A kínai asztrológia szerint az október kesztyűs kézzel bánik velünk

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Megérkezett a Kutya hónap! A Sárkány részére megnyílik egy dimenziókapu, a Kecskének diszkomfort érzése lehet, a Kakasnak óvatosnak kell lennie, a Bivalyt az elmúlás gondolata foglalkoztatja, a Tigris végre kiléphet a homályból, a Nyúl is megmutathatja, mire képes. Ha azt hitted, ez lesz a legnyomasztóbb hónap, tévedtél, jó energiák várnak, élvezd hát az őszt!

Mi vár rád a kínai horoszkóp szerint a kutya havában? Most kiderül!
Mi vár rád a kínai horoszkóp szerint a Kutya havában? Most kiderül!
Fotó: Shutterstock

Érdekel, mi vár rád a következő hónapban a kínai horoszkópod szerint? Nagyon turbulens időszakban vagyunk, rengeteg minden történik egyszerre, így jó, ha lelkileg kicsit felkészíted magad a következő időszakra.

Tigris

Akik ebben az évben születtek: 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

A Kutya hónapjában rendkívüli energiád lesz, inspiráló és példamutató leszel, sokan fognak követni téged. Nagy hatással leszel mások életére, képes leszel megváltoztatni a körülötted lévőket is. Nagyon lelkes és pozitív leszel, te lehetsz a példakép, magad mellé tudod majd állítani az embereket. Lehetőséged lesz kitűnni, megmutatni magad, a teljesítményedet, a tudásodat. Lépj hát ki nyugodtan, elegánsan a nyilvánosság elé, mutasd meg, mit tudsz, ki is vagy! Lépj elő végre a homályból és játszd el a főszerepet!

Nyúl

Akik ebben az évben születtek: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023

Kommunikációddal képes leszel tömegeket megmozgatni, minden ember „halmazállapotát” megváltoztatni. A jó szónoklók lelkesítő és érzelemteli kommunikációja akár tömegeket is megmozgathatnak. Olyan jól fogsz tudni kommunikálni, olyan hatással leszel az emberekre, hogy képes leszel megváltoztatni akár az egész életüket is. Lelkesítő és inspiráló leszel. Megnőnek a vallási vagy spirituális képességeid. Öltözz elegánsan, mutasd meg magad, a benned rejlő értékeket! Ez a hónap tartogathat szélsőséges érzelmi állapotokat is számodra: lobbanékonyságot, meggondolatlanságot, figyelj tehát arra, hogy ne ragadjanak el az indulatok.

Sárkány

Akik ebben az évben születtek: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024

Ez a hónap kicsit kellemetlen lehet számodra, mivel találkozik benned az isteni nagy terv és az egó. Elsőre lehet jobbnak tűnik halogatni a dolgokat, mint szembenézni velük. Ha így teszel, hamarosan összecsapnak feletted a hullámok és kitörhet a szunnyadó vulkán: még a múltat is idecitálhatod. Ha viszont jól döntesz és nem halogatsz, képes leszel az egész világodat megváltoztatni. Megnyílik számodra egy dimenziókapu: ráláthatsz felülről az egész életedre. Egyszerűen érezni fogsz mindent. Ugyanakkor bepillantást nyerhetsz az eltemetett sérelmeidbe, a tudatalattidba, ami befolyásolja a cselekedeteidet. Olyan különleges intuitív érzékelésed lehet, mellyel képes leszel olyan dolgokat látni, érezni, melyeket máskor nem. Tudni fogod, hogy a másik mit miért mond, és tudni fogod a problémára a megoldást is. Ez első hallásra ijesztőnek tűnhet, valójában azonban nagy tanító ereje van, nagy bölcsességet hoz. Ez a hónap számodra a változásról, változtatásról szól. Hogyha már gondolkodsz egy ideje rajta, akkor most változtass, eljött az ideje! Utazás, akár költözés is szóba jöhet.

Itt a Fém-Kutya hónapja, ami pozitív energiát hoz a kínai horoszkóp szerint

Itt a Fém-Kutya hónapja, ami pozitív energiát hoz a kínai horoszkóp szerint

Kígyó

Akik ebben az évben születtek: 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025

Ennek a hónapnak az energiája rád kevésbé lesz hatással, bölcsességednek és tudásodnak azonban hallgatósága lesz, lehetőséged lesz kinyílni és megmutatkozni. Kommunikációd stabilitást és biztonságot ad majd a körülötted lévőknek, szívesen beszélgetnek veled. Keresd meg barátaidat, hívd meg őket egy kávéra, teára, töltsetek el együtt egy tartalmas délutánt!

Akik ebben az évben születtek: 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026

Októberben megnyílik spirituális csatornád, vonzódni fogsz a misztikához, vallásokhoz. Pozitív leszel és energikus, szívesen mutatod meg kitűnő előadói képességedet. Lépj hát ki a homályból és mutasd meg magad, emelkedj ki a tömegből! Inspiráló leszel és meggyőző, igazán lelkesítő szónok leszel, és nagy hatással leszel a környezeted életére.

Kecske

Akik ebben az évben születtek: 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027

Kicsit stresszesen élheted meg ezt a hónapot, diszkomfort érzésed lehet, káosz lehet valamelyik életterületeden: nem vagy boldog a párkapcsolatodban, vagy nem érzed jól magad az otthonodban, vagy olyan munkát végzel, ami nem boldogít… Bármit is érzel, bármennyire is káoszos, a megoldás az lesz hogy odaállsz és elmondod, ami zavar. Eljött az ideje annak, hogy ne sodródj tovább, állj ki tehát magadért! Az ilyen időszakok jellemzője, hogy egy új dolog hatására egy másik elkezd leépülni. Fontos azonban, hogy nem kell szakítanod, vagy kilépned, nem kell döntést hoznod, csak ki kell állnod és elmondani amit nem szeretnél. Egyik oldalról valami letűnőben van, és egy új dolog van születőben. Hangsúlyosan bekúszhat elmédbe az elmúlás gondolata. Előfordulhat, hogy elkezd érdekelni a végső igazság. A legjobb válaszokat a meditáció hozza meg, így ha még nem tetted, kezdj el meditálni, rendszeresen figyelni a légzésedet. Hajlamod lehet arra, hogy kicsit csúsztass, emiatt hatalmas nyomás nehezedhet rád. Ne félj tehát attól, hogy megmondd az igazat, az igazság szabaddá tesz! Belemehetsz olyan szituációkba, melyekben nincs segítséged, nem tudod megvédeni magad, ahol a másik fél nyilvánvalóan erősebb, befolyásosabb. Egy ilyen helyzetben – ahelyett, hogy a körülmények áldozatának éreznéd magad – inkább tudd, hogy van választási lehetőséged: gondolkodj optimistán, kérj segítséget másoktól. Vond le a konzekvenciát: megint tanultál valamit, nem mész bele többet ilyen helyzetekbe.

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Majom

Akik ebben az évben születtek: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028

Októberben olyan döntéshelyzetek elé kerülhetsz, melyekben szükség lesz vezetői képességedre, tekintélyedre. Végre lehetőséged lesz kitűnni a tömegből azzal a sok munkával, ami mögötted van. Neked kiemelten fontos becsületesnek és korrektnek maradnod, hiszen ebből a szempontból nagyítóval fogják vizsgálni minden cselekedetedet. Légy tehát te októberben a tanító a tisztesség és becsület területén!

Kakas

Akik ebben az évben születtek: 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029

Ebben a hónapban olyan dolgok láthatnak napvilágot, melyeket szíved szerint homályban tartottál volna. Ha jól belegondolsz, rájössz, hogy ha fűnek-fának elsírod bánatod, bizony előfordulhat hogy a nagy nyilvánosság elé kerülnek a dolgok. Ahhoz hogy elkerüld az ilyen helyzeteket, arra figyelj, hogy csak annak és csak annyit mondj el, amennyi feltétlenül szükséges. Ha pedig mégis kiderültek a dolgok, tanuld meg a leckét, és menj tovább! Az ilyen időszakokat óvatossággal lehet jól megélni, kiállni és elmondani a véleményedet, amivel egyetértesz és amivel nem. Ha így teszel, te lehetsz az akivel mindig mindent meg lehet beszélni és akihez nagyon mélyen lehet kapcsolódni. Figyelj oda a keretekre, a szabályokra, a döntéseidre, tartsd be a tisztesség törvényeit!

Kutya

Akik ebben az évben születtek: 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030

Ezt a hónapot megkapod ajándékba. Kicsit minden olajozottan fog menni, különösebb nehézségekkel nem fogsz találkozni. Meglesz stabilitásod, biztonságérzeted, két lábon állsz majd a földön és segítesz a körülötted lévőknek is megtalálni a stabilitásukat. A reggeli órákban különös érzékeléseid lehetnek, légy figyelmes tehát, és írd fel az ekkor spontán érkező gondolatokat, ötleteket, később nagy hasznukat veheted.

Disznó

Akik ebben az évben születtek: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031

Ennek a hónapnak az energiája rád kevésbé lesz hatással, de gondosságod és figyelmességed mellé erő is társul: nem csak a körülötted lévőkhöz fogsz tudni különös gondossággal fordulni, hanem az otthonodra is lesz elég energiád, kezdhetsz tervezni! Sokat fogsz tudni fejlődni ebben a hónapban, amennyiben meghallgatod a körülötted lévők véleményét is!

Patkány

Akik ebben az évben születtek: 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Ennek a hónapnak az energiája rád kevésbé lesz hatással, de ha még nem kezdted el, most kezdd el a meditálást. Kicsit lelassulhatsz, nyugodtabbá válhatsz, előtérbe kerül a biztonság gondolata, annak megtalálása. Gondolataid nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak, megfontoltabbak lehetnek. A jövés-menések száma kicsit lecsökken, alapvetően egy nyugodtabb hónap elé nézel.

Bivaly

Akik ebben az évben születtek: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Gondolkodásod lelassul, kicsit komótosabb lesz, vonzódni fogsz a régi dolgok, az antikvitás felé. Hangsúlyos lesz a biztonság és stabilitás elérése. Érezni fogod, hogy valami elmúlik és egy új dolog van születőben. Az elmúlás gondolata foglalkoztathat, a nagy igazságot kutathatod. Érdekelhet az átmenet az egyik évszakból a másikba, a nappalból az éjszakába, a valóságból az álomba és minden ami az élettel és az elmúlással kapcsolatos. Bárhogy is lenne, tudnod kell hogy nem vagy egyedül annak ellenére, hogy magányosnak érzed magad. Ne félj kimondani az igazat és szembenézni vele. Indulj el bátran az önismereti úton, nézz szembe magaddal, óriási tapasztalatokat szerzel és nagy bölcsességre teszel szert. Figyelj arra, hogy ne menj bele olyan óvatlan helyzetekbe, ahol nem tudod megvédeni magad és ahol már nulladik ponton vesztésre állsz! Legyen önbizalmad, ne félj segítséget kérni, dolgozz csapatban, gondolkodj pozitívan, meditálj!

Fogadjuk el magunk körül és magunkban a változást, emellett találjuk meg stabilitásunkat!

Szeretettel: Csill

Asztrológiával fejlesztenéd az önismereted? Olvass tovább!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ez is érdekelhet

Rúzsa Magdi mindent elsöprő örömhírt jelentett be

Rúzsa Magdi mindent elsöprő örömhírt jelentett be

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Tippek Black Friday-re: ezt érdemes most beszerezni (x)

Tippek Black Friday-re: ezt érdemes most beszerezni (x)

PR

Legyél csinos hideg időben is - mutatjuk az 5 legtrendibb cipőt (x)

Legyél csinos hideg időben is - mutatjuk az 5 legtrendibb cipőt (x)

PR

Karácsonyi ajándékozás: hogyan ne nyúlj mellé? (x)

Karácsonyi ajándékozás: hogyan ne nyúlj mellé? (x)

PR

Mihez kezdj, ha megszorultál anyagilag? (x)

Mihez kezdj, ha megszorultál anyagilag? (x)