Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata az asztrológia tükrében

Új sorozatunkban Nagy Emese asztrológus bevezet az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin tudd megérteni, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre.

Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata az asztrológia tükrében
Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata az asztrológia tükrében

Kevés kapcsolat van, amelyet ennyi ember követ nyomon, mint a Bennefert, hiszen mindketten abszolút a nyilvánosság előtt élnek évtizedek óta. Kicsit mindenkinek van véleménye róla, illetve ki ne szeretné tudni, hogy hova fog ez kifutni kettejük között? Nos, ezt az asztrológiájukból én sem tudom megmondani, de azt, hogy ide mi vezetett azt hiszem értem és ha ti is kíváncsiak vagytok rá akkor tartsatok velem és nézzük meg:

Először is kezdjük a kronobiológiájukkal: Jennifer Lopez és Ben Affleck mindketten kolerikusak, ami azt jelenti, hogy a fizikai síkon pörgős, gyors, első felindulásból döntő személyiségekről van szó, sok mindent lehet rájuk mondani, de azt, hogy megalszik a tej a szájukban semmiképp. Megfigyeléseim szerint, ha a fizikai szinten ugyanaz az energiamintája két embernek, az mindig hoz egy nagyfokú összhangot, mivel hasonló hobbikat preferálhatnak, hasonló mennyiségű időt szeretnek pihenéssel tölteni, illetve nem lepik meg egymást azzal, hogy egy nap ezer dolgot szeretnek mindketten elintézni.

Az érzelmi szintjük pedig egymás tökéletes ellentéte, de mégis remekül összehangolható. Ben egoisztikus vezető, aki nagyon tudja, mit akar, és kicsit szüksége is van rá, hogy valaki csodálja őt, míg JLo önfeláldozó értékkel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy inkább abból tud energiát meríteni, ha ő tesz másokért, így semmi problémája nincs egy egoisztikus vezető kiszolgálásával.

Szintén nagyon reményteli, hogy mindkettőjüknek Skorpió Holdja van, tehát megint kijön, hogy ugyanazok a dolgok kedvesek a lelkületüknek, mint például a mélység, a szex, a spiritualitás vagy a hatalom. Mindketten Oroszlán nappal érkeztek, tehát életcéljuk, hogy a kreativitásuk megnyilvánuljon és kitárják a világ elé.

Ha a numerológiájukat nézem, akkor megint ugyanide lyukadunk ki, ugyanis mindketten hatos karakterek. JLo 24-én látta meg a napvilágot és 2+4 az hat, Ben pedig 15-én amit, ha összeadunk szintén hatot kapunk. A hatos karakterű embereknek mindig nagyon fontos a művészet, jó a szép- és harmóniaérzékük, illetve imádnak vendégül látni másokat, ami nem rossz, ha egy párnál megegyezik. (Kicsi dolognak tűnik, de tapasztalataink szerint hosszú távon pont az ilyen kicsi dolgok darálnak be egy kapcsolatot.)

Mivel mindkettőnek levegő és tűz elemből van több, így picit több férfi inkarnációval rendelkeznek, mint nőivel és a Davison képletükben pedig Kos Ic van, rajta a Chironnal így tudhatjuk, hogy sokat harcoltak együtt, ahol mély sérüléseket is szereztek. Ennek hozták a lenyomatát ebben az inkarnációban is, hiszen mindketten Kos Chironnal rendelkeznek most is, ami azt jelenti, hogy az önérvényesítésük valószínűleg nem működik a legmegfelelőbben ebben az életükben sem, de erre még később visszatérünk.

Ben Deszcendense a Bakban van, ami azt jelenti, hogy egy kitartó, kemény társat szeretne bevonzani, aki kicsit szabályokat és korlátokat hoz neki. JLo-nak a Júnója Bak, ami azt mutatja meg, hogy ő ilyen feleség lenne, szóval meg is van a magyarázat arra, hogy Ben miért találja magát mindig egy gyűrűboltban azonnal, ahogy újra összejönnek. A közös felezőpont képletükben is kettes házas Napjuk van és egymás Napja is mindkettőnek a kettes házába esik, amiből tudni lehet, hogy remekül tudnak segíteni egymás tehetségének a kibontakoztatásában és anyagi erőforrások létrehozásában. Na de ennyi jó dolog után, ugyan miért töltenek akár csak egy napot is külön?

Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelmének története: a Bennifer elmúlt 20 évének legfontosabb állomásai

Sajnos bizony a rossz fényszögből is találtam bőven. Kezdjük ott, hogy ha csak a személyes bolygóikat nézem, már akkor is van 5 kvadrátjuk. Egy-kettő nem rossz, hiszen kevesen akarnak olyan lapos kapcsolatban élni, ahol sosincs egy kisebb feszültség, mivel az még előre is viheti a párt bizonyos esetekben, na de 5? Az sok. Ennél még gázabb a szitu, ha megnézzük, hogy Ben Napja kvadrátolja JLo Holdját és JLo Napja szintén kvadrátolja Ben Holdját. Tehát lefordítva mindennapi konfliktusaik vannak az egyik egoja és a másik lelke között, oda-vissza.

Súlyosbítja a dolgokat, hogy ezek fix kvadrátok mindkettőnél, tehát régi, beágyazott, hosszú életek óta cipelt problémák jönnek fel ilyenkor. Meg hát ugye ott van az a sérült érdekérvényesítés, ami ilyenkor tuti bekapcsol és ehhez jön, hogy a Marsuk között is kvadrát van, tehát az akaraterejük is folyamatosan megmérettetik a másik által mindennapi konfliktus helyzetekben.

Egyértelműen Ben látja JLo-t fegyelmező erőnek, ezt nemcsak a Bak Júnóból tudjuk, hanem JLo Szaturnusza kvadrátolja Ben Merkúrját és szemben áll a Holdjával, tehát szavakkal szurkálja (Merkúr) és a lelkét is piszkálja (Hold). Erre utal az is, hogy Ben Napja és Jlo Chironja között szeszki-kvadrát van, tehát Bennek vagy sérült individummal kell élnie ebben a kapcsolatban, vagy túllépnek rajta és megtanulja ezeket a veszekedéseket nagyon jól kihasználni arra, hogy megzabolázza a saját egoját.

És csakúgy mint ők is már többször, mi is újabb pálforduláshoz érkeztünk, hiszen fel is tehetjük a kérdést, hogy ugyan mit csinál még ez a két ember együtt? Nos, egyet se félj kedves olvasó, erre is megvan a válasz.

A szinasztriában vannak amolyan cement fényszögek, amelyek a tartósságát garantálják egy kapcsolatnak. Nehéz ez, mert ha nincs belőlük egy sem, akkor a legjobb kapcsolat is kuka lesz pár év után, viszont ha túl sok van, akkor pedig a poklok poklából is nagyon nehezen szabadulunk. Na mit tippeltek, nekik vannak cement fényszögeik? Hát persze. Nem is kevés.

JLo Szaturnusza szextilben van Ben Vénuszával és Ben Szaturnusza pedig támogatóan rajta áll JLo Vénuszán. Mivel ez egy oda-vissza fényszög, így nem az van, hogy az egyik ragaszkodik betegesen a másikhoz akár a síron túl is, hanem mindketten hasonló érzelmeket táplálnak egymás iránt. De a teljesség igénye nélkül fényszögkapcsolat van még JLo Szaturnusza és Ben Holdja, Merkúrja, Marsa és Plútója között is, illetve Ben Szaturnusza és JLo Napja, Merkúrja és Marsa között. Ebből az utolsót emelném ki, mert az egy Quindecile, ami a rögeszme fényszöge, szóval már-már ilyen kattant ragaszkodást is hozhat. Egyébként, amit csak a Szati megérint, azt lehet cement fényszögnek hívni, de elsősorban a Nap és a Vénusz között lévő kapcsolatokat tekintjük bebetonozó fényszögnek. Ebből ugyebár 2-2 lehet mindkét oldalon, tehát négy a maximum, nos nekik összesen három van.

Magyarázat még a folytonos egymásra találásra JLo személyes képletében a kardinális személyes bolygók teljes hiánya és a rengeteg fix jegyben található személyiségjelölő. De mit is jelent ez hétköznapi nyelven? JLo-nak abszolút problémája van az új dolgokba való belevágással (kardinálisok hiánya) és makacsul tud ragaszkodni a már megszokott tevékenységeihez (nagyon hangsúlyos fix jegyek). Nem véletlen, hogy ő már máskor is, szakítás után nem új párt keresett magának, hanem korábbi partnerét, Marc Anthonyt vette elő a kalapból.

És csak hogy valami jóval zárjam az elemzést, van még egy érdekes fényszögük, mégpedig a Jupiter-Jupiter kvadrátjuk, ami csak elsőre tűnik kvadrátnak, ha jobban megnézzük ez egy disszociális fényszög, így igazából szextil energiát mutat, tehát pont, hogy egymás önbizalmának és szerencséjének az építésében segíti őket.

Jennifer Lopez ruhájának az üzenete egyértelmű: Vegyél el, Ben Affleck!

Ez is érdekelhet

Sosem találod ki, melyik énekesnőt nem engedték szerepelni az Alkonyatban!

Sosem találod ki, melyik énekesnőt nem engedték szerepelni az Alkonyatban!

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját