Kínai asztrológia: a március csendes győzelmet és rengeteg lehetőséget hoz

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Márciusban az év Nyula mellé még egy Nyúl szegődik. Nagyon jól megértik majd egymást, békésen, kompromisszumkészen és rugalmasan haladnak előre eltervezett útjukon, biztosan célba érve. Egy biztos: a kínai asztrológia szerint a március kellemes lesz, és igazi jó alap, hogy flowba kerüljünk.

Márciusban erőfeszítésre nem lesz szükséged a kínai asztrológia szerint, csak kitartásra, tudatosságra és jó szándékra
Márciusban erőfeszítésre nem lesz szükséged a kínai asztrológia szerint, csak kitartásra, tudatosságra és jó szándékra
Fotó: Getty Images/AleksandarNakic

Ha vannak haragosaid, ez az a hónap a kínai asztrológia szerint, amikor a leginkább lehetőséged lesz kibékülni velük, vagy kibékíteni egymással a szembenállókat. Sőt: gyakorlatilag ez lesz az év a legbékésebb hónapja, a zsigereinkben is béke honol majd. Újra és újra nekifutunk majd egy problémás helyzetnek, ha azt nem sikerül elsőre megoldanunk. Egy biztos: ebben a hónapban biztosan nem fogjuk feladni. A növekedés ebben a hónapban is jellemző lesz, óvatosan, okosan, céltudatosan haladhatunk előre, szem előtt tartva a biztos alapokra való építkezést. Nincs mitől tartanunk, ez a hónap azt mondja: bármi történjék is, szerencsésen jövünk ki belőle.

Többet ésszel, mint erővel

Nyitottan és várakozással teli haladunk a holnap és célunk felé. A konfliktusokat kerülni fogjuk, inkább a kompromisszumra törekszünk. Figyeljünk arra, hogy határozottabb véleménnyel találkozva se írjuk felül gondolatainkat, ne hagyjuk magunkat befolyásolni, tartsunk ki. Ugyanis nem fogunk tudni mindenkinek megfelelni - és nem is kell. Magunkhoz viszont mindenképpen maradjunk hűek! Kiemelkedő lesz a kommunikációs képességünk, senkit nem akarunk majd megbántani, és mindenkire tudunk majd okosan hatni. Határozottan, halkan és okosan tudjuk a háttérből irányítani a szálakat, elérni a célunkat.

Most kiléphetünk a fényre karrier fronton is

Jó előadók leszünk, remekül forgatjuk majd a szavakat, éppen ezért a nehéz konzultációk, bemutatók, üzletkötések ideje ez. Kisugárzásunk erős és magabiztos lesz, képesek leszünk magunk mellé állítani, meggyőzni igazunkról bárkit, akit csak szeretnénk. Éppen ezért sikereket fogunk elérni azokban a munkákban, ahol középpontban a kapcsolatépítés, a szervezés, a marketing és szereplés áll. Karrierünkben most felfigyelhetnek tehetségünkre, végre megmutathatjuk magunkat, kiléphetünk az árnyékból és előadhatjuk azt, amin már régóta töprengünk.

Hangadók lehetünk, szerepelhetünk és a többiek előtt járhatunk, ha van elég merszünk hozzá, ugyanis a Nyúl visszahúzódó és tartózkodó tulajdonságokkal is meg van áldva. Ezúttal aki mer, az nyer, nagyot növekedhetünk munkánkban, hivatásunkban, ha van bátorságunk lépéseket tenni, kezdeményezni. Ilyen befolyással és lehetőségekkel, melyekkel ez a hónap rendelkezik, élni kell, kiállni és megmutatkozni. Valósítsuk meg magunkat, álmainkat, álljunk ki ezúttal magunk és céljaink mellett.

Havi horoszkóp: A legmerészebb álmaid is megvalósulhatnak márciusban

Havi horoszkóp: A legmerészebb álmaid is megvalósulhatnak márciusban

Szerelem van a levegőben

Vigyázni fogunk otthonunkra és szeretteinkre, figyelmünk középpontjában ők állnak majd ezúttal. Párkapcsolatban a problémánk csak abból lehet, ha túl okosan, határozottan és a kelleténél talán harciasabban képviseljük dolgainkat. Viszont mivel a Nyúl kompromisszumra kész, kis eséllyel fordulnak majd elő ilyen esetek. Vonzódni fogunk mindenhez, ami szép és elegáns. Menjünk színházba, előadásokra, látogassunk meg tárlatokat és öltözzünk fel szépen. A művészi dolgok nagy hatással lesznek ránk és lelkiállapotunkra.

Ez a hónap a kedvességről és szerencsés helyzetekről lesz híres, a segítség gyorsan fog érkezni. Nyitottak leszünk, közvetlenek, szívesen beszélgetünk majd mindenről - és mindenkivel. Szívesen ismerkedünk, barátságosak és mosolygósak leszünk, mindemellett határozottan képviseljük álláspontunkat, méghozzá úgy, hogy közben nem ütközünk ellenállásba

Kedvesség a köbön - belőled és feléd

Lehetőségünk lesz arra, hogy mindenkire képesek legyünk hatni - okosan és kedvesen. Mindezt olyan inspirálóan és lelkesítően leszük, hogy még a legpesszimistábbaknak is hitet és energiát adunk. Március a jóindulat hónapja, ha tehát bajba kerülünk, bízhatunk a többiek jóindulatában és segítségében. A legtöbb segítség a barátainktól, kollégáinktól és a teljesen ismeretlenektől érkezhetnek a legkülönbözőbb helyzetekben, hogy emberekben gondolkodunk. De érkezhet helyzetek, szerencsés szituációk formájában is. Járjunk nyitott szemmel és szívvel, mondjuk el közvetlen hangvételben a gondunkat, dilemmánkat, és fogadjuk el, ha valaki segíteni szeretne.

A türelem most hatványozottan aranyat ér

Az esetleges rossz híreket szépen becsomagolva, szalaggal átkötve adják majd át nekünk, ezért figyeljünk mindenképpen a szép szavak mögötti lényegre! Senkit nem akarunk majd megbántani, de célunk elérése érdekében hajlamosak leszünk manipulálni a másikat. Erre legyünk tudatosak, mert ha ezt tesszük, akkor az energia alacsony szintjét éljük, és az hosszú távon nem kifizetődő. Lobbanékonyak és meggondolatlanok lehetünk. Figyeljünk indulatainkra, mert azzal minden felépített befolyásunkat elronthatjuk. Számoljunk el 10-ig, mielőtt bármi olyat mondunk vagy teszünk, amit megbánhatunk. Hajlamosak leszünk arra, hogy kibeszéljük azt, aki éppen nem tartózkodik a közelünkben. Baráti és munkahelyi pletykákra most sok esély adódik, de figyeljünk oda, mert ha engedünk a kibeszélés csábításának, akkor az energia alacsony szintjét éljük és az nem tesz majd minket boldoggá.

Merülj el az asztrológiában:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Vilmos herceg a legjobb barátja gondjaira bízta Katalin hercegnét - de nem ő a trónörökös egyetlen bizalmasa

Vilmos herceg a legjobb barátja gondjaira bízta Katalin hercegnét - de nem ő a trónörökös egyetlen bizalmasa

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)