Készülj fel a szívek nagy harcára ebben a hónapban - Itt van az októberi horoszkópod

2020.október.1.

Kijelenthetjük, hogy októberben született a hollywoodi sztárok fele, elképesztő, hogy hány híresség ünnepli ebben a hónapban a szülinapját, de mi most közülük Alicia Silverstone-t választottuk és tőle is a leghíresebb filmjét, a Spinédzsereket, aminek a legjobb gifjeivel illusztráljuk az októberi horoszkópod.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

A HÓNAPOD Hetven év előtt az engedelmesség és a megalázkodás még a szerelem jeleinek számítottak, de a szerelem nem hatalmazza fel a társadat arra, hogy téged uraljon. Ha a párod erőszakos zsarnok, aki a kettős mércében hisz, hogy más mérce áll őrá, és más rád, vajon mi marad még, ami miatt szerethetnéd őt? Ha elfogadsz egy fizetésemelést, amit talán ki kell kényszerítened a cégedtől, miért zavar, hogy határozottabbnak kell lenned a partnereddel? Amennyiben a férjed csak alkalmazkodó, engedelmes nőket tűr meg a közelében, nem szabad egy fedél alatt élnetek. De ne kapkodj a döntéshozatallal, s ha pénzről van szó, ne siess, jól járd körbe a témát, és csak ez után dönts!

AZ ÉVED Miért is ne kezdhetnél ki dögös rosszfiúkkal, akik elvonulnak előtted és felpörgetik a libidódat, csak nehogy lányos zavarodban eláruld nekik a PIN kódodat! Ha a családi konfliktusok miatt veted bele magadat az év végéig egy kapcsolatba, alighanem érezni kezded, hogy hibát követettél el. Ha a pasid nem elégíti ki vágyaidat és anyagi szükségleteidet, ne érezz bűntudatot, amiért kiszállsz ebből az üzletből. Az év végi ünnepeken viszont kiderül, legújabb szerzeményed meglehetősen feltűnő külseje mögött kísérletező kedvű, éles eszű és képzett elméjű ember rejtőzik. Ám az ilyen kiváló elme nehéz eset, rosszabb, mint a természet vad ereje.

Skorpió (október 24.-november 22.)

Egy barátság átívelhet szerelembe, a szenvedély lángja is magasra csaphat, és senki nem állhat kettőtök közé. Egyik ügyfeled közelében viszont úgy érzed, mintha bekapcsoltak volna egy elektromos áramkörbe – remegni kezdesz és elönt a víz. Párkapcsolatodat csak az teheti nehézzé, ha a munkádnak és az üzletnek szentelsz sokkal több időt, és családoddal alig foglalkozol. Egy csalódás után vagy leiszod magad 18-a táján, vagy máshol bizonyítod be, hogy tökéletes szexuális szolgáltatást nyújtasz az ágyban. Főnököd egóját viszont cirógasd. Ha gyakran kell utaznod a munkád miatt, és nem érsz rá papírmunkával foglalkozni, kérd fel a kedvesedet, hogy szedje rendbe a céged könyvelését.

Nyilas (november 23.-december 21.)

Sem a társaságodban, sem partitündérként vagy az irodában nem sikerül becserkészned olyan pasit, aki kendőt lenget, amikor meglát, de egyezkedhetsz a fizetésemelésedről. Ha a párod és a főnököd is ismételten fütyül a kívánságaidra, ne fojtsd magadba bosszúságodat, de közöld vele, milyen dolgokon akarsz változtatni. De vajon mit szól a hitvesed ahhoz, hogy lecsekkolod a telefonüzeneteit és titokban elolvasod az e-mailjeit? Lényeges, hogy ne féltékenykedj! Októberben több lesz a kiadásod, de ez nem tesz tönkre, hiszen van miből fizetni. A munkahelyeden is lehetnek olyan változások, amelyeknek köszönhetően a bevételeid nőnek.

Bak (december 22.-január 20.)

7-e, 20-a táján és a hónap végén egyvalamire megtanít szerelmi és baráti kapcsolatod. Arra, hogy anyagi ügyekben senkiben sem szabad megbíznod. Céged megbízásából egy feltalálót vagy befektetőt kell megkörnyékezned, akinek az életfelfogása merőben különbözik a tiédtől. Egy csomó pénzt ajánlottak fel neki a találmányáért, de nem harapott rá, ezért most csalétekre, élő férficsapdára van szükség. Neked pedig az a dolgod, hogy odacsalogasd a pasit az irodába. Talán akkor kedvező benyomást szerez a cégetekről. Ha te vagy az a nő, aki hatással lehet idegen férfiakra, akkor most itt a lehetőség, hogy bizonyíts. A fickónak pedig sikerül elérnie, hogy ne rettegj minden új élménytől, és kilépj a megszokott kerékvágásból.

Vízöntő (január 21.-február 19.)

Mivel semmit nem utálsz jobban, mint az előírásokat és a parancsokat, ráadásul azt sem szoktad meg, hogy bírálattal vagy letolással illessenek, akár az állásodat is elveszítheted. Ne dolgozz olyan embernek, akinek életcélja, hogy közkedvelt személyeket aljas módon csőbe húzzon, de akkor is mellőzd az emancipáns stichjeidet, ha belefáradtál a munkahelyi, házassági és családi békétlenségbe. Hajlamos leszel elvetni a sulykot és olyan dolgokat művelsz, amivel partneredet kihozhatod a béketűrésből. Fogd vissza magad, energiatöbbletedet vezesd le inkább az ágyban, és ne vitatkozz! Költségcsökkentésként pedig akár vissza is költözhetnél a szüleidhez!

Halak (február 20.-március 20.)

Ha lenne emberismereted, akkor tudnád, hogy egy attraktív nő, aki az áldozat-hozzáállás helyett gyakran nemet mond, csak megsokszorozza a pasik hódítási kedvét. Ha a fiúd, akivel talán egy számítógépes hiba hozott össze, pontatlan, mindig elkésik, vagy nem értesít a programváltozásairól, készülj fel rá, hogy később is hasonlóan fog viselkedni. Ám ha szerelmes vagy és eljött a nagy egymásra találás ideje, mindenkinek örömmel el kell újságolnod. Ha csalódsz, hangosan kell panaszkodnod, de ne félj a változástól. Időnként őrjítő pillanataid lehetnek az anyagiak miatt, de az is lehet, hogy valaki, akinek sokat dolgoztál, nem fizeti ki a járandóságodat, és ezért harcolnod kell.

Kos (március 21.-április 20.)

Lehet, hogy csak a fiúd miatt kerülsz reflektorfénybe, pedig jobban tennéd, ha kihagynád a híres partnerjelölteket. Diktatórikus éneddel viszont nem győzhetsz, ám ha hagyod magad elcsábítani valakitől, aki tagja a szadisták klubjának, legalább az elfenekelésre mondj nemet. Kerüld az uzsorásokat, ne vegyél mérget a pasid fogadkozásaira, főnöködet, kollégádat vagy külföldi munkaadódat viszont megőrjítheted az éjszakai pluszmenetekkel. Beletelik ugyan egy kis időbe, amíg elkészíted az adóbevallást és rendbe teszed a könyvelésedben mutatkozó zűrzavart, de előbb-utóbb boldogulsz vele. De tartsd távol magad a politikától és a hatalmi harcoktól!

Bika (április 21.-május 20.)

Ha elfogadsz egy tévés megívást, egy kellemetlen riporter tapintatlan kérdéseire kell válaszolnod. Amikor az interjút követően a telefonod egy pillanatra sem hallgat el, megbánod, hogy egyáltalán nyilatkoztál a médiának. Glamour napokon dobd fel a ruhatáradat, próbálj ki valami trendi sminket, frizurát! Októberben ne fogadd el és ne is kövesd rokonaid és kollégáid játékszabályait, de ha a pasid a fejébe vette, hogy elkényeztet és beköti a fejed, kegyeskedj kiélvezni az alkalmat. Bízz a megérzéseidben! Ne avatkozz bele rokonaid és kollégáid magánéletébe, de apró célzásokkal, váratlan kiruccanásokkal és meglepetésekkel tartsd ébren a partnered vágyát. Nincs izgatóbb a szándékos kétértelműségnél!

Ikrek (május 21.-június 21.)

Szingliként élned kevesebb anyagi nehézséggel és komplikációval jár, igaz nagy mélységek és magasságok nélkül, de rakd helyre azokat, akik kihasználják hirtelen jött nyíltságodat. Mindent megteszel, hogy provokáld kollégáidat, de nehogy túl messzire menj, ne szólj vissza egyik irigy, rosszindulatú munkatársadnak. Ne lepődj meg, ha a pasid a rohamként rátörő prűdségtől ájultan esik össze. Októberben a férfiak nem mennek ritkaságszámba a hálószobádban, de egyikük sem gyengéd szerető. Párban? Maradj otthon, amikor Vénusz izgalmas felfedezésekre ösztökél! De minden diplomáciai érzékedre szükség lehet egy eldurvult munkahelyi vagy vitában.

Rák (június 22.-július 22.)

Ha a párod csak arra koncentrál, ami számára a legfontosabb, te pedig jól érezve magad mindent haza akarsz vinni, a Glamour-napokon megnyugtató lehet számodra a vásárlás. Úgy tűnik, a domináns, konzervatív fazonoktól már sosem szabadulsz. Ha egy erőszakos főnökkel, gátlástalan hozományvadásszal vagy orgazmus-bajnokkal hoz össze a sors, akkor jársz jól, ha a függöny már a darab befejezése előtt lehull. De hidd el, a harag és a fájdalom hamar elmúlik, amikor jön még egy férfi, aki nem akar kiengedni a kezei közül, aki a szerelmével és a biztonsággal, amit képes megadni számodra, elkényeztet. Csak legyen türelmed megvárni! De találkozz kevesebbet a barátnőiddel, mert a gyakori civakodás vagy a kenyéririgység megmérgezheti a légkört.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Főnököd legkisebb közeledési kísérlete elegendő ahhoz, hogy hazacipeld, és ott tartsd éjszakára. De egyetemistaként vagy munkavállalóként sincs könnyű dolgod, nem egyszer kell megvédened magad egy-egy erőszakosabb évfolyamtársaddal vagy kollégáddal szemben, aki megpróbál megszorongatni. Időnként jó érzékkel nyúlsz a pénzhez, de ne hencegj, ne ess túlzásokba önmagad fényezését illetően. Ám ha egyik rokonod folyton ugyanazzal a marhasággal rabolja az idődet, küldd el a fészkes fenébe! Családi és munkahelyi problémák okozhatnak bosszúságot, de legyél online: kedves üzenetekkel töltsd fel a pasid vagy munkahelyi kevesed postaládáját.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Októberben felszabadulnak gátlásaid, és az erkölcs legfőbb apostolaiból is képes vagy egyszeriben rámenős hímet csinálni. A shoppingünnepen meglátsz néhány ruhát, felpróbálod őket, élvezed a szépséget, de csak azokat az árukat vedd meg, melyekre felhasználhatod a kuponokat. De azok az emberek, akikkel szakmai és üzleti ügyben dolgod akad, nem fehér bárányok, kedvesed viszont rávehet egy pornófilmbe illő megerőszakolásra. Ha az exed állandóan megcsalt, lenyúlta a pénzed vagy átjáróház lett az ágyad, és a jelenlegi párodnak ugyanolyan rossz tapasztalatai vannak a nőkkel, mint neked a férfiakkal, időre van szükségetek, hogy túltegyétek magatokat a csalódáson.

Ez is érdekelhet

Felkavaró, de annál fontosabb TikTok trend terjed - Elmagyarázzuk a jelentését

Felkavaró, de annál fontosabb TikTok trend terjed - Elmagyarázzuk a jelentését

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói