Inkább az eszedre hallgass az érzelmeid helyett - Egymondatos horoszkóp: Január 15.

2017.január.15.

A Szűzben lévő Hold igazi munkanapot jelez: láss neki a feladataidnak, de a mai nap a tartós hullám készítésének, a hajbeültetésnek, zsírleszívásnak (kivéve a has területén), a takarításnak, mindenféle házimunkának és a kevésbé látványos feladatok elvégzésének is kedvez. Érzelemszegény beállítottság jellemzi ezt a Hold-állást: úgy érezheted, hogy az emóciók útját állják a jó teljesítménynek. Mivel az esti órákban a Hold szembenállásba kerül a Neptunusszal, inkább az eszedre hallgass az érzelmeid helyett.

Kos (03. 21-04. 20.) Szállj le a földre, és próbálj meg egy kicsit jobban alkalmazkodni a lehetőségeidhez, különben hamarosan a munkaközvetítő irodában találhatod magad.

Bika (04. 21-05. 20.) Szerelemre van szükséged, nem futó kalandra, de este olyan helyzetbe kerülsz, amikor nem akarsz megtenni valamit, de a párod vagy a barátok kedvéért bevállalod.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A pénzügyek beárnyékolhatják családi kapcsolataidat, a főnököddel szemben tartsd be a három lépés távolságot, és vigyázz, mert érzelmeid megtéveszthetnek.

Rák (06. 22-07. 22.) Hidd el, nem érdemes pereskedni a kártérítési bíróságon az autódon lévő karcolás miatt, de törődj bele, hogy mindig is lesznek olyanok, akikkel nem értesz egyet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha társas vállalkozásod csak veszteséget termel, nyomozd ki, mi lehet ennek az oka; csinálj jobb forgalmat, mert ha nincs nyereség, akkor tönkrementek.

Szűz (08. 24-09. 23.) Megbízhatóságoddal, tökéletesen kivitelezett munkáiddal pótolhatatlan lettél a cégnél, de este képtelen vagy a párod és más emberek előtt érzelmileg megnyílni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha főnököd nincs megelégedve a munkáddal, nézzétek végig a lehetséges megoldásokat, de nehogy megint a nem a megfelelő pasiba szeress bele.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Legyél együtt a barátaiddal, de ne legyél se mentőangyal, se csapodár; az esti órákban viszont kételkedsz benne, hogy tényleg hűséges-e hozzád a párod.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szívesen gondoskodsz a családról és szeretteidről – nekik csak annyi a dolguk, hogy értékeljék, ne pedig elvárják, de ma jobban figyelj oda étkezési szokásaidra.

Bak (12. 22-01. 20.) A jó kapcsolat alatt azt érted, ha a párod hozzásegít a céljaid – karrier, utazás stb. eléréséhez, de ezt csak úgy valósíthatod meg, ha közösen tesztek ezek eléréséért.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A gondtalan magánélethez sok pénzre van szükséged, a munka nem zavar, de ne feledkezz meg arról, hogy akit elcsábít a "könnyű pénz", az elárulja az elveit.

Halak (02. 20-03. 20.) A kapcsolat előtti elvárásoddal nincs semmi baj, problémáról csak akkor beszélhetünk, amikor nem veszed észre, hogy a tökéletes partnerről álmodozol.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

 6 szépségtitok egyenesen Erzsébet királynőtől

6 szépségtitok egyenesen Erzsébet királynőtől

Divathírek

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Szépséghírek

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai