Kedvező az idő a művészeti programokhoz: Egymondatos horoszkóp - Augusztus 3.

2016.augusztus.3.

A növő Hold az Oroszlán jegyében jár, az esti órákban trigon fényszöget zár be az Uránusszal: eredményesen kamatoztathatod kreativitásodat, szervezői, vezetői adottságaidat. "Nagy fellépésed" biztosan hatással lesz az emberekre. Kedvező az idő művészeti programokra, de lehetőleg ne fogyassz húst, mert szervezeted érzékeny a fehérjékre. Hajvágásra, hajfestésre és –ápolásra kiváló időpont, a haj könnyen magába szívja a tápláló hatóanyagokat. Ha az aurádnak szeretnél kedvezni, viselj élénk színeket. Azok, akik ki vannak téve a szívinfarktus veszélyének, fogyasszanak káliumban és magnéziumban bővelkedő banánt – ez az egzotikus gyümölcs segít kivédeni a szívpanaszokat. A napozással viszont nem árt vigyázni!

Kos (03. 21-04. 20.) Gondold végig, mi mindent csodálsz szeretteidben, mi tetszik rajtuk. Este tegyél váratlan, meglepő, sőt vakmerő dolgokat kapcsolatod felfrissítése érdekében!

Bika (04. 21-05. 20.) Érdemes kihozni ingatlanodból a benne rejlő lehetőségeket. Mivel a Bika a birtokolni vágyás jele, élvezettel gyűjtesz és ápolsz értékes dolgokat, antik tárgyakat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A nap alkalmas arra, hogy reklámhadjáratot indíts. Egyesekből sikerkönyvszerző válhat, de felfedezheted kivételes tehetségedet a médiaszereplésre is.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a leárazás hallatán indulsz el vásárolni, nem kell pillanatok alatt döntened. Ám ha plusz munkát bíznak Rád, elvárod, hogy megfelelően megfizessenek érte.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Legyen az művészi hajlam, szervezőkészség, kapcsolatteremtési adottság vagy bármi más, szükséged van rá, hogy különlegesnek érezd benne magad.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egyél ma halat, mert a lazacban, makrélában vagy heringben található esszenciális zsírsavak feltöltenek energiával, és segítenek szívedet és artériáidat megóvni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Rangos társasági, protokolláris vagy sporteseményen vehetsz részt, felkeresheted a fodrászt, és ezen a napon mindenki neked kedvez, talán még a főnököd is.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha nincsenek látványos eredményeid a hivatásodban, úgy érezheted, csak sodródsz. Ám ha közönség előtt szerepelsz, nagyon kedvező visszajelzést kaphatsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha üzleti útra indulsz, mozgékony szellemedet is szórakoztatja a sokféle hely és ember. Váratlan vakációs kalandod viszont nem életre szóló szerződés.

Bak (12. 22-01. 20.) Úgy érzed, szükséged van valakire, aki anyagilag támogat, jóllehet tudod, meglehetősen számító gondolkodásmód. Az ilyen kapcsolatot a szükség tartja össze.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Gyakorold azt, hogy törődsz vágyaid tárgyával! Partnered már pusztán egy elegáns és rendhagyó program megszervezéséből is érezni fogja a törődésedet.

Halak (02. 20-03. 20.) Munkahelyi kapcsolatodnak megvan annak az előnye, hogy van időd a pasit lassan még jobban és alaposabban megismerni: napi nyolc órában a hét minden napján.

Ez is érdekelhet

Vannak benne csúsztatások, de a Jeffrey Dahmer-sztori legszörnyűbb részletei valóban megtörténtek

Vannak benne csúsztatások, de a Jeffrey Dahmer-sztori legszörnyűbb részletei valóban megtörténtek

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói