Jobb, ha ezt a 4 csillagjegyet nem idegesíted fel: félelmetesek, amikor haragasznak

2021.június.12.

Mindannyian dühösek vagyunk időnként, természetes, hogy időnként felidegesítjük magunkat, felesleges emiatt például hibáztatnunk magunkat. Az ideges ember sosem kellemes társaság. De vannak azért fokozatok!

Jobb, ha ezt a 4 csillagjegyet nem idegesíted fel: félelmetesek, amikor haragasznak
Fotó: Gettyimages.com

Bizonyos csillagjegyek szülöttjeinél tényleg nem érdemes túlfeszíteni a húrt, mert nem csupán felidegesítik magukat, de a dühük egyszerűen pusztító. Ha ők felidegesítik magukat, akkor nem csupán kellemetlen a közelükben lenni, de ők egyenesen félelmetesek. Szóval, jobb ha nem élezed a konfliktust, vagy időben menekülőre fogod. Meg is mondjuk melyik csillagjegy szülöttjei a legveszélyesebbek idegesen:

Bika (04. 21-05. 20.)

Az furcsa, hogy egyébként nagyon béketűrő és türelmes csillagjegy, akit igencsak nehéz kibillenteni az egyensúlyából. Éppen ezért, amikor viszont sikerül, akkor feltartóztathatatlanul dühös tud lenni egy szempillantás alatt. A bika mint állat tényleg nagyon találó szimbólum, ha feldühödnek, se nem látnak, se nem hallanak, vérben foroghat a szemük, és a hangos szitkozódás garantált. Ha nagyon belelovallják magukat, akkor képesek kárt tenni a körülöttük lévő dolgokban.

Hogy csillapítsuk le őket?

Ne próbáljuk nyugtatni, ez csak olaj a tűzre. Egyszerűen hagyni kell, hogy elüljön a vihar, ha mi idegesítettük fel, ha más, akkor is jobb magára hagyni. Szerencsére a Bika életcélja, hogy jól érezze magát, és nyugalom legyen körülötte, gyorsan lenyugszik, és pontosan tudja, ha átlépte a határt. Idegesen félelmetes, és nagyon sértő is tud lenni, de amint megnyugszik, azonnal a harmóniára törekszik, és képes megbocsátani, illetve kiengesztelni azt, akit megsértett.

Rák (06. 22-07. 22.)

A csillagjegy szülöttjeiről el szoktuk mondani, hogy nagyon gondoskodóak, odafigyelnek a körülöttük élőkre, és igyekeznek segíteni. A Rák kevésbé angyali tulajdonsága, hogy hajlamos a passzív-agresszív viselkedésre, amit egyfajta jelként foghatunk fel, ami arra utal, hogy a düh, a harag növekszik bennük. Ha figyelmen kívül hagyjuk ezeket a jeleket, és tovább folytatjuk a bosszantását, akkor forr fel igazán a dühük. A Rák jegyűekre jellemző, hogy pontosan emlékeznek, számon tartják az ellenük elkövetett legapróbb sérelmeket is, és amikor kirobban a dühük, akkor egy mindent elsöpör vulkánként a másikra zúdítják az összes csalódásukat, vélt vagy valós sérelmüket. A legrosszabb az egészben, hogy tényleg az a céljuk ilyenkor, hogy a másik fél lelkében sebet ejtsenek, és mivel jó megfigyelők, tudják, hogy mi az ami igazán, mélyen bántani fogja a másikat.

Hogy csillapítsuk le őket?

Az első és legfontosabb, hogy idejében felismerd, hogy belül forrni kezd benne az indulat. Ekkor még el lehet simítani a problémákat. A Rák nem a ráció, hanem az érzelmek embere, a meggyőzés, lebeszélés nem fog rá hatni. A cselekvés, a gesztusok azonban igen. Ha időben reagálsz, akkor már azzal lehűtheted a belső forrongását, ha csinálsz neki egy csésze kávét, vagy őszintén átöleled.

Vigyázz, ez a 4 csillagjegy a legjobb hazudozó

Vigyázz, ez a 4 csillagjegy a legjobb hazudozó

Kos (03. 21-04. 20.)

A Kos jegyűek hajlamosak a hangulatingadozásra, ez eleve kissé kiszámíthatatlanná teszi őket, néha fel sem vesznek olyan dolgokat, amik miatt máskor tombolva dühöngenének. Nem könnyű kiismerni őket, de az biztos, hogy amikor dühösek lesznek, az mindenkinek fel fog tűnni. A Kosok egyszerűen meg tudnak őrülni az idegességtől, és képesek fejjel menni a falnak. Nem nagyon válogatják meg a szavaikat, bárkit képesek ebben az állapotban vérig sérteni, még akkor is, ha eredetileg a másiknak semmi köze nincs a dühükhöz. Képesek arra is, hogy végzetes dolgokat mondjanak ki, tegyenek meg felindulásukban. A csillagjegy szülöttjei tényleg képesek asztalt borogatni, vagy kiszórni a másik holmiját az ablakon. Ráadásul ebben az állapotban a legnagyobb hibát azzal lehet elkövetni, ha valaki leáll velük vitatkozni, mert akkor akár pofonok is elcsattanhatnak.

Hogy csillapítsuk le őket?

Abban hasonlítanak a Bikára, hogy a dühük hiába pusztító, nem tart sokáig. Képesek ugyan haragtartásra, de azokkal, akik semmi áron nem akarnak kitérni. Egyébként náluk is az a módszer a legcélravezetőbb, ha hagyunk időt és teret, hogy lenyugodjanak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

Domináns csillagjegy, amelyiktől nem áll távol a színpadias drámaiság sem. Így aztán az Oroszlán szenvedélyes és nekibőszült vitatkozó. Amikor fellobban a dühe, akkor ez teljesen elvakítja, ebben az állapotban lehetetlen meggyőzni bármiről. Igazából a haragját leginkább az ellenállás, a visszabeszélés növeli, ha a dominanciáját megkérdőjelezik. Ha méregbe gurul, akkor nem válogat az eszközökben, és a Rákhoz hasonlóan bele akar marni az ellenfelébe. Minél jobban belelovallja magát, és minél idegesebb lesz, annál nagyobb erővel igyekszik a másikat tönkre tenni. Tényleg elvakítja a düh, és hajlamos szinte kínozni azt, aki feldühítette.

Hogy csillapítsuk le őket?

A mondás tökéletesen igaz: ne ráncigáld az alvó oroszlán bajuszát. Igazából, ha nem veszélyeztetik a felségterületüket, nem akarják megkerülni, vagy nem szegik meg a szabályokat, akkor az Oroszlán nem gurul ok nélkül dühbe. Amikor viszont megtörtént a baj, és ideges lesz, akkor a legjobb módszer, ha valaki nem megy bele a játékukba, ha valaki visszaüvölt egy Oroszlánnak, azzal csak tovább növeli a benne fortyogó haragot. Még a leghevesebb vitában is fel lehet venni vele a harcot, és meg lehet védeni az igazunkat, ami pozitív dolog, de ehhez feltétlenül szükséges, hogy ne veszítsük el a fejünket. Az ingerültség növeli a haragját, ha vagdalkozunk, csak még veszélyesebb lesz, a hűvös, de határozott észérvek le tudják csillapítani, és normális mederben tartható a vita.

Ez is érdekelhet

GlamDrop: Környezetbarát bőrápolás, természetes barnulás és spa élmény vár

GlamDrop: Környezetbarát bőrápolás, természetes barnulás és spa élmény vár

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla