Készülj fel, hogy kellemetlen kritikában lesz részed - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 16.

2017.augusztus.15.

Mivel az Ikrek jegyében lévő Holdat délelőtt a retrográd Szűz-Merkúr és a Halak-Neptunusz támadja, készüljünk fel arra, hogy kellemetlen kritikában, mellébeszélésekben lesz részünk. A nap első felében sokan ködösítenek és álcázzák véleménynyilvánításaikat, viszont ha azt akarjuk, hogy komolyan vegyenek minket, ne beszéljünk félre, hanem tegyünk egyenes kijelentéseket. Egy kiadós sétával erősíthetjük a tüdőnket. A Hold-Neptunusz quadrát miatt lopás áldozatává válhatunk, de az esti órák, amikor a Hold már az Oroszlán-Marssal barátkozik, kiválóan alkalmasak mindenféle kapcsolat ápolására, szellemi tevékenységre, szórakozásra és kommunikációra.

Készülj fel, hogy kellemetlen kritikában lesz részed - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 16.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Napközben mellőzd a légből kapott állításokat, és csak akkor nyilváníts véleményt, ha erre egyenesen felszólítanak, de mit szólnál egy esti leckéhez a jó szexből?

Bika (04. 21-05. 20.) Anyagi helyzeted bizonytalan, ráadásul meggondolatlanul elsietett következtetésekre is juthatsz, és csak az esti órákban találsz módot bevételeid növelésére.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel ma könnyen hagyják el az ajkad az apró mellébeszélések és csúsztatások, kapd össze magad, mert nemcsak a főnököd, hanem a család is torkig van velük.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha eleged van a cselszövésből, tartsd észben, hogy olyan szabály nincs, amelyik arra kötelezne, hogy tárgyalj intrikus rokonoddal, ha nem akarsz vele beszélni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha van pénzed, sok haverod lesz, de csak akkor lesznek hű barátaid, ha te is barátként közeledsz; ha valaki kölcsönad neked, azt vissza is akarja kapni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha egyértelmű magyarázatot vársz társadtól és munkaadódtól, de ő mindent megtesz azért, hogy ne kapd meg, akkor ennél jóval többért folyik a harc köztetek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha csak ennyire hihetsz kollégáidnak vagy rokonaidnak, ahogy ma bebizonyosodik, akkor bizalomról szó sem lehet, és ha autót vezetsz, ne bámészkodj ide-oda.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel egyesek ma végképp megzavarodnak, és félreértenek mindent, jobb, ha megadod üzleti partnerednek és kedvesednek is a kért felvilágosításokat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Megjárod, ha nem jelensz meg időben a randevúdon, a munkahelyeden, üzleti megbeszéléseden, ám ha viszonyod van valakivel, ma ne ígérj semmit.

Bak (12. 22-01. 20.) Próbáld megelőzni, hogy bepereljenek szerződésszegésért, ha pedig személyi összetűzésre kerülne sor az irodában, akkor biztos lesz valaki, aki új munkát kínál.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha valaki azt hiszi, hogy akár csak fontolóra is vetted, hogy lefeküdj-e vele egy üzleti megállapodás érdekében, akkor közöld vele, hogy nagyot téved.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha állandó kapkodásban telik a napod, estére bizonytalannak érezheted magadat, és ezért olyasmit is belelátsz a párkapcsolatodba, ami nincs is benne.

Ez is érdekelhet

Legjobb filmek a hideg őszi estékre

Legjobb filmek a hideg őszi estékre

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla