Kínai szerelemhoroszkóp: ezt hozza neked a Disznó éve

2019.február.3.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A kínai asztrológia szerint a 2019-es év a Föld Disznó éve lesz. Itt az ideje, hogy megtudd, mire számíthatsz a szívügyeidben. A kínai újév február 4-én kezdődik hazánkban és 2020. január 24-én ér véget. A 2019-es Föld Disznó éve a Kutya évét követi. A Kutya évének kulcsszava a cselekvés volt, legyen az külső vagy belső. A Föld Disznó éve pedig a terjeszkedésről fog szólni. Nagyszerű az idei év a pénzügyek rendezéséhez, befektetéshez. De mit tartogat a szívügyeidnek? A csillagjegyed most elárulja.

Kínai szerelemhoroszkóp: ezt hozza neked a Disznó éve
Fotó: Shutterstock

Itt megnézheted, hogy te milyen állatjegybe tartozol a kínai horoszkóp szerint:

Kínai horoszkóp: állatjegyek születési évszám szerint
Fotó: Blikk

Patkány

Az elkötelezett kapcsolatban élő Patkány gördülékeny év elé néz partnerével. Rengeteg ideje lesz arra, hogy élvezze a párja társaságát. Az egyedülálló Patkány kihívással szembesül, mivel nehezen talál olyat, aki érdemes a szeretetére. Egész évben keresni fogja a társát, de így jön rá, hogy ki illik hozzá igazán.

Bivaly

A Bivaly szerelmi életére nézve izgalmakkal teli év elé néz. A kapcsolatban élő Bivalynak remek ez az év arra, hogy párjával közös céljait elérje, lesz ideje minden teendőjét elintézni, gyermekvállalás, családi vállalkozásba kezdés vagy nyugdíjba vonulás is napirendre kerülhet. Az egyedülálló Bivalynak pedig ideális az idei év megtalálni a szerelmet. Nem árt az óvatosság, de nem zárható ki a szerelem első látásra eshetősége sem.

Tigris

A nyugodt Tigris 2019-ben lesz igazán szerelmes. Az elmúlt évek szerelmi csalódásai után vonakodik a komoly kapcsolatba lépéstől, de most érett meg rá. Az egyedülálló Tigrisnek arra kell összpontosítania, hogy szélesítse baráti körét. Ez az év megalapozhatja az utat a szerelemnek. A párkapcsolatban élő Tigris teszteli kapcsolata stabilitását, de ha sikerrel jár, sokkal erősebbé válik párjával együtt.

Nyúl

A Föld Disznó évének játékos szelleme inspirálja a kifinomult Nyulat a teljes átalakulásra. 2019 ideális év a romantika számára, de nem a nagy elköteleződés éve. A Nyúl idén a szórakozásra fog összpontosítani. A párkapcsolatban élő Nyulat erősíteni fogják az ösztönei, újragondolja kapcsolata alapjait.

Sárkány

Ez az év tökéletes lehetőségeket kínál a karizmatikus Sárkánynak. Az elkötelezett párkapcsolatban lévő Sárkánynak érzékenységgel kell fordulnia a párjához. Minél jobban ki kell fejezni a szeretetet és a törődést. Az egyedülálló Sárkány sikerrel járhat a párkeresésben, de vigyáznia kell, hogy össze ne törjék a szívét.

Kígyó

A Kígyó természetes karizmája még jobban erősödik idén. Bár 2019-ben sok lehetősége nyílik megtalálni a szerelmet, de féltékeny természete hátráltathatja. A párkapcsolatban élő Kígyó bőségesen tud időt fordítani a szeretteire ebben az évben. Nagyszerű alkalom a Disznó éve a gyermekvállalásra is. A Kígyó kényelmét párja is biztosítani fogja.

A szorgalmas Ló számára kihívás lehet ez az év a szerelemben. Az egyedülálló Ló óvakodik idén attól, hogy túl sok időt fordítson a munkára. Törekszik a szakmai sikerekre, de mértékletesebb az irodában eltöltött idővel. Jó év randizásra, de a komoly elköteleződéseknek nem most jön el az ideje. A párkapcsolatban élő Ló egy kis lopott időt használ fel romantikázásra.

Kecske

A Föld Disznó éve kedvez a szerelemben a kedves Kecskének. Az idei év játékosságában jól meg fognak mutatkozni a Kecske legpozitívabb tulajdonságai. Az egyedülálló kecske mindenhol lehetőségekbe botlik. A legjobb, ha olyan társat választ, aki osztozik a művészet, a kultúra és a szépség iránti szeretetében. A kapcsolatba lépés vagy a házasság is jó ötlet idén. A házasságban élő Kecske második nászútjaként fog tekinteni erre az évre.

Februárban nagykanállal falod majd az életet - Havi horoszkóp

Februárban nagykanállal falod majd az életet - Havi horoszkóp

Majom

A szerelmet kereső Majom a Föld Disznó évében csalódni fog. Bár sok játékos flörtölés vár rá, nagy kihívást jelent majd, ha komoly kapcsolatba akar lépni. A Majomnak olyan partnerre van szüksége, aki folyamatosan ösztönzi szellemileg. A párkapcsolatban élő Majomnak egész évben küzdenie kell, hogy kapcsolatát megőrizze.

Kakas

A szerelem megfoghatatlan a Kakas számra a Föld Disznó évében. Jobban összpontosít magára, minthogy energiáját másra fordítsa. Ha elismeri, hogy fejlődnie kell, jó útra lép a szerelem megtalálásához. A kapcsolatban lévő Kakast idén leginkább a megbocsátás és az elfogadás fogja jellemezni.

Kutya

A Kutya számára ebben az évben sok lehetőség nyílik megtalálni a szerelmet. Bár a Kutya szorongó, ez az év ideális, hogy kibontakozzon közösségben is. Ideális párt találhat egy vad kalandor vagy egy kifinomult művész személyében. A párkapcsolatban élő Kutyának sok lesz a szabadideje, amit párjával tölt el. Nem kizárt, hogy gyermekáldás vagy kisállat érkezik idén a Kutya otthonába.

Disznó

A szerelem vonatkozásában 2019 arra ösztönzi a Disznót, hogy szabad és könnyed kapcsolata legyen. Az egyedülálló Disznó az egész évet szórakozással és flörtöléssel fogja tölteni. Habár ez az év a Disznó számára nem a házasságkötésre alkalmas időé, csodálatos időszak arra, hogy szerelmet találjon. A párkapcsolatban élő Disznónak arra kell összpontosítania, hogy sok teendő mellett párjára is elég időt szakítson.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ez is érdekelhet

A kávé vagy a tea egészségesebb? Innen tudhatod, melyiket válaszd

A kávé vagy a tea egészségesebb? Innen tudhatod, melyiket válaszd

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Mihez kezdj, ha megszorultál anyagilag? (x)

Mihez kezdj, ha megszorultál anyagilag? (x)

PR

Arcfeszesítés: illúzió vagy tényleg létezik hatásos módszer? Utánajártunk (x)

Arcfeszesítés: illúzió vagy tényleg létezik hatásos módszer? Utánajártunk (x)

PR

Tippek Black Friday-re: ezt érdemes most beszerezni (x)

Tippek Black Friday-re: ezt érdemes most beszerezni (x)

PR

Karácsonyi ajándékozás: hogyan ne nyúlj mellé? (x)

Karácsonyi ajándékozás: hogyan ne nyúlj mellé? (x)