Így csókolsz a horoszkópod szerint

2020.december.18.

A csillagjegyed a személyiséged számtalan aspektusáról árulkodik, így elengedhetetlenül befolyásolhatja azt is, mennyire vagy szenvedélyes. Ennek egyik legjobb kifejezőeszköze pedig a csók. De te vajon hogy csókolsz? Inkább a szájrapuszi vagy a hosszú, forró csókok híve vagy?

Így csókolsz a horoszkópod szerint
Fotó: Rexfeatures

Kos (03. 21-04. 20.)
Bármit is érzel, azt szenvedélyesen fejezed ki, ezt pedig a csókolózással is tökéletesen reprezentálod. Hihetetlenül jól csókolsz – hosszan és mélyen, amivel képes vagy teljesen elkápráztatni a partneredet.

Bika (04. 21-05. 20.)
Finom és édes csókokkal kezdesz, amit aztán hosszabb csókok váltanak fel. Fontosak számodra a testi kontaktusok, ezért mikor megcsókolod a partnered, szereted végigsimítani az arcát vagy megsimogatni a haját.

Ikrek (05. 21-06. 21.)
A könnyű és gyengéd csókokat szereted a legjobban. Könnyen elmosolyodsz és elpirulsz egy-egy csók között, ezért nagyon fontos, hogy a partnered is óvatosan, kedvesen és gyengéden bánjon veled.

Rák (06.22 – 07.22.)
Igazi álmodozó típus vagy, ezért a klasszikus, magával ragadó, hosszú és gyengéd csókokat szereted a legjobban. Igyekszel emlékezetes pillanatokat teremteni, hogy a partnered is úgy érezze, mintha egy hollywoodi filmben lenne, mikor megcsókoljátok egymást.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

Szeretsz a figyelem középpontjába kerülni, ezért a csókolózásra is az izgalmas, és olykor gátlástalan szituációkat keresed. Nem bánod, ha látják ahogy megcsókolod a választottad, sőt, kimondottan örülsz a közönségnek, hiszen bennük látod a romantikus éned egyik fő elismerőit.

Szűz (08. 24-09. 23.)

Nyitott és figyelmes vagy, ez pedig a csókolózásban is megmutatkozik. Az a fontos számodra, hogy a partnered a lehető legjobban érezze magát, ezért bármilyen csóktípusra nyitott vagy, amit a párod élvez.

Mérleg (09. 24-10. 23.)
Igyekszel meseként felfogni az életet, ezért nem meglepő, hogy a romantikus csókokat szereted a leginkább. Egy klasszikus, édes és gyengéd csók sokat jelent neked, és mindig odateszed magad, hogy minden pillanatát kiélvezd.

Skorpió (10. 24-11. 22.)

A szenvedélyes személyiséged a csókolózásban is megmutatkozik. Legtöbbször a mély francia csókot részesíted előnyben, ami tökéletesen tükrözi a benned tomboló mély vágyakat.

Nyilas (11. 23-12. 21.)
Szereted az előjátékokat, még akkor is, ha egyszerűen egy csókról van szó. Az intenzivitást úgy fokozod, hogy a partnered fülébe suttogsz, gyengéden megharapod, majd gyengéd csókcsatába kezdesz.

Bak (12. 22-01. 20.)
A nyakpuszik és kisebb harapások állnak hozzád a legközelebb. Szereted hosszú perceken keresztül a párod nyakát csókolgatni, de ne feledd, csak akkor hagyj rajta nyomot, ha azt ő is szeretné.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)
A csábítás mestere vagy, ezért mielőtt megcsókolnád a partnered, romantikus hangulatot teremtesz, majd lassan közelítesz felé, aztán egy mély, szeretettel teli csókkal koronázod meg a pillanatot.

Halak (02. 20-03. 20.)
Misztikus személyiséged miatt a legkönnyebben a francia csókkal fejezed ki érzéseidet. Ha igazán közel áll a szívedhez a partnered, akkor semennyi időt nem sajnálsz rá, és szeretsz hosszasan elidőzni azzal, hogy határozottan és részletekbe menően megcsókolod.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban