Legalább szilveszter napján ne legyél már ilyen átkozottul romantikátlan - Egymondatos horoszkóp: December 31.

2019.december.31.

Ami az elkövetkező évre vonatkozó terveidet illeti, a Halakban járó Hold hajlamosíthat a fantáziálásra és a titkolódzásra. Mivel több bolygó is a józan Bak jegyében tartózkodik, legalább szilveszter napján ne legyél már ilyen átkozottul romantikátlan. A Bak jegyében lévő Jupiter és a Nap barátságos fényszöge a Holddal arra hívja fel figyelmedet, hogy hagyd abba a bújócskát, legyél segítőkész, és ha a megérzéseidre hallgatsz, kitalálod, mire vágyik a párod. A barátaid iránti hűséged csodálatos tulajdonság, a tánc, a zenehallgatás és a meditáció pedig kiegyensúlyozottabbá tehet. Csak az alkoholfogyasztást mérsékeld!

Kos (03. 2l-04. 20.) Mivel az elmúlt év meglehetősen zaklatott volt, az óévet búcsúztasd teljes nyugalomban, de ha kollégákkal ünnepelsz, az év utolsó pillanatáig őrizd meg józanságodat.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha másokon segítesz, életed értelmesebb lehet, ám ha távkapcsolatban élsz, szerelmetek szilveszterkor legyőz minden akadályt – még sok boldogság vár rátok.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az év utolsó napja nem alkalmas állhatatosságot igénylő munka megkezdésére, de megpályázhatsz egy állást, amely pénzügyi reményeidet is beváltja.

Rák (06. 22-07. 22.) Enyhíthetsz szeretteid gondjain, az évbúcsúztatón pedig kiderül, hogy együtt tudnál-e élni egy komoly, gyakorlatias alakkal, aki ügyesen bánik a pénzzel.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma szigorúan tilos adósságot csinálni, azt viszont ne hagyd, hogy valaki, akivel üzleti vagy szakmai kapcsolatban állsz, a céges bulin élvezeti cikként kezeljen.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem hiszel a romantikus mesékben, de ha úgy döntesz, hogy megjelensz a Hamupipőke-bálon, kedvesed talán felhúzza az ujjadra a jegygyűrűt.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A családnak legalább az óévbúcsúztatón össze kell tartania, épp ezért szeretnéd, ha rokonaid (ismerőseid) nálad vacsoráznának - de lehetőleg semmi zajos felhajtás!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Feltárhatod az érzéseidet a kedvesed előtt, akivel talán anyagi érdek is összefűz, s ha jól sikerült kiválasztanod a párodat, ő inspirálhat művészi munkádban:

Nyilas (11. 23-12. 21.) Olyan nyugalmasan telik a nap, mintha nem is szilveszter volna: lehet, hogy este otthon maradsz, mert nem lesz kedved jópofáskodni, de átértékelheted a múltat.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha te gyakorlatias vagy és józan, a párod pedig romantikus típus, legalább pezsgőbontáskor ne legyél túl makacs, hogy bevalld neki, milyen sokat jelent neked.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Túlságosan hiszékeny vagy: ha kiderült, hogy valaki, aki közel áll hozzád, elárulta a vonzalmadat és a barátságodat, többé már nem tartozol hűséggel neki.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a párod az utóbbi időben bevehetetlenné tette az erődjét, de te makacsul döngeted a kaput, biztosan bebocsát, a pezsgőtől pedig rögvest táncra is perdültök.

Ez is érdekelhet

9 példamutató influenszer, aki elfogadja bőrét úgy, ahogy van

9 példamutató influenszer, aki elfogadja bőrét úgy, ahogy van

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most