Jól kezdődik a hét, érvényesülhet a tudásod - Egymondatos horoszkóp - szeptember 9. hétfő

2019.szeptember.9.

Remek hétkezdet! A Szűz jegyében haladó Merkúr és a Plútó, valamint a Mars és a Szaturnusz trigon fényszöge azt jelképezi, hogy a tudás, az információ és a pénz hatalom. Minél nagyobb a tudásod, minél értékesebb információkkal rendelkezel, és minél inkább igyekszel kielégíteni becsvágyadat, annál magasabbra léphetsz a ranglétrán és annál magasabb díjazást kérhetsz szolgáltatásaidért. Most könnyen megy a befolyásolás, tekintélyedet megerősítheted, kiszúrod tárgyalópartnered vagy munkaadód gyenge pontjait, te lehetsz céged életében az agy vagy éppen a főnök jobb keze. Ha kitűnő erőnléted kitartással társul, munkádra biztosított az állandó igény. Az időpont kedvez az elemzői, kutatói tevékenységeknek, a tanulásnak, a PR-munkának és a válságmenedzselésnek.

Kos (03. 21-04. 20.) A mai nap alkalmas állásvadászatra, és ha egyre lelkiismeretesebben végzed a munkádat, feljebb léphetsz a ranglétrán, sőt talán még cégednek is elindul a szekere.

Bika (04. 21-05. 20.) Kifoghatsz egy jómódú fickót, külföldön tanulhatsz, és ha már megtaláltad az igazit, a közös utazás remek alkalom lenne kapcsolatotok elmélyítésére.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel ravasz üzletember hírében állsz, most érdemes mások pénzére hajtani, körülnézni az ingatlanpiacon, de ne hagyd, hogy pénzt húzzanak ki a zsebedből.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma felismered bonyolult összefüggéseket, és ha a párod tudni akarja, hogy mit gondolsz róla, te lehetsz számára a tükör, visszatükrözheted, hogyan látja őt a világ.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha átveszed egyik kollégád munkakörét, anyagi pozícióid javulnak, de ne hagyd, hogy egyik rosszindulatú munkatársad egy béralku során háttérbe szorítson.

Szűz (08. 24-09. 23.) Használd ki a hivatásodban és üzletkötéskor is a kommunikációban rejlő lehetőségeket – barátoddal karöltve pedig nem mindennapi teljesítményt nyújthatsz.

Csak rajtad áll, hogy jobbra forduljon az életed - Szeptemberi nagy horoszkóp

Csak rajtad áll, hogy jobbra forduljon az életed - Szeptemberi nagy horoszkóp

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel valakitől búcsút kell venned, mielőtt a párodban és rokonodban megbíznál, győződj meg arról, hogy nem okoz-e számodra pótolhatatlan veszteséget.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Felújíthatsz egy barátságot, és ha üzletfeleid, mecénásaid meggyőzéséről vagy egy céges buli megszervezéséről van szó, ma elemedben érzed magad.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a hitvesed vagy a szeretőd egyben a főnököd is, csak egy szavadba kerülne, és biztos téged léptetne elő, és ha elég kitartó vagy, anyagilag sem jársz rosszul.

Bak (12. 22-01. 20.) A legmagasabb elismerést is megkaphatod ezen a napon, amely szorosan összekapcsolódik egy külföldi munkalehetőséggel, tárgyalással vagy továbbképzéssel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kedvesedben ma nyoma sincs semmi könnyedségnek, csak a cégével és az üzlettel törődik, talán még az ágyban is csak üzleti ügyekről beszélhetsz vele.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha most találkozol egy észkombájnnal, rögtön tudni fogod, hogy ő az igazi, de az sem kizárt, hogy párkapcsolatod vagy vállalkozásod áll megújulás előtt.

Ez is érdekelhet

Ezek voltak a 2010-es évek legjobb sorozatai

Ezek voltak a 2010-es évek legjobb sorozatai

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.