Itt az idő a diétára! - Egymondatos horoszkóp - Július 9.

2017.július.9.

A Bakban lévő telihold jó alkalom hosszabb diéta megkezdésére, bőrápolásra, de párkapcsolatodban a vonzás és az érzelmi elzárkózás igénye váltakozva érvényesül. A Holddal együttállásban lévő Plútó és a Rákban lévő Mars ma hatalmi csatározásokat robbanthat ki a nők és a férfiak között. A nők hajlamosak az érzelmi távolságtartásra, olyan társra vágynak, aki gyengéd és családszerető, de nem akarja rájuk kényszeríteni a háziasszony-szerepet. Lehet, hogy társ nélkül is elégedett vagy, de ha szeretetre és gondoskodásra van szükséged, ne fojtsd el érzelmeidet, legyél képes a szeretethez szükséges érzelmek megfelelő kifejezésére.

Itt az idő a diétára! - Egymondatos horoszkóp - Július 9.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha nem akarsz együtt élni a pároddal, akkor nem várhatod el tőle, hogy játssza a figyelmes házigazda szerepét munkahelyi ismerőseid és családod tagjai előtt.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne telepedj rá a rokonságra, de tartanod kell velük a kapcsolatot, és tudatni velük, hogy mindig kéznél vagy, ha szeretnének valamit megbeszélni veled.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az a véleményed, hogy a párod zsugori, de az nem bűn, ha ügyel a pénzére, és azt szeretné, ha ésszerűen vásárolnál, s nem kellene határokat szabnia a számodra.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha tudnád, hogy zárkózott, érzelemszegény pasid már úgy tekint rád, mint férfi a nőre, és szerelmes beléd, akkor örömödben biztosan cigánykereket vetnél.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mivel nem kívánatos a hét végén egyedül lenned, a szűkebb környezetedből válaszd ki azokat az embereket, akiknek a barátságából erőt tudnál meríteni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha még sohasem voltál szabadidőparkban, akkor kedvesed vagy gyermeked ösztönzésére ma pótolhatod a mulasztást: kísérd el, hiszen a munka megvár.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma bizonyos mértékig labilis leszel érzelmileg, ki nem állhatod, ha rokonaid szabályozni akarják a magánéletedet, ettől az az érzésed, hogy nem vagy szabad.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a főnököd berendel egy megbeszélésre, biztos, hogy nem mersz ellenszegülni ennek a parancsnak, még akkor sem, ha emiatt teljesen felborul a programod.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Fizess be egy külföldi utazásra, ám ha pénzügyi manőverbe akarnál kezdeni, vagy igent mondanál egy üzleti ajánlatra, fontold meg, mi szól mellette és ellene.

Bak (12. 22-01. 20.) Rokonaid, üzletfeleid férfifaló perszónának tartanak, aki egyetlen gazdag pasit sem hagy ki, a valóságban pedig sokkal régimódibb vagy, mint anyád és nagyanyád.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha kell, a hétvégét is átdolgozod valamely fontos feladat oltárán, de ha minden energiádat felemészti a munka, a párod a kellő figyelem híján eltávolodhat tőled.

Halak (02. 20-03. 20.) Barátnőid is tanácstalanok, amikor kedvesed néha reménytelenül szerelmes benyomását kelti, majd újra pragmatikus hidegvérről tesz tanúbizonyságot.

Ez is érdekelhet

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

GLAMOUR Horoszkóp

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján