A kínai asztrológia szerint miénk lehet a világ a Fém-Disznó havában

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mostantól rendszeresen követheted a GLAMOUR oldalán azt is, mire számíthatsz a kínai horoszkóp szerint. Megérkezett a november, a Fém-Disznó hónapja, amiben sok újat tanulhatunk. Olvasd el, milyen lehetőségeid adódnak novemberben!

Mi vár rád a kínai horoszkóp szerint a Disznó havában? Most kiderül!
Mi vár rád a kínai horoszkóp szerint a Disznó havában? Most kiderül!
Fotó: Shutterstock

Mi történik novemberben a kínai asztrológia szerint? A Tigris megtanul kiállni magáért, a Nyúl kiteljesedik, a Kígyónak figyelnie kell, mibe üti az orrát, a Majom túlérzékeny lesz, a Disznó túlszervezi a mindennapjait, a Patkány egyfolytában kommunikál.

HIRDETÉS

Tigris

Akik ebben az évben születtek: 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

Kreativitás, növekedés, változás lesz az életedben novemberben. Tele leszel ötletekkel, de a megvalósítással gondok lehetnek. Tanulj, fejlődj, képezd magad tovább – sok lehetőség tárul eléd ebben a hónapban. Érkezhet valami vagy valaki ebben a hónapban, aki/ ami miatt egy másik dolog elkezd leépülni az életedben, elkezdhetsz ragaszkodni hozzá, majd sodródsz és bevállalhatsz olyan dolgokat is, melyekkel nem is értesz egyet. Azért kezdesz sodródni, hogy megtanuld: ki kell állnod magadért. Lehet tehát, hogy nehezen éled meg ezt a hónapot, de a tapasztalat egy életre szólhat. Ne puffogj tehát, állj ki elé és mondd el mit gondolsz nyugodtan és kiegyensúlyozottan.

Nyúl

Akik ebben az évben születtek: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023

Nagy változásokat hozhat neked ez a hónap. Lehetőséged lesz továbbfejlődni, kiteljesedni abban amit csinálsz, felkerülhet az i-re a pont. Tanulj, fejlődj tehát, most van itt az ideje a növekedésnek. Iratkozz be egy tanfolyamra, tanulj valami újat abban a témában, ami érdekel! Válaszutak érkezhetnek, válassz tehát bölcsen és megfontoltan. Kreativitásod használd a növekedéshez, akár tanulásról, akár vállalkozásról van szó. Párkapcsolati gondok esetén most érdemes családállításra menned, párkapcsolati könyveket olvasnod.

Kínai asztrológia: a Fém-Disznó hónapja rengeteg lehetőséget tartogat számodra

Kínai asztrológia: a Fém-Disznó hónapja rengeteg lehetőséget tartogat számodra

Sárkány

Akik ebben az évben születtek: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024

Ennek a hónapnak az energiája rád kevésbé lesz hatással, de talán neked lesz a leginkább lehetőséged arra, hogy kreatív ötleteidet meg tudd valósítani, formába tudd önteni. Tervezz tehát, éld meg a pillanatot, lépj a változás útjára, mozgolódj bátran! Meg tudod élni mélységeidet, sokat tapasztalsz és tanulsz ebben a hónapban, figyelj intuíciódra és tedd előtérbe spiritualitásod!

Kígyó

Akik ebben az évben születtek: 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025

Ha nem vagy tudatos, a november bizony meghozhatja számodra a kommunikációs félreértések időszakát. Nagyon segítőkész leszel, emellett hajlamod lesz arra, hogy kis dolgokat nagy dolgoknak érzékelj, és hogy átvedd környezeted problémáit a saját válladra. Figyelj nagyon arra, hogy mibe folysz bele, kinek a problémáját veszed át, mert ezáltal kellemetlen tapasztalatokra tehetsz szert. Ha ilyen helyzetbe kerülsz lépj egyet hátra, akkor észreveszed majd, hogy a probléma amibe belekerültél valójában nem is a te problémád, csupán annyi történt, hogy olyan dolgokba ütötted az orrodat, melyekbe nem kellett volna. Végy egy mély lélegzetet és tudatosítsd magadban, hogy a másik meg tudja oldani a saját problémáját, bízz benne és adj hát teret neki a megvalósításhoz.

Akik ebben az évben születtek: 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026

Ennek a hónapnak az energiája rád kevésbé lesz hatással, azonban lobogásod, életvidámságod kicsit lecsendesedik és megtapasztalhatod mélységeidet. Ne félj betekinteni lelked belsejébe, ennek most van itt a legjobb ideje. A csendnek is megvan a szépsége, hiszen leginkább abban leled meg lelked hangjait. Fordulj hát kicsit befelé, önmagad felé, sokat tanulsz belőle!

Kecske

Akik ebben az évben születtek: 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027

A november meghozza a kreativitást és a változásokat az életedbe. Használd kreativitásodat az élet minden területén! Spirituális képességeid szárnyra kapnak, nagyot tudsz fejlődni abban, ami érdekel. Jöhet bármi: tanulás, továbbképzés, mindegyik által fejlődni fogsz, mindegyiktől több leszel. A választás azonban rajtad áll, válassz kreatívan! Ez a hónap megfelelő arra, hogy párkapcsolati témában könyvet olvass, sok rálátásod származik belőle.

Csillagjegyek, akiket a legjobb szépérzékkel áldott meg a sors

Csillagjegyek, akiket a legjobb szépérzékkel áldott meg a sors

Majom

Akik ebben az évben születtek: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028

A november a kapcsolataidat fogja érinteni. Magasfokú érzékenységed segítségével képes leszel jobb belátásra bírni környezetedet az érzelmeikre hatva. Figyelj arra, hogy érzékenységeddel ne ess át a ló túloldalára, hiszen ebből a szempontból sérülékeny lehetsz, azon kaphatod magad, hogy becsap az, akiben megbízol. Hiába adtál rengeteget, nem kaptál cserébe semmit, csak fájó tapasztalatot. Légy tudatos tehát arra, hogy túlérzékeny lehetsz ebben a hónapban, mindent túlságosan a szívedre vehetsz, emiatt könnyen még áldozatszerepbe is bújhatsz, ezzel akár zsarolva a környezeted, így vágva vissza azért, amiért visszaéltek a bizalmaddal. Előfordulhat hogy olyan helyzetben találod magad, ahol téged manipulálnak és olyan is, hogy te manipulálsz másokat az érzelmeikre hatva. Ha ez megtörténne, tudatosítsd magadban, emeld fel az energiát és bírd jobb belátásra a körülötted lévőket anélkül, hogy sértődöttet vagy áldozatot játszanál. Beszéld meg velük mi bánt, így kellemesebb lesz a hónapod.

Kakas

Akik ebben az évben születtek: 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029

Ennek a hónapnak az energiája rád kevésbé lesz hatással, kicsit elfáradsz, semittevésre és kikapcsolódásra vágysz. Pihenj, kapcsolj ki, menj el wellnessezni, megérdemled a sok és kitartó munka után! Ha szereted a masszázst, szánd rá az idődet, fel fog tölteni újból energiával!

Kutya

Akik ebben az évben születtek: 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030

Ennek a hónapnak az energiája rád kevésbé lesz hatással, ettől függetlenül nagy szeretettel és odafigyeléssel egyengeted majd a hozzád közelállók sorsát, figyelemmel és odaadással közeledsz majd feléjük. Szükségük is lesz rád, a figyelmedre, a segítségedre, védelmedre. Ebben a hónapban sokat tanulsz harcról, beletörődésről és bár ezer felé figyelsz majd, sikerrel tudod majd tompítani a benned és körülötted dúló viharokat.

Disznó

Akik ebben az évben születtek: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031

A november számodra lesz a legmozgalmasabb, egy pillanatra sem fogsz unatkozni, sőt! Egyszerre 3 dologgal is képes leszel foglalkozni, multitalentum lehetsz! Ugyanakkor hajlamos lehetsz arra hogy teljesen szétszervezd a hétköznapokat, a szerencsére számítva belezsúfolni mindent egy napba, majd össze-vissza rohangálni, végül a nap végére nem jutni sehova. Ráadásul még az is közrejátszhat, hogy nehezedre esik majd egy dologra koncentrálni, valami mindig eltereli a figyelmed. Mivel lesz egy hajalmod a fegyelmezetlenségre, mindenbe belekezdhetsz és semmit sem fejezel be, ezek miatt pedig sokat rohansz feleslegesen és feszült lehetsz. A hónapod eltelhet így is, de hatalmadban áll másik utat választani: tudatosság, szervezettség, önkontroll! Ébredés után ne kezdd el nyomkodni a telefont, mert feleslegesen elvonja a figyelmed a lényeges dolgokról. Próbáld meg úgy intézni a soraidat, hogy amíg egy feladatot nem fejeztél be, addig ne kezdj bele egy másikba. Ezt úgy tudod a legkönnyebben betartani, ha listát írsz és pipálsz. Légy szigorú ezúttal önmagadhoz és ha felesleges dologba kezdesz, szólaljon meg az a bizonyos kis harang a fejedben és fordulj a lényeges dolgok felé, haladj a listád alapján! A tudatosságban, szervezettségben segít, ha minden nap végzel légzésfigyelést vagy meditálsz. Ezek picit lelassítanak, kiegyensúlyoznak, összerendezik gondolataid.

Patkány

Akik ebben az évben születtek: 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Nagyon érzelmes, spirituális, elmélyült leszel. Az asztrológia, bölcselkedés, intuíció lesz a te asztalod novemberben. Szívesen beszélsz majd ezekről a témákról és osztod majd a tapasztalatokat, tanácsokat, de fontos, hogy hallgass meg másokat is, nekik is van mondanivalójuk. Ne ess abba a hibába, hogy folyton beszélsz mindenről ha kell, ha nem. Gyakorold a csend hatalmát! Kösd le energiáidat utazással, menj sportolni. Amennyiben nincs időd a sportra, munkába menet-jövet szállj le egy megállóval korábban a buszról vagy villamosról és gyalogolj. Ez segíteni fog levezetni a felesleges energiákat. Ha költözni vagy változtatni szeretnél, eljött az ideje!

Bivaly

Akik ebben az évben születtek: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Mozgás, mozgás, mozgás! Ez lesz a feladatod ebben a hónapban. Sok energiád lesz, vezesd le sporttal! Mozgalmas hétköznapokat, ügyintézést, lótást-futást hoz november. Ugyanakkor érzelmes leszel és elmélyülsz gondolataidban. Mintha valahogy az intuíciód is szárnyra lelne, hallgass rá, figyelj lelked hangjaira. Találkozz barátaiddal, üljetek be valahova, beszélgessetek, hiszen sok mondanivalód lesz. Akár egy utazást is beszervezhetsz a barátaiddal, jó élmény lesz.

Mozgalmas novembert mindenkinek!

Szeretettel: CSILL coach & kínai asztrológus

Az asztrológia segítségével jobban megismerheted önmagad:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Fiatalok, köszönik, nem isznak, és nem is másnaposak - Egyre jobban hódít a sober curiosity trend

glamour plusz ikon Fiatalok, köszönik, nem isznak, és nem is másnaposak - Egyre jobban hódít a sober curiosity trend

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Te tudod, melyik nyári arcápolási rutin a legmegfelelőbb a bőrtípusodnak? - Mutatjuk! (x)

Te tudod, melyik nyári arcápolási rutin a legmegfelelőbb a bőrtípusodnak? - Mutatjuk! (x)

Túl sok inger ér egyszerre, és nem tudsz szünetet tartani? – Így vedd kezedbe az irányítást a szakértők szerint (x)

Túl sok inger ér egyszerre, és nem tudsz szünetet tartani? – Így vedd kezedbe az irányítást a szakértők szerint (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)