Kockázat és izgalom a mai nap - Egymondatos horoszkóp - január 7. vasárnap

2018.január.7.

A Mars és a Jupiter együttállása a Skorpió jegyében hajlamosít kockázatvállalásra, kiváltképp a hitelügyekkel és mások pénzének megszerzésével kapcsolatban. Könnyen szerezhetsz bizalmas üzlettársakat, de óvakodj attól, hogy megkísértsen az üzlet sötét oldala. Önbizalmad megizmosodik, keményen küzdesz mindenért, amiben hiszel, de maradj fair, ne hagyd, hogy egy győzelem arrogánssá tegyen. A szado-mazo játékok kellemes fűszerei lehetnek szexuális életednek, de testi sérülés okozása száz százalékig tabu.

Kos(03. 21-04. 20.) A mai csillagállás egy nem mindennapi szexuális élménnyel ajándékozhat meg, de a vagyonmegosztás okozta konfliktusokat csak nehezen kerülheted el.

Bika (04. 21-05. 20.) Üzleti, jogi ügyeidnek rendezését halaszd későbbre, és ha a párodat nem engeded érvényesülni, épp arra készteted, hogy megcsaljon ahelyett, hogy megelőznéd a bajt.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nem kizárt, hogy közeli barátaid vagy kollégáid közül választod ki leendő partneredet, viszont a mai csillagállás izomhúzódás vagy májgyulladás veszélyét jelzi.

Rák (06. 22-07. 22.) Munkában, szerelemben, vállalkozásodban végre döntő elhatározásra juthatsz, új kapcsolatod vagy munkahelyi viszonyod pedig azt fogja nyújtani, amit keresel.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Lakáscserére, összeköltözésre kerülhet sor, de abból, hogy arrogánsan viselkedsz szeretteiddel, akkor sem származik semmi hasznod, ha igazad van.

Szűz (08. 24-09. 23.) Beindíthatod üzleti reklámhadjáratodat, közös vállalkozásba kezdhetsz a pároddal, mindenkit képes vagy meggyőzni a magad igazáról, de közlekedj figyelmesebben.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Hajtod a pénzt, jómódú pasira vadászol, de erős a kísértés, hogy a szokásosnál többet költs, így nem kizárt, hogy amit kerestél, azonnal ki is dobd az ablakon.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel mostanában minden kockáztatás javítja esélyeidet, lehet, hogy állást változtatsz, vagy olyan munkát vállalsz, amely több pénzt és hatalmat jelent számodra.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Az értelmetlen, fölösleges kockázatoktól, a törvénytelen ügyletektől, egy felvállalhatatlan kapcsolattól és a testi erőfeszítésektől ma lehetőleg tartsd távol magad.

Bak (12. 22-01. 20.) A mai nap alkalmas kockázatvállalásra, ha pedig élénk társasági életet élsz, vagy felsőbb körökben mozogsz, akkor fontosnak tartod, hogy te is egy legyél közülük.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Munkahelyi, anyagi vagy jogi konfliktusaid miatt ingerlékennyé válhatsz, de kár lenne tovább élezni az ellentéteket, mikor már amúgy is túlfeszítetted a húrt.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha úgy érzed, fel kell lépned valami mellett vagy ellen, ne vesztegesd az idődet mások megtérítésére, de egy tanulmányút lehetővé teszi, hogy felfrissítsd tudásodat.

Ez is érdekelhet

Eláll a szavad! Kendall Jenner egy szál bikiniben a sípályán

Eláll a szavad! Kendall Jenner egy szál bikiniben a sípályán

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban