Járj nyitott szemmel, csalásnak, kétszínűségnek lehetsz ma kitéve - Egymondatos horoszkóp: Május 11.

2017.május.11.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Mars és a Neptunusz barátságtalan fényszöge miatt intrikáknak, csalásnak, kétszínűségnek, zaklatásnak lehetsz kitéve, de egy illúziókra épült vagy titkos kapcsolat is könnyen bajba sodorhat. Ne hagyd, hogy bevigyenek az erdőbe! Mivel ez a fényszög az immunrendszert gyengíti, könnyen összeszedhet egy csúnya fertőzést. Szerencsére a Merkúr a Szaturnusszal barátkozik, ezért csak abban higgyél, ami kézzelfogható valóság, aminek van reális alapja. Most midenhol találhatsz fontos embert, hogy terveidet megvalósíthasd.


Kos (03. 21-04. 20.)
Ha emberek ártanak neked, kihasználnak, ezt csak azért tehetik, mert megengeded nekik, de tárgyaláskor fényesítsd az erényeidet, légy meggyőző és határozott.

Bika (04. 21-05. 20.) Rendezned kell egy adósságot, de kerüld a parazitákat és azokat is, akik hajlamosak arra, hogy összekuszálják a dolgokat, az üzleti életben pedig nincs barátság.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel áruló van a közeledben, igyekezz kicselezni ellenfeledet, üzlettársi viszonyod vagy párkapcsolatod viszont egyfajta anyagi biztonságot jelent.

Rák (06. 22-07. 22.) Bár igyekszel korrekt lenni, az lesz a vége, hogy valaki számára hős leszel, a másik számára pedig ellenség, de házasságod a közös praxis révén jól működik.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Alaposan nézd át az adóügyeidet, mert ellenőrzést kaphatsz, a közös munka a partnereddel viszont mindkettőtök legnagyobb megelégedésére alakul.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kerüld a konfliktushelyzeteket, irigyeid, ellenfeleid csak az alkalomra várnak, hogy keresztbe tegyenek neked, de most érdemes aláírnod egy fontos megállapodást.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Vezess óvatosan, és ne hagyd, hogy behúzzanak a csőbe, külföldi kalandod csalódással végződhet, de egy bizonyos ügyben tiszta vizet önthetsz a pohárba.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szerelemben, üzleti ügyekben zűrzavaros helyzetek, ha tilosban jársz, számolhatsz a következményekkel, de ne sokat gondolkodj, ha új feladatra kérnek föl.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Uralkodj, vagy rajtad uralkodnak: vagy te használsz ki másokat, vagy téged használnak ki, de ne aggályoskodj, ha új kaland, munka vagy randevú van kilátásban.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne keseredj el, ha egy új munkához fűzött reményeid meghiúsulnak, sötétedés után ne mászkálj rossz hírű helyeken, de végére kell járnod egy kétes ügynek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Anyagi helyzeted túlságosan kusza, ezért kezeld óvatosan a pénzügyeket, de ne feledj egy üzleti vagy szerelmi szempontból lényeges telefont kivárni.

Halak (02. 20-03. 20.) Lakásodban szörnyű felfordulás várható, ingatlanügyben átverhetnek, de értesz hozzá, hogyan kell eladnod magad az álláspiacon, és megfogni a jómódú pasikat.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Benes Anita, a Daalarna tervezője: „Nem tudok másképpen reagálni a világ nehézségeire, minthogy megpróbálok valami szépet és különlegeset létrehozni”

Benes Anita, a Daalarna tervezője: „Nem tudok másképpen reagálni a világ nehézségeire, minthogy megpróbálok valami szépet és különlegeset létrehozni”

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője