Kész örület! Ma megbolondulsz - Egymondatos horoszkóp: December 15.

2016.december.15.

A Rákban tartózkodó Hold szembenállásba kerül a Merkúrral és a Plútóval, diszharmonikus quadrát fényszöget alkotva a Jupiterrel és az Uránusszal: mivel érzékenyebb és sértődékenyebb vagy, mint máskor, ne most akard tisztázni azokat a problémákat, amelyek régóta nyomasztanak. A világon most minden forrása lehet a hatalmi csatározásnak, a bűntudatébresztésnek vagy az érzelmi zsarolásnak. Nem csoda hát, ha még a legközelebbi kapcsolatainkban is harcolunk egymással, de nem hagyhatjuk, hogy bárki is uralkodjon életünk fontosabb részletei fölött.

Kos (03. 21-04. 20.) Családi életedre kihat, hogy nem találod a helyedet, de azért, mert az első ötletedet nem fogadta el a főnököd, még nem kell sutba vágnod összes elképzelésedet.

Bika (04. 21-05. 20.) Feszültség van a levegőben, de ritkán veszekszel, és ha valami gond adódik, meg tudjátok beszélni a pároddal, és biztosan találtok rá valamilyen megoldást.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A gyökeres életstílusbeli vagy anyagi ellentétek téged is és a párodat is kezdenek a hatalmukba keríteni, de feloldhatóak valamiféle kompromisszum kidolgozásával.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a párod nem érti meg azt a kifinomult munkát, amelyet végzel, hogy otthonotok harmonikus legyen, azonnal térdig belegázoltok egy hatalmi harc részleteibe.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkahelyi vagy anyagi viták miatt nem csoda, hogy az együttműködés helyébe ádáz hatalmi harc lép, és kizárólag a beszéd oldhatja a feszültséget.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma óvakodj attól, hogy a partneredre vagy egyik barátodra vonatkoztatva bíráld mindazt, amit önmagadban nem szeretsz, nem fogadsz el vagy letagadsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Családodnak arra a kívánságára, hogy jobban számítsanak rád, át kell rendezned a fontossági sorrendet a munkahelyeden, de ne dőlj be az érzelmi zsarolásnak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Sikert arathatsz, ha gyorsan tudsz dönteni, és nem hagysz mást érvényesülni, de távoli utazáshoz, tárgyaláshoz, üzleti ügyek intézéséhez hozzá se fogj.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha nem bízol valakiben, akivel pénzügyi kapcsolatban állsz, ne köss vele üzletet, ha pedig családtagoktól kérsz kölcsön, az mindenféle bonyodalomhoz vezethet.

Bak (12. 22-01. 20.) Próbáld meg elfogadni partneredet, munkatársaidat olyanoknak, amilyenek; ne akard saját képedre formálni őket, így elkerülhetsz néhány feszült pillanatot.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Előmeneteledet tekintve nem mindegy, hogyan döntesz: ha elvállalsz egy új munkát, nagyobb teher nehezedik a családodra, ezért beszéld meg velük is tervedet.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma mindenfélével meg tudod bántani szeretteidet, ezért elsősorban kapcsolataid és pénzügyeid rendezése válik esedékessé, tartozásodat sem halaszthatod tovább.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Szerinted melyikben van több vitamin? Nem valószínű, hogy eltalálod

Szerinted melyikben van több vitamin? Nem valószínű, hogy eltalálod

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói