Itt az idő egy kis utazásra - Egymondatos horoszkóp: Március 24.

2017.március.24.

A Merkúr és a Jupiter szembenállása elhamarkodott, meggondolatlan döntésekre és ígéretekre, túlzott elvárásokra, óvatlanságra, világnézeti és politikai vitákra csábítja az embereket. A mostanában kapott ajánlatokat nem érdemes komolyan venni. Utazásra, fontos tárgyalásokra, jogi ügyek rendezésére, szerződéskötésekre alkalmatlan ez az időszak. Félő, hogy túl sokat várunk el másoktól, fontos részleteket hagyunk figyelmen kívül, vagy túlzó állításaink miatt elveszítjük a számunkra fontos emberek bizalmát.

Kos (03. 21-04. 20.) Rokonoddal, kollégáddal, partnereddel szemben legyél türelmes, ne írj alá szerződést, viszont legyél képes bevallani, hogy tévedtél valamiben, és javítsd ki a hibát.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha azt érzed, hogy el kellene fogadnod egy nem egészen törvényes szakmai vagy üzleti ajánlatot, akár van hozzá kedved, akár nincs, akkor felejtsd el azonnal.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amikor a pároddal, rokonoddal vagy főnököddel vitába bocsátkozol, a saját álláspontodról beszélj, ne pedig arról, mi az, ami a másikében nem tetszik neked!

Rák (06. 22-07. 22.) Munkahelyi vagy családi perpatvar a láthatáron, és ha egy szoros határidő miatt kapkodni kezdesz, tedd azt, hogy előtte végiggondolsz minden műveletet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Lekésed a randevút egy közlekedési dugó miatt, viszont összehoz a sors egy üzletemberrel; sikered attól függ, hogyan tudod eladni az ötleteidet másoknak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Hízelgő ajánlatot kaphatsz, de nagy könnyelműség lenne erre építeni pénzügyi jövődet, és óvakodj attól is, hogy egy jó üzlet reményében letérj a helyes útról!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Rossz tapasztalatod lehet az ügyvédeddel, de te is hajlamos vagy a felvágásra; mielőtt fontos döntést hoznál, mindenképpen szerezd be egy szakértő tanácsát.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Pénz- és adóügyekben ne kísérletezz trükkökkel, a számok átcsoportosításával, mert lebukhatsz; hívd fel adóügyekben jártas barátodat, és kérj segítséget.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nincs az a kapcsolat, amelyben en keletkeznének konfliktusok, és ha nem hangzanak egybe a párkapcsolatodról alkotott elképzeléseitek, akkor tárgyaljatok.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a tudásod nem versenyképes a munkaerőpiacon, érdeklődj, mit lenne érdemes tanulnod, de kerülj el minden vitát, nincs sok esélyed arra, hogy neked adnak igazat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne tegyél komoly ígéretet, csak arra vállalkozz, amit teljesíteni tudsz, de határozatlanság esetén kérd ki ügyvéded tanácsát, hallgasd meg a véleményét!

Halak (02. 20-03. 20.) A szerződéseket, a pénz- vagy kölcsönügyleteket nagyon gondosan vizsgáld át, ma felsülhetsz ugyanis egy olyan kísérleteddel, hogy könnyű úton keress pénzt.

Ez is érdekelhet

Szűkül a baráti köröd? Probléma vagy teljesen normális folyamat?

Szűkül a baráti köröd? Probléma vagy teljesen normális folyamat?

GLAMOUR Horoszkóp

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod