Ilyen alvó vagy a horoszkópod szerint

2020.augusztus.9.

A csillagok mondhatni mindenre hatással lehetnek, ezért egyáltalán nem meglepő, hogy az alvási szokásaidat is befolyásolhatják. Ha nyugodtan, ha nyugtalanul alszol éjjel, több mint valószínű, hogy szerepe van abban is, hogy milyen a személyiséged. A nyugodt, pihentető alvás elengedhetetlen része a kiegyensúlyozott életvitelnek, ezért jó, ha nagy hangsúlyt fektetsz arra, hogy éjjelente valóban ki tudd magad pihenni. De vajon mi jellemző az alvási szokásaidra a horoszkópod alapján?

Ilyen alvó vagy a horoszkópod szerint
Fotó: Rexfeatures

Kos (március 21. – április 19.)

Folyamatos pörgésben vagy, az energiád még késő estig is kitart. Amikor úgy érzed, hogy szükséged van egy pihentető alvásra, könnyen lehet, hogy nehézséget fog okozni, mivel a gondolataid még éjjel is szárnyalnak. Éppen ezért érdemes minden napodba beiktatni a szellemi tevékenységek mellett valamilyen testmozgást is, hogy nap végén minden porcikád egyetértsen veled abban, hogy rád fér az alvás.

Bika (április 20 – május 20)

A nyugodt alváshoz elengedhetetlen számodra a kényelem, amit legtökéletesebben a saját ágyadban találsz meg. Szeretsz társaságba járni és éjszakába nyúlóan is bulizni, ezért úgy tervezed a napjaidat, hogy délelőtt vagy délután is legyen időd egy kis plusz alvásra.

Ikrek (május 21 – június 20)

Sokkal több időt töltesz agyalással, mint kellene, emiatt pedig gyakran szenvedsz álmatlanságtól. Ha valamit egyszer kimondtál vagy megírtál, azt visszavonni úgysem tudod, ezért nem is érdemes idegeskedned rajta. Meg kell tanulnod elengedni azokat a dolgokat, amik indokolatlanul nyomják a szívedet, mert ha rendszeresen csak akkor alszol el, ha kimerült vagy, akkor nemcsak a szellemi, de a testi épségednek is árthatsz.

Rák (június 21 – július 22)

Általában könnyen elalszol, ám sok olyan gondolat van, ami nyugtalanít, ezért előfordulhat, hogy többször is felriadsz éjjel, és nehezen alszol vissza. A személyes kapcsolataid állása mély hatással vannak rád, ezért a másokkal való konfliktusaid rendezése elengedhetetlen ahhoz, hogy éjjelente pihentetően aludj.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22)

Energikus, társaságközpontú ember vagy, akinek leginkább a nappali találkák nyújtanak igazi kikapcsolódást. Az éjszaka ideje nálad az alvásé, és a legnyugodtabb akkor vagy, ha a párod átölel, és veled együtt alszik.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22)

Van egy napi rutinod, amihez mindig igyekszel tartani magadat. Maximálisan kihasználod az idődet, egy percig sem szeretsz unatkozni. A házimunkák terén is precíz vagy, ezért hajlamos vagy rá, hogy még késő este is elindíts egy mosást vagy ebédet főzz másnapra. Így viszont gyakran éjszakába nyúlóan is serénykedsz, és másnap könnyen lehet, hogy fáradtan ébredsz.

Mérleg (szeptember 23 – október 22)

Mindig egyensúlyban kell lenned ahhoz, hogy jól érezd magad, ezért egy nyugodt nap után kevés alvással is kipihent vagy, de egy hosszú és fárasztó nap után egy egész éjszakára szükséged van ahhoz, hogy rendesen kipihend magad.

Skorpió (október 23 – november 21)

Vannak olyan gondolatok, amik egyszerűen nem hagynak nyugodni téged, és ez az éjszakai alvásodra is kihat. A meditáció jó módszer lehet arra, hogy megbirkózz a rögeszmés gondolatokkal, amik folyamatosan a nyomodban vannak, és egészen addig nem is fognak békén hagyni, amíg le nem küzdöd azokat.

Nyilas (november 22 – december 21)

Sok időt töltesz álmodozással, amibe gyakran annyira belemerülsz, hogy még éjszaka sem alszol rendesen. A gondolataid órákon át is képesek szárnyalni az álmaidról, de jobb, ha ezeket az ábrándozásokat meghagyod nappalra, és éjjelente a pihentető alvásra törekszel.

Bak (december 22 – január 19)

Rajongsz az alvásért, ezért szíved szerint minden nap legalább 12 órát aludnál. Arra azonban ügyelj, hogy ha tényleg gyakran a fél napot alvással töltöd, akkor is szánj időt a testmozgásra, és próbálj egészséges ételeket enni.

Vízöntő (január 20 – február 18)

Az alvás kikapcsol és megnyugtat, ezért ha csak teheted, igyekszel napi nyolc órát aludni. Nem mellesleg szeretsz folyamatosan dolgozni valamin vagy társaságban lenni, amihez viszont elengedhetetlen számodra a rendszeres pihenés. Az álmaidból pedig gyakran még inspiráló hatással is vannak rád, ezért még inkább várod, hogy nap végén aludhass.

Halak (február 19 – március 20)

Rendkívül érzelmes vagy, így ha éppen a párkapcsolatodban vagy egy baráti kapcsolatodban nincs minden rendben, akkor biztos, hogy nem tudsz nyugodtan aludni. Ragaszkodsz a békéhez, ezért mindig arra törekszel, hogy minél előbb megoldd a konfliktusokat, amikkel szembetalálkozol, és utána már pihentetően alszol éjszaka.

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.