samanthája a klimax nehézségeit (x)

PR

Tényleg felmerülhet a gyanú, hogy megcsal a párod, ha hüvelygombád van? (x)

Tényleg felmerülhet a gyanú, hogy megcsal a párod, ha hüvelygombád van? (x)

PR

Ez a valódi oka a felfázásnak (x)

Ez a valódi oka a felfázásnak (x)

PR

Tudod, mi az a nászutas betegség? Eláruljuk (x)

Tudod, mi az a nászutas betegség? Eláruljuk (x)