Kapcsolataidból kihozhatod a bennük rejlő lehetőségeket - Egymondatos horoszlóp: július 13.

2020.július.13.

A Hold a hét első napján estig a Kos jegyében halad: ez a Holdállás erősíti merészségedet, kezdeményező készségedet, de a Jupiterrel, a Nappal és a Szaturnusszal bezárt quadrát fényszöge miatt az olyan helyzetek, amelyek izgalommal, frusztrációval vagy elutasítással járnak, problémát okoznak számodra. Ha kezelhetetlen embernek tartanak, akivel nehéz együttműködni, nem valószínű, hogy ez segíti a karrieredet. Alaposan mérlegeld, mikor mégy bele egy csatába vagy versengésbe, de az esti órákban, amikor a Hold már a nyugodt Bika jegyében jár, kapcsolataidból és az anyagiakból is kihozhatod a bennük rejlő lehetőségeket.

Kapcsolataidból kihozhatod a bennük rejlő lehetőségeket - Egymondatos horoszlóp: július 13.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Harcolsz, teljes fordulatszámon pörögsz, de a szabályokat nem kezelheted lazán - a kávé, a csoki és a sajt fogyasztása pedig növeli az esélyt a fejgörcsre.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha vitatott álláspontot kép viselsz egy szakmai, családi vagy üzleti ügyben, hidd el, hogy sokkal jobban jársz, ha engedsz a kisebb, kevésbé fontos kérdésekben.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha néhány irigy kolléga vagy barátnő eleget tud szabálytalan könyvelésedről ahhoz, hogy bajba keverjen, idén nem térhetsz el a szigorú normáktól.

Rák (06. 22-07. 22.) Az örökös gondoskodás és a másoknak való megfelelés vágya megakadályozhatja, hogy karriert csinálj, de az esti órákban szervezz csajbulit a barátnőidnek.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A gazdasági válság idején egy diploma egy minőségi egyetemről nagy előnyt jelenthet, de ha nem veszel részt a munkahelyi politikában, akkor nem nyerhetsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha szeretsz szilárd pénzügyi talajon állni, írj egy listát a hitelezőidről és adósaidról, és ellenőrizd, milyen bevételekre és kiadásokra számíthatsz a közeli jövőben.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne hidd, hogy szokatlanul rámenős viselkedésed miatt elborul a pasid agya - családod is bosszút forralhat, az esti órákban viszont a szex gazdagítja kapcsolatodat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A megélhetésért dolgozol és meg akarod szerezni, ami jár neked, de este maradjon időd a párodra, mert ez is fontos szempont ahhoz, hogy gazdag életet élj.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha szexre vágysz, bátran követheted ösztöneid parancsát, de ha szórakozni szeretnél, ma többet költesz, mint amennyit a bölcs mértéktartás lehetővé tenne.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma az a fontos, hogy a pároddal és a családdal való együttléteden javíts: ha nem félsz tekintélyed elvesztésétől, akkor talán nem is akarsz majd mindenáron uralkodni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Azok a Vízöntők, akiknek pozitív viselkedését rendszeresen megerősítik, nagyobb valószínűséggel keresik meg főnökeiket, ügyfeleiket merész ötleteikkel.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a partnered diktál a családi kassza kezelésében, akkor ma hagyd ki a nagyobb vásárlásokat, de ha úgy gondolod, este végre beszélhettek a szerelmetekről.

Ez is érdekelhet

Eláll a szavad! Kendall Jenner egy szál bikiniben a sípályán

Eláll a szavad! Kendall Jenner egy szál bikiniben a sípályán

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban