Lesznek meglepetések: vajon mit hoz a november az asztrológusok szerint?

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A november 8-ai kiemelkedő holdfogyatkozás meghatározza az idő minőségét ebben a hónapban. A Hold az Uránusszal áll kapcsolatban és kvadrátot alkot a Szaturnusszal. Nagyon valószínű, hogy jelentős, kollektív fejlemények figyelhetők meg ebben az időszakban. Néhány eddig bizonytalan kérdés most fog eldőlni az egyik vagy másik oldal javára. Röviden: meglehetősen jelentőségteljes november vár ránk, így ideje lélekben felkészülni, hogy senkit ne érjenek váratlanul a történések!

Novemberben érdemes lesz fokozottan odafigyelni a kommunikációra és a félreértések elkerülésére az asztrológia szerint
Novemberben érdemes lesz fokozottan odafigyelni a kommunikációra és a félreértések elkerülésére az asztrológia szerint
Fotó: Getty Images/Almaje

A napfogyatkozást néhány nappal korábban a szenvedélyes Skorpió Vénusz előzi meg, amely 5-én szembenállást alkot a Bika Uránusszal, 7-én pedig kvadrátot zár be a Vízöntőben álló Szaturnusszal. E minőségek különbsége egyrészt nagyszerű kreatív folyamatokat indíthat el, de nézeteltérésekhez is vezethet a kapcsolatokban. Legyél megbocsátó magaddal és másokkal szemben is ebben az időszakban, ne erőltesd a dolgokat, és egy kicsit hanyagold a maximalizmusod, ha jellemző rád. Vedd tudomásul: a tökéletes nem létezik, csak arra jó, hogy tönkretedd a hajszolásával a magad és mások életét is.

A november 8-i teliholdkor a Nap, a Merkúr és a Vénusz a Skorpióban áll szemben a Holddal és az Uránusszal, mely bolygók a Bikában foglalnak helyet. A Szaturnusz a Vízöntőben kvadrátban áll ezzel a tengellyel, így egy feszültséget okozó háromszöget alkotva. A párhuzamos holdfogyatkozás Észak-Európa, Oroszország, Észak-Amerika, Dél-Amerika egyes részein, Ázsiában és Ausztráliában lesz látható. Kollektív szinten a napfogyatkozást megelőző és követő napok néhány eseménye a fenntartható fejlődés katalizátoraként is értelmezhetőek, ami leginkább a csökkenés vagy legalábbis a szintentartást jelenti, nem a növekedést. Ez jó hír, nagyon nagy szüükségünk van arra, hogy a világ végre ráeszméljen, ami eddig volt, az fenntarthatatlan, mindenkinek változnia, változtatnia kell!

Vajon melyik oldal nyer?

A napfogyatkozás az uráni megújulás és a szaturnuszi összehúzódás közötti küzdelem hosszú szakaszának végén következik be, amely többször vezetett patthelyzethez és megosztottsághoz. Most egy teljesen új dinamika léphet a játékba, amely egyértelműen az egyik oldalra tolja el az erőviszonyokat. A napfogyatkozáskor a Hold és a Bika Uránusz együttállása az anyagi alapokban és értékekben bekövetkező változásokra utal. Ezért ezekben a napokban alaposan mérlegeld a dolgokat, különösen a pénzügyi befektetéseid terén! Ellenben, ha a céljaid teljesen világosak, akkor cselekedj, ne várj! A Nap és a Szaturnusz kvadrátja november 11-én válik egzaktá. A követendő út most világosabbá válik, és tanácsos határozottan megtenni az első lépéseket, és nem várni a csodára. A hónap közepétől az idő minősége jelentősen felderül. A Nap, a Vénusz és a Merkúr a Skorpió utolsó fokán áll, és egymás után trigont alkotnak a Halakban járó Jupiterrel, 15-én a Vénusz, 16-án a Merkúr, 21-én pedig a Nap áll nagyon kedvzően. Egy-egy nappal később lépnek a Nyilas jegyébe. A Plútó a Bakban a trigon középpontjában áll. Most olyan előrelépések történhetnek, amelyek nemrég még elképzelhetetlenek voltak, és érdemes jól kihasználni ezt a lehetőséget, különösen a konfliktushelyzetben lévő tárgyalásokra.

Ezek a csillagjegyek nem tűrnek ellentmondást

Ezek a csillagjegyek nem tűrnek ellentmondást

A kihívások

A kommunikáció továbbra is kihívást jelent, mivel a november 19-e körüli napokban a retrográd Mars az Ikrek jegyében a Halak jegyében álló Neptunusszal kvadrátot alkot, azaz kedvezőtlen szögben áll. A másokkal való eszmecserék most különös figyelmet igényelnek a felesleges félreértések elkerülése érdekében. Egy nappal azután, hogy a Nap belép a Nyilas jegyébe, újhold lesz. A Merkúr és a Vénusz szoros együttállásban áll, a Jupiter őedig november 24-én fejezi be retrográd szakaszát, azaz elindul előrefelé. Az elmúlt napok bizakodó hangulata most felerősödik, és talán néhányan már arról álmodoznak, hogy minden visszatér a régi kerékvágásba. Ahhoz azonban, hogy valódi gyógyulás következzen be, láthatóvá kell válniuk az elmúlt hónapokban ejtett sebeknek. Neked milyen sebeket okoztak az elmúlt évek? Érdemes átgondolni! November 24. és 26. között, amikor a Hold, a Merkúr és a Vénusz trigont alkot a Chironnal, erre lehetőségünk nyílik. November 29-én a Merkúr szemben áll a Marssal, így váratlan információk okozhatnak felfordulást. A Szaturnusz, amely előző nap harmonikus trigont alkot a Marssal, másnap pedig szextilben áll a Merkúrral, közvetítőként működhet itt. Reméljük, mindennek jó vége lesz!

Érdekel az asztrológia? Szeretnél többet tudni önmagadról? Olvass róla:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Mennyire ismered György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget? Teszteld le!

Mennyire ismered György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget? Teszteld le!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője