Így csókolsz a horoszkópod szerint

2020.december.18.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A csillagjegyed a személyiséged számtalan aspektusáról árulkodik, így elengedhetetlenül befolyásolhatja azt is, mennyire vagy szenvedélyes. Ennek egyik legjobb kifejezőeszköze pedig a csók. De te vajon hogy csókolsz? Inkább a szájrapuszi vagy a hosszú, forró csókok híve vagy?

Így csókolsz a horoszkópod szerint
Fotó: Rexfeatures

Kos (03. 21-04. 20.)
Bármit is érzel, azt szenvedélyesen fejezed ki, ezt pedig a csókolózással is tökéletesen reprezentálod. Hihetetlenül jól csókolsz – hosszan és mélyen, amivel képes vagy teljesen elkápráztatni a partneredet.

Bika (04. 21-05. 20.)
Finom és édes csókokkal kezdesz, amit aztán hosszabb csókok váltanak fel. Fontosak számodra a testi kontaktusok, ezért mikor megcsókolod a partnered, szereted végigsimítani az arcát vagy megsimogatni a haját.

Ikrek (05. 21-06. 21.)
A könnyű és gyengéd csókokat szereted a legjobban. Könnyen elmosolyodsz és elpirulsz egy-egy csók között, ezért nagyon fontos, hogy a partnered is óvatosan, kedvesen és gyengéden bánjon veled.

Rák (06.22 – 07.22.)
Igazi álmodozó típus vagy, ezért a klasszikus, magával ragadó, hosszú és gyengéd csókokat szereted a legjobban. Igyekszel emlékezetes pillanatokat teremteni, hogy a partnered is úgy érezze, mintha egy hollywoodi filmben lenne, mikor megcsókoljátok egymást.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

Szeretsz a figyelem középpontjába kerülni, ezért a csókolózásra is az izgalmas, és olykor gátlástalan szituációkat keresed. Nem bánod, ha látják ahogy megcsókolod a választottad, sőt, kimondottan örülsz a közönségnek, hiszen bennük látod a romantikus éned egyik fő elismerőit.

Szűz (08. 24-09. 23.)

Nyitott és figyelmes vagy, ez pedig a csókolózásban is megmutatkozik. Az a fontos számodra, hogy a partnered a lehető legjobban érezze magát, ezért bármilyen csóktípusra nyitott vagy, amit a párod élvez.

Mérleg (09. 24-10. 23.)
Igyekszel meseként felfogni az életet, ezért nem meglepő, hogy a romantikus csókokat szereted a leginkább. Egy klasszikus, édes és gyengéd csók sokat jelent neked, és mindig odateszed magad, hogy minden pillanatát kiélvezd.

Skorpió (10. 24-11. 22.)

A szenvedélyes személyiséged a csókolózásban is megmutatkozik. Legtöbbször a mély francia csókot részesíted előnyben, ami tökéletesen tükrözi a benned tomboló mély vágyakat.

Nyilas (11. 23-12. 21.)
Szereted az előjátékokat, még akkor is, ha egyszerűen egy csókról van szó. Az intenzivitást úgy fokozod, hogy a partnered fülébe suttogsz, gyengéden megharapod, majd gyengéd csókcsatába kezdesz.

Bak (12. 22-01. 20.)
A nyakpuszik és kisebb harapások állnak hozzád a legközelebb. Szereted hosszú perceken keresztül a párod nyakát csókolgatni, de ne feledd, csak akkor hagyj rajta nyomot, ha azt ő is szeretné.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)
A csábítás mestere vagy, ezért mielőtt megcsókolnád a partnered, romantikus hangulatot teremtesz, majd lassan közelítesz felé, aztán egy mély, szeretettel teli csókkal koronázod meg a pillanatot.

Halak (02. 20-03. 20.)
Misztikus személyiséged miatt a legkönnyebben a francia csókkal fejezed ki érzéseidet. Ha igazán közel áll a szívedhez a partnered, akkor semennyi időt nem sajnálsz rá, és szeretsz hosszasan elidőzni azzal, hogy határozottan és részletekbe menően megcsókolod.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Benes Anita, a Daalarna tervezője: „Nem tudok másképpen reagálni a világ nehézségeire, minthogy megpróbálok valami szépet és különlegeset létrehozni”

Benes Anita, a Daalarna tervezője: „Nem tudok másképpen reagálni a világ nehézségeire, minthogy megpróbálok valami szépet és különlegeset létrehozni”

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője