Igyekezz magadra vonni a figyelmet, hogy az a vonzó személy végre észrevegyen- Egymondatos horoszkóp - november 10. péntek

2017.november.9.

Az Oroszlán-Hold és a Mérleg-Mars barátságos fényszöge a nap első felében kedvez a benyomáskeltésnek, a flörtölésnek és az ismerkedésnek. Igyekezz magadra vonni a figyelmet, hogy az a vonzó személy végre észrevegyen! Ám a Skorpió-Nap és a Jupiter quadrátja nem kedvez a békülésnek, mert az emberek túl egoistán közelednek másokhoz. Az Oroszlánban lévő Hold és a Skorpióban tartózkodó égitestek féltékenység, irigység vagy haszonlesés veszélyére utalnak, viszont most érdemes hajat vágatni és kiállni a nyilvánosság elé.

Igyekezz magadra vonni a figyelmet, hogy az a vonzó személy végre észrevegyen- Egymondatos horoszkóp - november 10. péntek
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Szükséged van mások együttműködésére ahhoz, hogy elérj valamit az életben, de vigyázz a pénzedre, és ne várj többet egy erotikus élménynél új kapcsolatodtól.

Bika (04. 21-05. 20.) Lehet, hogy hozzátartozóid elfoglaltsága miatt neked kell törődnöd egyik rokonoddal, és állandó engedményeket kell tenned ahhoz, hogy jól kijöjj a pároddal.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kiemelkedhetsz az általad választott területen – legyen az sport, művészet vagy a médiák világa, de nem viseled el, ha önállóságodban korlátozni próbálnak.

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel ma az esedékes lakásfelújítás jár az eszedben, ami nem éppen olcsó mulatság, az "Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér" – közmondás rád is érvényes.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Saját érdekeidet nem hagyod figyelmen kívül, de azzal nem vádolhatnak, hogy kizárólag ez irányítja tetteidet, igazságérzeted ugyanis fellázadna ellene.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma nehezen találod meg a közös hangot családod tagjaival, képtelen vagy megnyílni, vállalkozásodat elhanyagolod, a nap egyetlen fénysugara egy találkozás.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A szerelem, az erotika ma társasági életedben virágzik, de ne legyenek túlzott reményeid sem anyagi ügyeiddel, sem protektoraiddal kapcsolatban.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel a munkahelyeden elméletileg nincs helye az érzéseknek, ezért a rád bízott munkával, nem pedig személyes vagy másokat érintő ügyekkel kell foglalkoznod.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Népszerűségedhez elengedhetetlen, hogy a megfelelő körökben forogj, részt vegyél mások életében, de belső harmóniádat a világ minden kincséért se kockáztasd.

Bak (12. 22-01. 20.) Azt fontolgatod, hogy anyagi okok miatt állást változtatsz, de döntésedben legyél körültekintő, mert túl nagy a kockázat, mai megoldásod csak pénzrabló.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mindent elkövetsz azért, hogy minél többen elismerjenek: dicsekszel a műveltségeddel, a karriereddel, de hagyd, hogy a partnered legyen a vezér kapcsolatodban.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha úgy érzed, hogy új üzlet vagy munka után kell nézned, ez a legszerencsésebb, amit délelőtt tehetsz, ha pedig dúsabb hajkoronára vágysz, ma vágasd!

Ez is érdekelhet

Marilyn Monroe 22 évesen meztelenre vetkőzött! Sosem látott fotók

Marilyn Monroe 22 évesen meztelenre vetkőzött! Sosem látott fotók

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról