Kínai asztrológia: júniusban ránk talál a szerencse és a szerelem

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Megérkezett a Föld-Ló hónapja: találkozz új emberekkel, és hozd ki a legtöbbet magadból! Júniusban vegyük észre, és örüljünk annak, amink megvan, és próbáljuk meg a legjobbat kihozni belőle.

A kínai asztrológia szerint júniusban mi leszünk a fény az éjszakában
A kínai asztrológia szerint júniusban mi leszünk a fény az éjszakában
Fotó: franckreporter/Getty Images

A kínai asztrológia szerint mozgalmas hónapunk lesz, magabiztosan haladunk a célunk felé, és szívesen tartózkodunk a középpontban. Nyitottak, jó kedélyűek leszünk, szívesen beszélgetünk, ismerkedünk. Hajlamosak leszünk túl sokat pörögni, túlságosan élvezni az élet adta lehetőségeket, de figyeljünk a mértékletességre, amit intuíciónk súg majd.

Ha nem hallgatunk lelkünk hangjára, könnyen átesünk majd a ló túloldalára és bizony csak magunknak köszönhetjük, ami utána következik. A szabályokat, határokat ezúttal nehéz lesz betartani, ezért kell hallgatnunk belső hangunkra. Egyébként mi leszünk a fény az éjszakában: megvilágítjuk és szívesen mutatjuk az utat másoknak, és tanácsokat is szívesen osztogatunk.

Mit hoz a Ló hónapja?

Júniusban a stabilitás, állandóság, bölcsesség kerül előtérbe. Fontos lesz a biztonságunk, és arra törekszünk, hogy stabilizáljuk azt, ami megvan. Nem árt időről-időre megállnunk, és végiggondolnunk dolgainkat. Mivel nehezen változtatunk, hajlamosak leszünk megrekedni, és nagy dolognak kell majd történnie ahhoz, hogy kimozduljunk a kényelmünkből. Ha változtatni, újítani szeretnénk, adjunk elegendő időt magunknak és egymásnak a gondolathoz való hozzászokásra, az átállásra, hiszen a gyors váltás ezúttal nem lesz a barátunk.

Magasan ők a legintuitívabb csillagjegyek - félelmetesen jól működnek a megérzéseik, használják bátran

Magasan ők a legintuitívabb csillagjegyek - félelmetesen jól működnek a megérzéseik, használják bátran

Munkánk

Nagy kitartással és teljesítménnyel, ugyanakkor komótosan, kényelmesen dolgozunk júniusban. Mottónk a „jó munkához idő kell” lesz. Ráadásul makacsan kitartunk majd álláspontunk mellett, de szerencsére mindenben tudunk majd egymásra számítani. Sokkal inkább a precíz, megszokott és tartós megoldásokat fogjuk szeretni, mint az újításokat. Néhány újítási szándékkal a világból is ki lehet majd kergetni bennünket. Logikusan gondolkodunk és lemegyünk a probléma gyökeréig, így jól átlátjuk majd a dolgokat.

Kicsit azt fogjuk érezni, hogy senki nem segít, mindent egyedül kell elérnünk. Az igazság pedig az lesz, hogy olyan kitartásunk és erőnk lesz, hogy valójában nem lesz szükségünk senki segítségére. Tehát júliusban ne várj támogatásra, tedd a dolgod, egyedül is el tudod érni a célod, minden erőd meglesz hozzá. Ugyanakkor emiatt kicsit lobbanékonyak lehetünk, mert szó nélkül gyűjtögetjük sérelmeinket, aztán amikor betelik a pohár, robbanunk. Figyeljünk arra, hogy ha valami nem tetszik, azonnal adjunk hangot neki kedvesen, nyugodtan. Egyszerűen csak tegyük ki az asztalra.

Érzelmileg ki leszünk hegyezve, emiatt elég sok érzelmi kilengést tapasztalhatunk meg magunkban, melyek azonban nem lesznek tartósak. Ha hirtelen felkapod a vizet, legyen ott a fejedben, hogy nemsokára vége lesz, és ne hozz hirtelen döntéseket. Utólag nézz vissza rá, értsd meg miért akadtál ki ennyire. Sérelmek, régi sebek juthatnak felszínre, ezáltal lesz lehetőségünk rálátni és elfogadni, megoldani őket. Gyógyszer ezekre a meditáció, az elcsendesedés. Ha egy ideje már gondolkodsz a változtatáson, ezúttal meglépheted! Ha megfelelően fellelkesedsz, azonnal fogsz tudni dönteni. Döntés után viszont előre nézz, és ne rágódj rajta! Attól pedig, hogy valami elsőre nem sikerül, még ne add fel! Tanulj belőle és fuss újra neki, ez a fejlődésed kulcsa!

Kapcsolataink

Ebben a hónapban hűségesek, kitartók, együttérzők leszünk, ragaszkodunk mindenkihez és mindenhez, amit megszoktunk, bár érzelmeinket nem nagyon fogjuk kimutatni. Kicsit zárkózottak, kicsit titkainkat megtartók leszünk. Ugyanakkor életigenlők és vidámak leszünk, igent mondunk az életre és szívesen pezsgünk majd, szívesen próbálunk ki minden földi jót, ugyanakkor lesz egy tendenciánk arra, hogy túlhúzzuk a dolgokat (evés, szerelmi élet) mert azt gondoljuk, hogy így elérjük a beteljesülést, a tökéletességet. Végül könnyen a gödör alján találhatjuk magunkat, ahol rájövünk, hogy nem is ezt kerestük, valójában nem vagyunk boldogok. Ez a kiégés viszont elindít bennünket az önismeret felé.

Havi horoszkóp: Az Oroszlán szárnyal júniusban, a Mérleg pedig fürdik a szerencsében

Havi horoszkóp: Az Oroszlán szárnyal júniusban, a Mérleg pedig fürdik a szerencsében

Tanács az ilyen helyzetekhez: nyugodtan próbáld ki az élet élvezeteit, de ne húzd túl a dolgot. Ebben segíteni fog megerősödő intuíciód, ami súgni fog, ha eljött az ideje a visszavonulásnak, hallgass rá! Ha így teszel, képes leszel a benned lévő tabukat, sérelmeket és gátakat, traumákat ledönteni, fölé kerekedni, megélni és megoldani. A szinglik figyeljenek arra, hogy felesleges kapcsolatokba ne ugorjanak bele, csupán a biztonság iránti vágyból ne kössék le magukat senki mellett. Szívesen megyünk társaságba, ismerkedünk és lesznek is sokan körülöttünk.

Készülj, mert júniusban érkezhet egy vonzó ismeretlen, akivel egyből megtalálod a közös hangot, olyan lesz, mintha ezer éve ismernéd. Nagyon szenvedélyes kapcsolat alakulhat ki belőle, de figyelj a belső hangodra és tudni fogod, mikor mit kell tenned. Ha úgy érzed, megrekedtél és változtatni szeretnél, most elérkezett az idő, megteheted! Ha betelik a pohár, csapot-papot otthagyhatsz és hirtelen döntést hozhatsz, jobb tehát, ha nem gyűjtögeted a sérelmeidet, hanem időben hangot adsz gondolataidnak és nyugodtan meg tudjátok beszélni a gondokat. Érzékenyek leszünk, bár érzéseinkről nehezen beszélünk majd. Szívesen meghallgatunk viszont másokat, és könnyen egymás lelki támaszai lehetünk. Ugyanakkor arra kell törekednünk, hogy saját szükségleteinkre is fordítsunk időt és energiát, ne legyünk önfeláldozók, mert annak nem lesz jó vége. Ne vállaljunk tehát többet a számunkra komfortosnál. Látogassuk meg szüleinket, nagyszüleinket, a velük való beszélgetések ezúttal aranyat érnek! Jó ha éreztetjük velük, hogy szükség van rájuk.

Lehetőségeink

Ha bajba kerülünk, lesz segítségünk: vagy könnyen feltaláljuk magunkat a különböző helyzetekben, vagy csodás, hirtelen nem várt megoldások érkezhetnek. Szerencsés hónap lesz, több lehetőségünk lesz a problémás helyzetek megoldására. Olyan is előfordulhat ezúttal, hogy problémánk önmagától megoldódik. Minél többeknek mondjuk el, miben van szükségünk segítségre, a segítő jobb annál gyorsabban érkezik majd. Fejünkre, szemünkre és gyomrunkra figyeljünk ezúttal kiemelten! Biztosítsunk időt magunknak a kikapcsolásra, étkezzünk egészségesen, iktassunk be sok gyümölcsöt és zöldséget az étrendünkbe. Végezzünk szemtornát!

Csillagjegyek, akik olyan mérgező párost alkotnának a szerelemben, hogy messziről kerüljék egymást

Csillagjegyek, akik olyan mérgező párost alkotnának a szerelemben, hogy messziről kerüljék egymást

Lehetséges nehézségeink

Magunkra vehetünk ezúttal olyan dolgokat, melyek nem ránk vonatkoznak, nem minket minősítenek, mégis mi szégyenkezünk. Ha ez előfordulna, ez a kulcs: határoljuk el magunkat attól a bizonyos dologtól, mert nem minket minősít. Vegyük azt észre, hogy nem nekünk kell amiatt szégyenkeznünk. Szabályfüggőségünk miatt nehezünkre eshet változtatni a szabályokon és túlságosan függővé válhatunk tőlük. Hangulatunk változékonyságához érzékenység is párosul, és könnyen kiborulhatunk. Türelmetlenek leszünk az apró, részletes kérdésekkel kapcsolatban. Nem tudunk tanulni a hibáinkból ezúttal, mert ha valami elsőre nem sikerül, képesek leszünk feladni, mondván, hogy az nekünk nem megy. Ha viszont lesz erőnk ahhoz, hogy ne adjuk fel, mi leszünk a győztesek!

Tudj meg többet az asztrológiáról:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ez is érdekelhet

Kamilla királyné legnagyobb szenvedélyéről vallott őszintén

Kamilla királyné legnagyobb szenvedélyéről vallott őszintén

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Igen, létezik otthoni arcfiatalítás látványos és tartós eredménnyel - ránckezelő készüléket teszteltünk (x)

Igen, létezik otthoni arcfiatalítás látványos és tartós eredménnyel - ránckezelő készüléket teszteltünk (x)

PR

Ilyen a tökéletes szépség-nap: fűszerezd meg egy kis luxussal! (x)

Ilyen a tökéletes szépség-nap: fűszerezd meg egy kis luxussal! (x)

PR

Így valósíthatod meg a céljainkat néhány lépésben (x)

Így valósíthatod meg a céljainkat néhány lépésben (x)

PR

Ezért is fájhat a mellünk: nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni (x)

Ezért is fájhat a mellünk: nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni (x)