Jelszavad mára: látni és láttatni magad, hiszen ezen nagyon sok múlik - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 19.

2020.augusztus.19.

Augusztus 19-én az Újhold idén másodszor esik az Oroszlán jegyébe, ahol éjjel és a kora reggeli időszakban együttállásba kerül a Merkúrral, a Marssal pedig barátságos fényszöget zár be. Mindenki belevághat valami újba, hiszen az Újhold mindig egy új kezdetet jelez. Az Oroszlán a személyes erő, az önbizalom, a kreativitás és szervezőképesség jegye, és talán szándékaink, céljaink és vágyaink most arra épülnek, amit ez a hatalmas jel képvisel. Az Oroszlán-Újhold tanulsága: önmagunk szeretete és önbecsülésünk sokkal értékesebb, mint bármely kívülről kapott pozitív visszajelzés. Most a megfelelő emberek jönnek hozzánk, de nem szívesen élnénk szegénységben. Jelszavad: látni és láttatni magad, hiszen ezen nagyon sok múlik. Délelőtt viszont, amikor a Hold már átlép a szerény, perfekcionista Szűz jegyébe, pótolhatatlan leszel a munkahelyeden és szeretetid körében, de az intellektusod kormányozza érzelmeidet.

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel a nyár a szabadtéri fesztiválok időszaka is, ma jól éreznéd magad a pároddal egy ilyen seregszemlén, este viszont átnézheted a nyári munkalehetőségeket.

Bika (04. 21-05. 20.) Most a családi ügyek állnak reflektorfényben, sok kellemes ember látogatja otthonodat, és ha megtaláltad a nagy Őt, alig várod, hogy bemutathasd otthon.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A hosszú hétvége alkalmas időszak környezetváltoztatásra, de jelentős mértékben csökkenhetnek költségeid, ha a szobafoglalást előzetesen e-mailben intézed.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma átgondolod a pénzügyeidet, új módokat keresel, hogy bevételeidet növelhesd - rokonaidat is bevonod a kampányba, hogy csökkentsétek a fölösleges kiadásokat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma sztárrá akarsz válni, ám ha pasit keresel magadnak a hosszú hétvégére, már most kezdd el a vadászatot és akkor talán egy újabb trófeával utazhatsz haza.

Szűz (08. 24-09. 23.) Reggel a színfalak mögött tevékenykedsz, ez ellen semmi kifogásod, de ha mindent túl komolyan veszel, talán ez a peched is, amikor nagy üzletről van szó.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha elepedsz a pozitív visszajelzésekért, és arra vágysz, hogy áramoljanak feléd a kedvező reakciók, tartsd a kapcsolatot régi barátnőiddel, barátaiddal.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha azzal nyaggat a család, hogy sokkal jobb állást is találhatnál, ne engedj a nyomásnak, arra viszont legyél hajlandó, hogy barátnőidet bevond társasági életedbe.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Főnököd vagy a partnered ideális utazós munkakör lehetőségét tárja ki előtted, de a mai tárgyalásodra érdemes lenne fontos potenciális befektetőket meginvitálnod.

Bak (12. 22-01. 20.) Párod jelenléte jelentős mértékben növeli sikeres üzletkötési esélyeidet, ám ha a pénzével dicsekszik, közöld vele, hogy hogy vannak nála is gazdagabb emberek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Új üzletféllel találkozol, aki a hasznodra lehet, ugyanakkor rendet teremthetsz a párkapcsolatodban is - előfordulhat, hogy őszinte kérdésre őszinte választ kapsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Naponta 20 perc a szabadban megelőzi a D-vitamin- hiányt, ám ha egy munkamániás kollégád szenvedélyes szavaival felolvasztja tartózkodásodat, ne térj ki előle.

Ez is érdekelhet

Így teheted hangulatos randihelyszínné az otthonodat

Így teheted hangulatos randihelyszínné az otthonodat

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk