Kérd ki barátaid tanácsát, bármiről legyen is szó - Egymondatos horoszkóp: augusztus 18. Vasárnap

2019.augusztus.18.

A Halakban lévő Hold és a Bak-Plútó barátságos rezgéseinek ösztönzésére a reggeli órákban rábízhatod magad a megérzéseidre, de együttérzésed miatt az esti órákig könnyen kihasználható vagy. Mivel ilyen Hold-állásnál a határok meghúzása nehézséget okoz, éppen ez az, amit gyakorolnod kell. Ha megteheted, kapcsolódj ki a strandon vagy valahol a vízparton - az úszás megnyugtat. Este, amikor a Hold már a harcias Kos jegyében jár, lendületed fokozódik, érzéseidet is kendőzetlenül kifejezheted. A Mars már a Szűz jegyében halad október 4-ig: kézügyességed és pontosságod nélkülözhetetlenné tesz bármilyen szakmában, de csak olyan tevékenységbe vágsz bele, ami kézzel fogható haszonnal jár.

Kérd ki barátaid tanácsát, bármiről legyen is szó - Egymondatos horoszkóp: augusztus 18. Vasárnap
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) A mai nap kiválóan alkalmas arcbőröd hidratálására, este viszont, amikor már cselekvésorientált vagy, ne rohand le erőszakosan a családot programjavaslataiddal.

Bika (04. 21-05. 20.) Menj ma strandra vagy gyógyfürdőbe, engedélyezz magadnak egy kellemes lábmasszázst, este viszont tanúsíts sokkal több megértést rokonaiddal szemben.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mielőtt bármilyen csábító ajánlatot elfogadnál, hallgasd meg barátaid tanácsát, kérd ki környezeted véleményét, de ne hagyd, hogy bárki is helyetted döntsön!

Rák (06. 22-07. 22.) Napközben tartózkodj vízparton, vegyél aromaterápiás fürdőt, de este tudnod kell, hogy nem juthatsz fel a csúcsra bizonyos rámenősség és kíméletlenség nélkül.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A mai napon az a fő, hogy a napi kiadásaidhoz szükséges pénzt egyensúlyba hozd a megtakarításaiddal, este viszont egy távoli utazás ideális célkitűzés.

Szűz (08. 24-09. 23.) Csak azért vállalod a visszautasítás kockázatát, mert mindenáron tudni akarod, vajon tényleg olyan segítőkész-e a párod vagy a barátnőd, ahogy a gondolataidban él.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egyik rokonod talán munkát ajánl, amihez nem kell sok szakértelem, de este meg kell szoknod, hogy elviseld vagy semmibe vedd környezeted erőszakosságát.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha szeretetet érzel, romantikusnak és szeretetreméltónak látod magad, az esti órákban pedig könnyedén birkózol meg a rád bízott nehezebb feladatokkal.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma felfedezheted önzetlenségedet és segítőkészségedet, az esti órákban pedig meglepődve tapasztalhatod, hogy téged is felhevít kedvesed szenvedélye.

Bak (12. 22-01. 20.) Kedvenc zeneszámaid és a párod szavai megnyugtatnak, kedvező irányban befolyásolják gondolataidat, de belső feszültségedet ne a családodon vezesd le!

Vízöntő (01. 21-02. 20.) Anyagi ügyeidet túl nagyvonalúan kezeled, kifolyik a kezedből a pénz, este viszont egy vitában ki kell állnod az igazadért, amikor úgy érzed, hogy igazad van.

Halak (02. 20-03. 20.)
Megérzéseid alapján könnyen megítélheted, kiben bízhatsz és kiben nem; párkapcsolatodat ma nem annyira az erotika, mint inkább a lelki összetartozás jellemzi.

Ez is érdekelhet

Napi menő: Pattanásos modellel mutatta be az új kollekcióját a H&M

Napi menő: Pattanásos modellel mutatta be az új kollekcióját a H&M

GLAMOUR Horoszkóp

A Nyilasoknak anyagi gondjaik lehetnek, a Bakok sikeresek lesznek vállalkozásukban - Napi horoszkóp: Május 17.

A Nyilasoknak anyagi gondjaik lehetnek, a Bakok sikeresek lesznek vállalkozásukban - Napi horoszkóp: Május 17.

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod