Életed végéig boldog lehetsz a következő csillagjegyek mellett

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Sorozatunkban Ocskó Barbara asztrológus vezet be a téma rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin átlásd, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre. Legújabb írásában abban segít, milyen csillagjegyekkel alkothatsz nagyszerű és boldog párost.

Te a megfelelő csillagjegy mellett keresed a boldogságot?
Te a megfelelő csillagjegy mellett keresed a boldogságot?
Fotó: Profimedia

Az idei Valentin-nap környékén, ha egyedül állók vagyunk, felerősödhet bennünk a vágy, hogy párkapcsolatot szeretnénk, mivel egy olyan fényszögkapcsolat jön létre a szerelmesek napja után, ami hatással lehet az érzelmeinkre. A Vénusz-Neptunusz konjunkció előtérbe hozhatja a valódi mély érzelmeken alapuló kapcsolatokat, amikor a szerelem áll a középpontban. Nem beszélve arról, hogy a Vénusz február 20-ig a Halakban jár, amitől lelkünk így is rózsaszín ködben látja a világot.

Persze azért ez nincs kőbe vésve, a párkapcsolati összefüggések nemcsak a csillagjegyből, hanem a holdjegyből, az aszcendensből, és még sok minden másból számolható ki. A párkapcsolati elemzésnél azt vizsgáljuk, hogy a lelkek hogyan illenek egymáshoz, milyen közöttük a kommunikáció, milyenek a szexuális fényszögek, mire kell a pároknak odafigyelni, hogy a lehető legjobbat hozzák ki egymásból, vagy épp mi ölheti meg a kapcsolatot, és mi az, amitől újra és újra meg tudunk újulni párkapcsolatunkban. Vannak olyan energia mintázatok, ahol a napi szintű összeütközés a kapcsolat elején még izgalmassá is teheti a mindennapokat - egy jó kis békülő szex mindig megdobja a pulzusunkat, de idővel ezek az összeütközések zavaróak, és idegesítővé válhatnak. Nézzük, hogy milyen jegyekre vágynak az egyes csillagjegyek.

Kos

A Kos tüzes jegy, ezért nagyon aktív tud lenni a szerelemben, lobbanékony és szenvedélyes. A türelem nem az erőssége, így olyan típusú kapcsolatra vágyik, ahol a partner ugyanazon a hőfokon tud pörögni vele. Rámenőssége vonzó tud lenni a szerelemben, csábító és ellenállhatatlan, szerelme pedig felejthetetlen. Ha a Kos férfi felfigyel egy nőre, addig nem nyugszik, míg meg nem hódítja, de sajnos az érdeklődése ugyanilyen hamar el is tud illanni. A Kos nő is szeret maga választani, nem áll tőle távol akarata érvényesítése. Hozzá illő partnerek az Oroszlán és Nyilas, és ha szereted a kihívásokat, egy Ikrekkel is örömteli napokat élhetsz meg.

Bika

Minden jegy az előtte lévő jegy túlzásaiból alakul ki, így a Bika jegy, legyen az nő vagy férfi, kényelmes és szereti, ha udvarolnak neki. A föld jegy miatt imádja az élvezeteket, megadja a módját a szerelemnek, a szexualitásnak és az élvezeteknek. Olyan kapcsolatra vágyik, ahol mindig és mindenre van ideje, ugyanis utálja, ha sürgetik. Hűséges típus, ha szerelembe esik, ezt várja a társától is. Föld jegyű partnerek illenek hozzá a legjobban, mint a Szűz és a Bak. Érzelmes kapcsolatot tud kialakítani a Skorpióval és a Rákkal, és egy ideig a saját jegyével, a Bikával is nagyon harmonikusak tudnak lenni, de sajnos ez egy idő után el tud laposodni.

Segítünk, kiben bízhatsz a csillagjegye alapján, és kiben nem

Segítünk, kiben bízhatsz a csillagjegye alapján, és kiben nem

Ikrek

Imád hódítani és udvarolni, meg sem áll addig, amíg be nem cserkészi kiszemeltjét. Jelleme lehet kettős, hol aktív, szellemes és vidám, de lehet nagyon felületes és önző is. Szeret középpontban lenni, így a féltékeny típusoknak semmiképp nem ajánlom az Ikrek jegyet, ugyanis annyira közvetlen tud lenni mindenkivel, hogy észre sem veszi, hogy flörtöl. Ha olyan partnerre vágysz, aki kizárólag veled foglalkozik, akkor ne vele próbálkozz. Hozzá illő partnerek a Nyilas, aki pont ugyanolyan bohém, mint ő. Rajthoz állhatnak a Mérlegek és a Vízöntők is, akikkel szellemileg is igazán izgalmas kapcsolat alakulhat ki , ugyanis ez az Ikreknek nagyon fontos.

Rák

A végletekig érzelmes és szerelmes típus. Maximális odaadással tudja szeretni kiválasztottját. Természetesen a Rák nő az, akit jobban el tudnak vinni az érzelmei, de a férfi jegy is nagyon családcentrikus és a romantikus tud lenni. A Rák jegyű ember hangulatember, gyakran megsértődik, és nehezen lehet kiengesztelni. Féltékenység tekintetében az egyik aranyérmes. Ha lehet, ne adj okot rá, mert beindul a dráma szakkör. Hozzá illő partnereknél olyan választás jöhet szóba, aki érzelmileg ugyanilyen beállítottságú, mint például a Halak és a Skorpió, de ha ügyesen használja az érzelmeit egy Bak és Bika jegyűvel is tökéletes harmónia alakulhat ki közöttük.

Oroszlán

Ismét egy tüzes jegy, aki imádja, ha udvarolnak neki, lehet ez a férfi és a női nem is, mivel szereti csodálókkal körül venni magát. Érzései szenvedélyesek és őszinték, szívből jönnek. Ha nem tudsz a csodálója lenni, hamar elveszti az érdeklődését. Az Oroszlán szeret ajándékot adni és kapni, fontos számára a szexualitás, az odaadás, az őszinteség és a rajongás. Hozzá illő partner lehet a Mérleg jegy, aki tökéletesen megadja neki azt a figyelmet, amire vágyik, a Bak jegyű, aki ugyanúgy hűséges és odaadó a kapcsolatban, bár itt a nagyvonalúság okozhat problémát, és a Halak jegy, aki csodálja az Oroszlán magabiztosságát, és lendületét.

Szűz

Az egyik legválogatósabb a jegyek közül, rend és tisztaság mániája sokak számára nagyon zavaró lehet, és nem is tudnak mit kezdeni vele. Fontos számára az intellektus és az önfejlesztés, hiszen egész életében önmagán dolgozik. Hosszú időre van szükség, hogy kiadja magát, és felhőtlenül szerelmes legyen. Hozzá illő partner lehet a Bak. A két racionális, építkező gondolkozású személy jól kiegészítik egymást, bár kapcsolatukban nem a szenvedély lesz az elsődleges szempont. Szóba jöhet még maga a Szűz jegy is, hiszen tökéletesen ismerik egymás gondolatát, ezért kiválóan tudnak gondoskodni egymásról, közös háztartásban rendkívül takarékosak, megfontoltak lehetnek.

Mérleg

A Mérleg jegy az egyik legharmonikusabb a párkapcsolatokban. Társasági ember, szellemi kapcsolatra vágyik, ahol gondoskodhat partneréről. A Mérleg párkapcsolatban érzi jól magát, szinte már társfüggő. Nem szereti a konfliktusokat, partnerének szeret a kedvében járni, talán túlságosan is alá tudja rendelni magát társa elképzeléseinek. Hozzá illő partner lehet az Oroszlán, mivel rendkívül szép párost tudnak alkotni, és büszkék egymásra. Ha a megfelelő Nyilassal találkozik, kapcsolatuk élvezheti az élet napos oldalát - a Nyilas optimizmusa és a Mérleg harmóniája miatt.

Skorpió

Szenvedélyes és romantikus, de közben kiismerhetetlenül bonyolult lelkű. A mélységeket kereső Skorpióval vagy nagyon könnyű a szerelem, vagy maga a pokol. Fontos számára a testiség és a lélek harmóniája is. Hűséges típus, és ezt el is várja társától. Szerelme lehet lángoló és vad, de mutatkozhatnak rajta depresszív, manipulatív tünetek is. Hozzá illő partner lehet a Rák és a Halak. Nagyszerűen működhet közöttük a szexualitás és a vágy, kapcsolatuk pedig, ha megtanulják kezelni a negatív tulajdonságaikat, lehet működőképes. Bikákkal érdekes és eseménydús, az élvezeteken alapuló kapcsolatot tud kialakítani.

A Holdjegyednek sokkal nagyobb hatása van az életedre, mint gondoltad

A Holdjegyednek sokkal nagyobb hatása van az életedre, mint gondoltad

Nyilas

A Nyilas rendkívül lelkes, optimista, és szenvedélyes típus. Imádja a szerelmet, a gond csak azzal van, hogy a szabadság érzését is pont annyira szereti, így nehezen állapodik meg. Olyan társra vágyik, aki az élet örömeiben ugyanúgy képes gyönyörködni, aki érti ezt a fajta életérzést, és nem akarja korlátok közé szorítani. Megfelelő partner lehet számára az Ikrek jegyű személy, rengeteg hasonlóság van bennük, és mindketten mozgékony, kíváncsi természetek, akik szeretik megőrizni függetlenségüket. Működhet Oroszlánnal és Mérleg jeggyel is a dolog, mert ugyanúgy élvezhetik a függetlenséget és a szellemi gondolkodást.

Bak

A Bak jegyű kifejezetten gyakorlatias és szabálykövető, racionális és nem szívesen mutatja ki érzelmeit, pedig, ha szerelmes, elképesztő érzelmeket tud megélni. Kifejezetten hűséges típus, de távolságtartó magatartása miatt nehéz vele kapcsolatot létesíteni. Mint mindenben, a Bak a szerelemben is építkezik, szépen lassan létesít kapcsolatot, mindent precízen és pontosan megtervezve. Kapcsolata működőképes tud lenni egy Oroszlánnal, ha kiegyeznek a hierarchikus viszonyokban, és a Rákokkal, ha a hangulatingadozásai nem riasztja el a Bakot, és a Rák ki bírja várni a Bak mély érzelmeit.

Vízöntő

Ez a jegy kifejezetten szélsőséges, nagyfokú önállóságra vágyik, de közben szenved is az egyedülléttől. Szellemi kapcsolatban tudja megélni önmagát, nem bírja elviselni a korlátokat és a féltékenységet. Sokáig nem találja azt a társat, aki ezt a kettősséget el tudja viselni. Akivel jó kapcsolata lehet, az a Nyilas, hiszen ő is ugyanilyen különc személyiség tud lenni, megtalálhatja a közös nevezőt a Kosokkal, kapcsolatuk lehet inspiráló egymás számára, és az Ikrekkel is rendkívül szórakoztató, és szellemileg kielégítő lehet a szerelme.

Éves kínai asztrológia: nézd meg, mit hoz neked a Nyúl éve az állatjegyed alapján

Éves kínai asztrológia: nézd meg, mit hoz neked a Nyúl éve az állatjegyed alapján

Halak

Az egyik legérzelmesebb jegy, aki fél életét álomvilágban tölti. Ha éppen nem szerelmes, akkor a jövendőbeli szerelméről ábrándozik. Számára a szeretet érzése az egyik legfontosabb inspiráció, amiből táplálkozni tud. Viszonylag könnyen alkalmazkodik, szerelmét is egy rózsaszín szemüvegen keresztül látja. Könnyen kijön minden jeggyel, inkább vele nehezebb kijönni, ha valaki nem tudja megélni ezt a fajta érzelmi világot. Gyakori párosítás, amikor vízjegyekkel, Skorpióval és Rákkal esik szerelembe, de világraszóló szerelem lehet a Bak jegyűvel is. Romantikus szerelmet tud megélni az Oroszlánokkal és a Nyilasokkal is.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Brad Pitt ebben az egy dologban teljesen megváltozott az új barátnője kedvéért

Brad Pitt ebben az egy dologban teljesen megváltozott az új barátnője kedvéért

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

6 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

6 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

Íme! A tökéletes esti arcápolási rutin, amitől másnap is ragyogni fog a bőröd (x)

Íme! A tökéletes esti arcápolási rutin, amitől másnap is ragyogni fog a bőröd (x)

Kimerültség, idegesség, feszültség - ha neked is ismerős, itt a megoldás (x)

Kimerültség, idegesség, feszültség - ha neked is ismerős, itt a megoldás (x)