Ilyen színűre fesd az otthonodat a csillagjegyed alapján

2022.június.5.

Minden időszakban (de főleg amikor tombol a retrográd Merkúr) fontos, hogy megvizsgáld, hogyan tudod magad egyensúlyba hozni az aktuális helyzetedben. Ebben az is segíthet, ha több teret adsz a zodiákusod erőszínének: ha például mostanában gondolkoztál azon, hogy milyen színűre fesd az otthonodat, akkor ezen útmutatás alapján biztosan nem fogsz mellé. Így ugyanis sokkal jobban hasznosíthatod az otthonod energiáit, és a megújulás látványa is jobb kedvre deríthet.

Ilyen színűre fesd az otthonodat a csillagjegyed alapján
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.)

Merész és pozitív vagy, akárcsak a vörös szín. Szenvedélyes és erős, pozitív energiákkal teli személyiség vagy. Ez részben annak köszönhető, hogy a csillagjegyed szorosan kapcsolódik a Marshoz, vagyis a „Vörös bolygóhoz”. Nem is csoda hát, hogy a vörös árnyalatai illenek hozzád a legjobban, amelyek inspirálóak, egyben pedig a melegség és a bátorság jelképei.

Bika (04. 21-05. 20.)

Intelligens, megbízható és szorgalmas vagy. Föld jegy lévén gyakran vonz a zöld, ami az otthonod festése során is ideális szín lehet. A stabilitást és a növekedést jelképezi, megerősítve a természethez fűződő kapcsolatodat. Ezzel a színnel új életet lehelhetsz bármelyik térbe, egy árnyalataiban hozzá passzoló rózsaszín festékkel pedig még tovább fokozhatod az otthonodban a gondoskodó természet hangulatát.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Ragyogó, alkalmazkodó, mégis szeszélyes személyiség vagy. Nem meglepő módon így a számodra legideálisabb szín az örömteli és boldog sárga. Ahogy a napsugarak, úgy a te személyes jelenléted is feldobja a teret, ahol éppen vagy, így ennél találóbb színt nem is választhatnál az otthonod felfrissítéséhez. A sárga az érzelmek színe is, ezáltal pedig segíthet abban, hogy jobban koncentrálj és gördülékenyebben alkalmazkodj a változásokhoz.

Rák (06. 22-07. 22.)

Hűséges, védelmező és gondoskodó személyiség vagy. Mivel a csillagjegyedet a Hold uralja, ezért érdemes előtérbe helyezned az ezüstöt, a szürkét és a fehéret - ezek a színek segíthetnek ugyanis a legjobban megőrizni az otthonod energiáit. Tökéletes választás lehet például a gyengéd, szürke alapú kék, amely - akárcsak a Hold felszíne - tisztaságot tükröz. Lágy felhangjai az érzékenységedhez és a megértő természetedhez kapcsolódik, a nyugtató színe pedig gondolkodásra és relaxációra ösztönöz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

Együttérző, lendületes vezető személyiség vagy. Magabiztos emberként gyakran a narancs vagy az arany árnyalatait viseled, ami a körülötted lévőket is arra ösztönzi, hogy legyen több önbizalmuk. Az egyik legkiemelkedőbb tűz jegyként a narancssárga az a szín, amivel az ambiciózus és büszke természetedet szimbolizálhatod - ez egy fizikailag és szellemileg stimuláló szín is egyben, ami nagylelkűséget és erős, pozitív szellemet tükröz. Ha viszont éppen szerelmet keresel, a sárga vagy a rózsaszín árnyalatai is szerencsét hozhatnak az otthonodba.

Szűz (08. 24-09. 23.)

Megbízható, kedves és türelmes vagy. Erős személyiségedből adódóan a természetes barnás árnyalatok között érzed magad a legjobban. Föld jegyként a mezőgazdasághoz és az új élethez is kötődsz, ezért az érzékeny lelkedet legjobban a barna és a zöld kombinációival fejezheted ki. Míg előbbi a stabilitást és a biztonságot, utóbbi a növekedést fejezi ki, amelyek mind a testedre, mind a lelkedre pozitív hatással lehetnek.

Mérleg (09. 24-10. 23.)

Együttérző, őszinte és barátságos vagy. Mindig képes vagy megnyugtatni másokat, így a kék lágy és megnyugtató jellege az, ami leginkább passzol a személyiségjegyeidhez. A fő légi jegyként úgy tartják, hogy a csillagjegyed az egyensúly jelképe. A kék nyugalmat és kiegyensúlyozottságot hozhat az otthonodban, amit a Mérleg maga is jelképez. Ehhez a legideálisabb választás egy gyönyörű égszínkék festék.

Skorpió (10. 24-11. 22.)

Titokzatos, szenvedélyes és kreatív vagy. A legpikánsabb csillagjegyek egyikeként a ruhatárad gyakran tele van fekete ruhákkal, amely egyben a te tökéletes színed. A sötét és titokzatos, de tartalmas fekete az intenzíven érdeklődő szellemedet tükrözi. Alapvetően sem jellemző rád, hogy félsz a kihívásoktól és az előrelépési lehetőségektől, de ha felviszed néhány falra az otthonodban, ezzel a hideg árnyalattal csak még több magabiztosságot és tekintélyt áraszthatsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.)

Hűséges, okos és határozott vagy. Gyakran mosolyog rád a szerencse, amelynek következtében tele vagy pozitivitással. Mivel nyitott, filozófiai gondolkodás jellemez, a lila a legoptimálisabb szín az otthonod felfrissítéséhez. A lilát gyakran a spiritualitás színének tekintik, egyben a vörös energiájának és a kék integritásának kombinációja. Gazdag, bársonyos felhanggal a bőséget és a nagylelkűséget is kifejezheted vele, akárcsak a pozitív természetedet.

Bak (12. 22-01. 20.)

Ambiciózus, érzékeny és realista vagy. Föld jegyként a számodra ideális színek összhangban vannak a körülötted lévő természetes színekkel, vagyis a szürkével és a barnával. A sziklákat és a fém színét idéző árnyalatok mind remekül passzolnak hozzád. Ilyen például a zöld és a bézs gyönyörű, nyugtató keveréke. Az ilyen és ehhez hasonló árnyalatok a lendületedet, az elszántságodat és a fejlődésre való készségedet tükrözik, miközben segítenek, hogy mindig két lábbal a földön áll.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Optimista, önálló és különc személyiség vagy. A kék szerelmeseként egyértelmű, hogy az otthonod formálásánál is az a szín a tökéletes választás számodra. Ezt az is alátámasztja, hogy a csillagjegyed által szorosan kapcsolódsz az Uránuszhoz, a kék bolygóhoz. Egy merész, élénk árnyalatot is nyugodtan választhatsz, amellyel kifejezheted az energikusságodat és a társasági szellemedet.

Halak (02. 20-03. 20.)

Gyengéd, alkalmazkodó és kedves személyiség vagy. A világoszöld a megújulást és az inspirációt képviseli, így tökéletesen illik a nyugodt és finom személyiségedhez. Víz jegyként erősen kötődsz a víz közelségéhez és a kékes-zöldes tónusokhoz, amelyek az álmodozás szimbólumai. Ezekkel az árnyalatokkal derűsebbé teheted az otthonodat, és mások is könnyebben észreveszik majd, hogy akkora a szíved, mint egy óceán.

Ez is érdekelhet

Katalin hercegné megtörni készül a királyi hagyományokat

Katalin hercegné megtörni készül a királyi hagyományokat

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói