A pénz sok mindenbe beleszól ebben a hónapban - Júniusi nagy havi horoszkóp

Mit tartogatnak neked a csillagok júniusra?

A pénz sok mindenbe beleszól ebben a hónapban - Júniusi nagy havi horoszkóp
Fotó: Amelie Hackauff

Ikrek (05. 21-06. 21.)

A HÓNAPOD Ami a karrieredet illeti, nem igazán lelsz rá a helyes útra, de mindent kipróbálsz. Csak 3-a táján és a hónap végén válik világossá számodra, mit is akarsz igazán elérni az életedben. Fontos feladatot kapsz egy új termék kampányában, ami nagyot lendíthet anyagi helyzeteden. Ott, ahol őszintén és becsületesen lépsz fel, a tevékenységedet pénzzel és elismeréssel honorálják, ahol viszont nem tisztességes eszközökkel élsz, ott eleve kudarcra vagy ítélve. Júniusban számtalan e-mail barátság és kapcsolat születik, de ritkán találkozol olyan pasival, aki hajlandó lekötni magát. Mindig csak a szex érdekli őket, egyetlen éjszaka erejéig. Vagy legfeljebb a munkahelyeden néhány alkalomra. Nem kell eltűrnöd egy cukros bácsi zaklatását, de ahelyett, hogy a hónap végén távolról csodálsz valakit, lépj közel hozzá és szólítsd meg!

AZ ÉVED Nem maradsz ugyanabban a munkakörben, ahol most, cégednél személyi változásokra kerülhet sor, és meg kell tanulnod más módon szembenézni a problémákkal. A sors időnként olyan helyzetbe sodor, hogy a hivatásodban áldozatokat kell hoznod, de ha ezeket az áldozatokat nem érzed tehernek, akkor hamar észreveszed bennük a gyarapodás és felemelkedés lehetőségét. De már csak az hiányzik, hogy összeütközésbe kerülj a törvényekkel. Add ki az útját egy karrierlovagnak, és értékeld egy Vízöntő különcségét és ötletgazdagságát a közös programok terén. Ha egy lakatlan szigeten tanulmányozod a spiritualitást, nem valószínű, hogy a honvágy túl gyorsan hazaűz.

Rák (június 22.-július 22.)

Kapzsi partnered mindenből kiforgathat, s ha van egy csipet eszed, távol tartod tőle magadat. Mihelyt rájössz, hogy házasságod sem lesz gyümölcsöző, megszabadulsz a párodtól, de ne rángasd bele a családodat és barátnőidet is a problémáidba. Ha viszont becsvágyó pasid olyan feleségről álmodik, aki házias, hamar férjhez fogsz menni. De vigyázz, mert, ha mindenből titkot csinálsz, és attól tartasz, hogy rokonaid ki akarják kutatni a titkaidat, mindenkire gyanakodni kezdesz. Egyik barátod vagy szponzorod azon kevesek közé tartozik, akivel megoszthatod céged balsikere fölötti aggodalmadat. Számíthatsz adóvizsgálatra, ezért egy jó adószakértőnek júniusban alighanem nagyobb a becsülete nálad, mint a legkiválóbb agysebésznek.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Talán már nem is tudod elhinni valódi, tartós vonzalom létezését férfi és nő, beosztott és főnök között Ezért lehet az is, hogy egyik munkatársadban leginkább az egyénisége és a szellemi képességei érdekelnek, kapcsolatotok barátságon alapul és nem testi vonzódáson. Munkádban, házasságodban a hónap közepén változás, robbanás, átalakulás. Ha v alaki olyan gyorsan kerül a csúcsra, mint te, annak persze akadnak ellenségei. Amikor a párkapcsolatod valamilyen fajta nyomásnak van kitéve, az valószínűleg a testi kapcsolaton is érezteti hatását. Ez a nyomás lehet szakmai vagy anyagi természetű, okozhatja nagyobb kor- vagy társadalmi különbség, esetleg az adóellenőrzés.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Cégednél a hónap elején nem kell sokáig várnod az előléptetésre. Álmaid pasija pedig végre észreveszi, hogy te is létezel. Szeretnél segíteni a párodon és barátaidon, mit meg nem tennél értük. Ám ha túl sok nővel kell osztoznod a pasidon, vagy nem gondolkodtál azon, hogy miért olyan nehéz megtalálni őt, lehet, hogy a nyavalyásnak nincs bátorsága elmondani neked, hogy foglalt. De tudod-e, mi szokott történni a rendes lányokkal? Arra kellenek, hogy jó tanácsot adjanak, egyengessék partnerük karrierjét, és mindig mindenkire legyen idejük. Jobban jársz, ha a Hamupipőke-szerepből visszatérsz a valós életbe. Irtózol a rutinfeladatoktól, amiket bárki el tud végezni. Szeretnéd, ha végre kibontakoztathatnád tehetségedet, ezért talán egy külföldi munkát is elvállalsz.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Talán sejtelmed sincs róla, hogy a cégnél dolgozó férfiak fele szívesen járna veled. De te mindig úgy teszel, mintha észre sem vennéd. Szeretőd vagy gyermeked szeretné, ha jövedelmező lennél a számára. Sok pénzt keresel neki, de eleged lesz belőle, amikor csak kihasználni akar. Már rég nem keresed a szerencsét, kezded megtanulni, hogy annak van igazán éréke, amiért megküzdesz. Ha elkésel a főiskolára való jelentkezésről, könyörögnöd kell a professzoroknak, hogy vegyenek be a létszámba. Ám ha tanfolyamon veszel részt, tanárod örül, ha hallgatóként okos kérdéseket teszel fel neki. Ha művészi ambíciókat táplálsz, csak akkor fogsz jómódú, de gátlástalan családod elé állni, ha már sikeres leszel. Már látod is lelki szemeiddel, milyen döbbenet ül ki rokonaid arcára, amikor a képükbe vágod, hogy nélkülük jutottál el idáig.

Skorpió (október 24.-november 22.)

A szerelem berobban az életedbe, nagyon kihívóan viselkedsz, de partnered nem egészen a te típusod, ezt kezdettől fogva tudod. Valószínűleg csak azért tetszik, mert annyira különbözik azoktól a férfiaktól, akiket eddig ismertél. Mégis fennakadsz a hálón. De a szakításba sem betegedsz bele, ha sikerül levadásznod egy gazdag pasit. Addig nem nyugszol, amíg a fickó be nem kapja a horgot. Ám ha el sem tudod képzelni, hogy más legyél, mint feleség és anya, egy mama kedvence típus gyakran átszalad hozzád, hogy a tortádból egyen. Ha kiruccansz külföldre és értesz egy kicsit a pszichológiához, vakációs szerelmed különösen a libidó-elméletével vehet le a lábadról.

Nyilas (november 23.-december 21.)

Igyekezz ellenállni a megvesztegetési és manipulációs csapdáknak, és ne hidd, hogy jogod van megkapni dolgokat, akár a törvénnyel szemben is. Életed párja mindig téged beszéltet, magáról alig árul el valamit, minden kérdést olyan ügyesen kerül ki, akár egy politikus, aki tudja, hogyan kell mellébeszélni. 23-áig nyilvánvalóan van egy sereg dolog, amit a pároddal nem mondotok el egymásnak. Márpedig erről tennetek kell, ha azt akarjátok, hogy jó legyen a házasságotok. Ha már megtaláltad a Nagy Őt, házasságról csak akkor beszéljetek, ha már mindketten visszanyeritek a józan ítélőképességeteket és kitisztult az agyatok. Arról viszont gondoskodj, hogy álmaid férfiját teljesen lekösd. Figyelj arra, hogy állandóan össze legyen zavarodva, te viszont őrizd meg a hidegvéredet! A végén csak egyre fog gondolni: rád!

Bak (12. 22-01. 20.)

A szakmád ebben a hónapban csak arra kell, hogy a számláidat fizetni tudd. Szerelemre, biztonságra van szükséged, de az összeköltözés csak akkor jut eszedbe, ha esetleg teherbe esel. Annak ellenére, hogy a személyiségetek nem illik össze, mintha még mindig a mézesheteiteket élnétek. Szeretnéd, ha kevesed rokonai elfogadnának, de ők nem kedvelik az olyan nőket, akik maguk kezdeményeznek, bármilyen sikeresek és népszerűek legyenek is. Ám egy harcias, otthonülő Rák úgy falna fel, mint a farkas Piroska nagymamáját. Júniusban nem a stratégia, a pénz és a taktika segít egy boldog kapcsolat révébe, hanem a beteljesülésre vágyó, gyengéd, romantikus, nagybetűs szerelem. Szerencsevadászattal, spekulációval ne próbálkozz, és ha a jég az anyagiakat illetően egyre vékonyabb a lábad alatt, igyekezz, hogy partot érj, mielőtt beszakad.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Amihez a hónap elején nyúlsz, arannyá válik, tisztább fejjel tudsz dönteni, mint egyébként, ráadásul környezeted és a párod is hinni fog zsenialitásodban. De rendkívül érzékeny vagy az igazságtalanságok iránt és szenvedélyesen fellázadsz a téged körülvevő világ és környezet kicsinyessége ellen, ami nem javít helyzeteden. Szingliként jól érzed magad a szabad szerelemben, ám ha a pasid a hónap végén a nők bálványa címet kapja, mert úgy ragadnak rá a környék hajadon leánykái, mint legyek a mézesmadzagra, nem lennél boldog, ha főzhetnél rá, és stoppolhatnád a zokniját. Vannak férfiak, akik szívesen veszik, ha te vagy a kezdeményező, ő azonban nem tartozik ezek közé. Nem, ő élvezi a hódítást, és az a fickó akar lenni, akinek nem vagy képes ellenállni.

Halak (02. 20-03. 20.)

Lehet, hogy eddig fel sem tűnt neked, milyen nagy taktikus szerelmi vagy üzleti vetélytársad. De fel kell kötnie az alsóneműjét, ha ki akar fogni rajtad. Neked viszont azt kell kiagyalnod, milyen ürüggyel távolíthatnád el. Tudod, mennyire határozatlan némelyik pasi. Kell egy kis lökés a párodnak a helyes irányba. Ha a hónap közepén szabadnak tartod magad, elveted a hagyományokat és a kellemetlen kötelességeket, ne lepődj meg azon, ha felelőtlennek és bohémnek neveznek. Szeretődnek, üzletfelednek vagy megbízódnak szemlátomást nem tetszik, hogy átveszed tőle a kezdeményezést, de tisztában vele, hogy nagyon jó üzletasszonnyal áll szemben. Ha állást változtatsz, és megpillantod egyik kollégádat, s felismered benne régi szerelmedet, ne lepődj meg, ha nyilvánvaló tetszéssel mér végig.

Kos (03. 21-04. 20.)

Néha eltűnődsz azon, hogy miért olyan bonyolult elérni kevesedet. Megad ugyan neked egy telefonszámot, csakhogy ezt ritkán veszi fel. Persze mindig visszahív és elnézést kér a késedelmekért titkos megbeszélésekre hivatkozva, ahonnan nem jöhetett el. De mielőtt végre rászánod magad az együttélésre és a közös otthon megteremtésére, add értésére jövendőbelidnek, hogy nem az a fajta lány vagy, aki otthon ül és arra vár, hogy felhívják. Ha változtatni kívánsz magánéleteden vagy munkádon, ha meg akarsz ismerkedni azokkal a fontos személyiségekkel, akik egyengethetik a karrieredet, akkor a hónap eleje erre kiváló. Határozottan, telve önbizalommal láss terveid megvalósításához, ám ha bizonytalankodsz, mindent elronthatsz.

Bika (04. 21-05. 20.)

Sehogy sem fér a fejedbe, mit akar egyik kollégád vagy a társad a szokatlan bókjaival a frizurádról és az öltözködésedről, de gyakran mentek el együtt vacsorázni. Azért próbálj meg a munkádra is figyelni! Csodát, felemelkedést és önálló munkakört vársz. Türelmetlen vagy, mert kellemetlen dolog lehet várakozó álláspontból nézni, ahogy mások mozgolódnak, alkalmazkodnak a digitális tevékenységekhez, amikor a hónap közepén meg vagy fosztva a haladás lehetőségétől. Fel kell tehát pörgetned az üzletedet és az eladásokat, ne hagyd, hogy kezdeményezéseidet a pénz, a gazdasági hatalom húzza keresztül és gátolja meg! Mindig is sejtetted, hogy nem lesz könnyű házasságban, közös lakásban élni életed párjával, de könnyedén keltesz lojalitást magad iránt.

Ez is érdekelhet

10 dolog, amiben nem ciki, ha felnőttként is gyerek maradsz

10 dolog, amiben nem ciki, ha felnőttként is gyerek maradsz

GLAMOUR Horoszkóp

Ma inkább a saját fejed után akarsz menni - Napi horoszkóp: július 31.

Ma inkább a saját fejed után akarsz menni - Napi horoszkóp: július 31.

Sztárhírek

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát