Keresd a változást, az újat - Egymondatos horoszkóp: December 12.

2016.december.12.

A harmonikus Nap-Uránusz fényszög a hét első felében váratlan lehetőségek felbukkanását jelzi. Előnyös változások, újdonságok jellemzik ezt az időszakot, kreativitásunk virágzásnak indul, előítéleteinktől is könnyen megszabadulunk, szabadnak érezzük magunkat, és saját bőrünkön tapasztaljuk, hogy számtalan új lehetőség áll nyitva előttünk. Különcségünk, másságunk sem okoz most problémát, sőt, éppen az egyediségünkből kovácsolhatunk előnyöket. Az életminőségünk vagy kapcsolataink javítását szolgáló reformok végrehajtását most bátran megejthetjük. Keressük a változást, az újat és az izgalmasat!

Kos (03. 21-04. 20.) Egy közeli ország ideális hely a flörtölésre, és legyen az felsőoktatási képzés vagy egy új számítógépes program elsajátítása – ma nyitott vagy minden újdonságra.

Bika (04. 21-05. 20.) Igyekezz tisztán látni azokat a szakmai problémákat, melyekkel gyakran szembesülsz, de ha utálsz főnökökhöz alkalmazkodni, érdemes lenne önállósodnod.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kellemes társaságba hívnak, de véleményed hangoztatásával kilóghatsz a sorból: a vitákban legyél engedékeny, még akkor is, ha neked van igazad.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha sikerült elhelyezkedned, igyekezz megismerkedni a legmodernebb műszaki berendezésekkel, technikai újdonságokkal, hogy tudd tartani az iramot.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ez a nap a legkiválóbb minden olyan tervre tekintve, amely kreativitást igényel; aki társra vágyik, most külföldön vagy a főiskolán lel termékeny talajra.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha anyagi függőségbe kerültél a párodtól, szerezz te is egy jól fizető pozíciót, de ma könnyen elsimítjátok a szexuális vagy anyagi jellegű nézeteltéréseiteket.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egy új ismeretség sokat ígérő lehet, de azok a személyiségjegyek, amelyek lenyűgöznek: eredeti, különc, nem feltétlenül jelentenek előnyt a házasságban.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha meg akarod tartani eddig elfoglalt helyedet, fel kell frissítened műszaki ismereteidet, de jobbnál jobb ajánlatokat kaphatsz, vagy alkalmi vételhez juthatsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Olyan tevékenységek iránt ébred fel az érdeklődésed, amelyek színesebbé tehetik az életedet; párkapcsolatod új lendületet kaphat egy távoli utazás hatására.

Bak (12. 22-01. 20.) Ügyelj otthonod biztonságára, mert értékeidet "meglovasíthatják", költözködést vagy lakásvásárlást sem érdemes siettetni, erre még nem érett meg az idő.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Élvezed az intellektuális pezsgést; lehet, hogy a baráti környezetedből választasz partnert, de az interneten is megtalálhatod potenciális társadat.

Halak (02. 20-03. 20.) A csillagok sokat segítenek az állásszerzésben, munkádban, bevételeidben, pénzügyeidben újszerű lehetőségek csillannak fel, meglepő ajánlatot kaphatsz.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke