Kedvedre való lesz ez a nap: csupa aktivitás- Egymondatos horoszkóp - február 19. hétfő

2018.február.18.

A Kos jegyében lévő Hold barátságos fényszöge a Nyilas-Marssal csúcsteljesítmények elérését teszi lehetővé számodra. Ha számítógépes munkát végzel, kíméld a szemedet, és legalább óránként tarts egy kis pihenőt. Most érdemes új munkába, hosszabb utazásba kezdeni, függőben maradt ügyeket gyorsan lezárni, kitombolni magad a sportpályán, az edzőteremben vagy éppen az ágyban. Ma még a kissé őrült kockázatoktól sem kell tartanod, nő lévén viszont a Vízöntő-Nap és a Kos-Hold befolyására nem vagy hajlandó megjátszani még párod kedvéért sem az engedelmes, buta libuskát.

Kedvedre való lesz ez a nap: csupa aktivitás- Egymondatos horoszkóp - február 19. hétfő
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Kedvedre való lesz ez a nap: csupa aktivitás, csupa lendület, beleveted magad különféle tevékenységekbe, de a háziasszony típusát ma nem rólad mintázzák meg.

Bika (04. 21-05. 20.) A lakás rendbetétele legalább olyan embert próbáló feladat, mint tönkrement cégedet újraéleszteni, de pusztán az élvezetért megoszthatod az ágyadat valakivel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha fontos, a legjobb oldaladról igyekszel mutatkozni, bármilyen társaságba gyorsan be tudsz illeszkedni, de azt is tudod, mikor jön el az elszakadás ideje.

Rák (06. 22-07. 22.) Ahhoz, hogy kapj, először adnod kell: nem várhatod el munkaadóitól, hogy először nagylelkűen díjazzanak, s csak aztán döntsenek arról, mit teszel le az asztalra.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ez a nap kedvez az utazásoknak, és ha lelki szemeid előtt felrémlik számtalan futó kalandod, talán újból kedved támad rá, hogy gátlástalanul űzd ezt a "sportot".

Szűz (08. 24-09. 23.) Céged fenntartásáért tűzzel-vassal kell küzdened, s ha rokonaid annak az irányításába is lépten-nyomon beleütik az orrukat, ne hagyd gúzsba kötni az akaratodat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha olyan partnerrel élsz együtt, aki kizárólag azt tartja helytállónak, ami a saját fejében fogan meg, tiltakozz, ne hagyd magad a végrehajtó szerepére kárhoztatni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A szakmai és anyagi érvényesülés becsvágya fűt, munkádhoz tűzzel-vassal ragaszkodsz, csak képtelen elvárásaidat kellene mellőznöd, de a szemedet is kíméld.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha utódod nem tartozik a kezes gyerekek közé, és kirúg a hámból, nincs miért csodálkoznod azon, hogy több gonddal kell megküzdened, mint másoknak.

Bak (12. 22-01. 20.) Úgy tűnik, bármit teszel – házat vagy telket veszel – soha sem elég: elégedetlenséged nem abból adódik, amid nincs, hanem a többért való vágyakozásból.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Sikered igazolja, milyen fontos a megfelelő helyen lenni a megfelelő időben, ma rámenős típusokkal ismerkedsz meg, véleményük egyre fontosabb lesz számodra.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha türelmetlenkedsz, és állandóan pályát módosítasz, akkor lehet, hogy túl korán adod fel: nem hagysz elég időt erőfeszítéseidnek, hogy eredményt hozzanak.

Ez is érdekelhet

Napi szex: kézzel kényeztetnéd? 5 tipp, hogy jól csináld!

Napi szex: kézzel kényeztetnéd? 5 tipp, hogy jól csináld!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk