Könnyű flörtölgetéssel indul az ünnep - Egymondatos horoszkóp: December 22.

2016.december.22.

Az ünnep előtti forgatagban a Hold-Vénusz trigonnak köszönhetően könnyen indulnak kellemes kapcsolatok, laza flörtök. Aki szerelmes, folyamatosan kellemes izgalom lengi körül, mégsem tanácsos a pasit sürgetni, hogy nyilatkozzon szándékairól (Hold-Merkúr quadrát). Mivel a Holdat a Plútó és az Uránusz is támadja, mi se legyünk olyan meggondolatlanok, hogy éppen most intünk búcsút a karácsony hevében égő kedvesnek. Erre még akkor se kerüljön sor, ha nem vagyunk biztosak benne, hogy a jövő karácsonyt megérjük egymás mellett.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha megtaláltad a Nagy őt, akkor szerencséd van, kivéve, ha ugyanezt érzed minden egyes potenciális jelöltnél: ez esetben érdemes komolyan elgondolkodnod.

Bika (04. 21-05. 20.) Próbáld meg a legjobb képességeid szerint ellátni munkádat, s csak annyit tartózkodni az irodában, amennyit muszáj, hiszen van épp elég elintézendő dolgod.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Talán nagyon felizgat egy új szerelem gondolata, de amikor egy komolyabb kapcsolatot kéne fenntartanod, már nem vagy olyan biztos magadban.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma elbűvölöd a családot, de amikor a párodat hibáztatod, ezt ő nem veszi komolyan: ám tudnod kell, hogy a szeretkezéshez választott környezet nagyon fontos.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha egyik munkatársad feltűnően sokat beszél arról, mennyire jó veled lenni, akkor el kell gondolkodnod, hogy ez vajon nem egy szerelem kezdete-e.

Szűz (08. 24-09. 23.) A szakmai vagy üzleti kapcsolatépítés ma kölcsönös vonzódáshoz vezethet, de számodra fontos szempont a kiszemelt pasi pozíciója és anyagi helyzete.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Vállalkozásod, céged nyereséget termel, és ha éppen arra van kedved, tudod, hogyan flörtölj: jól érzed magad egy kis incselkedés után, ami teljesen normális.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Felvállalni a másikat és összeköltözni vele – ez a boldog kapcsolat alappillére, ez azonban nem azt jelenti, hogy egyetlen lépést sem tehettek egymás nélkül.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A pasid naponta szerelmet vall neked, de a "szeretlek" szó nála nem feltétlenül az érzelmek bizonyítása, csak tudja, hogy elolvadsz a világ legszebb szavától.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma ne feledkezz meg a meleg alsóneműről, és csak bizonyos határig ragaszkodj az ötletedhez: ha türelemmel kivárod, mások is előbb fogják helyeselni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Utazásra alkalmas nap, de ne szomorkodj, ha kedvesed csak ritkán beszél az érzéseiről: talán senki sem tanította meg arra, hogyan öntse szavakba azokat.

Halak (02. 20-03. 20.) Személyes sértésnek veszed, ha elfogy a pénz, és ezért életed párját okolod, de szükséged van a bizonyságra, hogy kedvesed még mindig izgatónak talál.

Ez is érdekelhet

Elton John és Ed Sheeran közös dala lesz az idei karácsony legnagyobb slágere

Elton John és Ed Sheeran közös dala lesz az idei karácsony legnagyobb slágere

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Szépséghírek

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció