Kitűnő nap! - Egymondatos horoszkóp: December 29.

2016.december.29.

A Halakban lévő Mars barátságos szextil fényszöge a Bak-Merkúrral kitűnő ítélő- és megkülönböztető képességet jelez, de most inkább az érdekérvényesítő képességed helyett az engedékenységeddel kellene operálnod. Kitűnő megkülönböztető készség ennek a fényszögnek az ajándéka, s kiváltképp azokban a tevékenységekben vagy sportágakban ígér jó eredményeket, amelyek gyors reflexeket igényelnek. Mivel a pasik többsége fél az erős nőktől, a Halak-Mars arra bíztat, hogy merjünk néha gyengének mutatkozni és megmutatni érzelmeink teljes palettáját.

Kos (03. 21-04. 20.) Ne adj ki fontos titkokat, ne hagyd, hogy egy visszautasítás kifogja a szelet a vitorládból, de nem rossz, ha úgy ismernek, mint aki munkatársainak szívesen segít.

Bika (04. 21-05. 20.) Partnered vagy egyik barátod elfogadása nem azt jelenti, hogy mindent jónak találsz, amit mond vagy tesz, ma nem szabad szem elől tévesztened a gyenge pontjait.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne duzzogj minden miatt, ami bosszant, ami megakadályozza szakmai vagy üzleti előrehaladásodat, inkább menj el a barátnőddel a szaunába és igyatok proseccót.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha hálával fogadod a bókokat, biztosan nem maradsz sokáig egyedül, de azt nem kell eltűrnöd, hogy önző módon mindig a párod döntse el, mikor találkozzatok

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nehéz megjósolni, ki fogja ismeretségi körödből a legjobb üzletet vagy munkalehetőséget hozni, ezért mostanában mindenkivel érdemes kapcsolatban lenned.

Szűz (08. 24-09. 23.) Horoszkópod ma arra emlékeztet, hogy szeretőd vagy egyik üzletfeled milyen agyafúrt és ötletes tud lenni, ha arról van szó, hogyan kényszerítse rád az akaratát.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne kínozd magad azzal a gondolattal, hogy valakinek a családban vagy az irodában valami kifogása van ellened, inkább gondolkodj kreatív megoldásokon.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Partnered, kollégád vagy egyik üzletfeled, aki kész anyagilag finanszírozni vállalkozásodat, szeretné, ha jobban inspirálnád őt és ötleteket adnál neki.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Lehet, hogy nem áll szándékodban összebútorozni a pasiddal, mert csak egyetlen dolog indokolja az együttélést: felesleges kétfelé fizetni a lakbért és a rezsit.

Bak (12. 22-01. 20.) Könnyen összeszólalkozhatsz egyik rokonoddal vagy kollégáddal egy bizonyos dolog miatt, de ha engedsz neki, akkor a másik fél is ugyanúgy tud majd engedni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne pazarold drága idődet olyan feladatra, amelynek megoldása semmit sem hoz, senkit sem érdekel, a pénzügyek azonban mostanában óvatosan kezelendők.

Halak (02. 20-03. 20.) Egyszerre akarsz sikeres üzletasszony és csábító démon lenni, holott csak meg kellene találnod saját stílusodat: hitelességed mágneses erővel hat a párodra.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói