Legyél ma észbontóan szexis, kívánatos - Egymondatos horoszkóp: Október 30.

2019.október.30.

A Skorpió-Merkúr és a Vénusz együttállása lehetővé teszi, hogy minden nehézség nélkül kifejezd érzéseidet, anyagi igényeidet és szexuális vágyaidat. Legyél ma észbontóan szexis, kívánatos, és akkor kedvező benyomást tehetsz valakire, akinek az anyagi támogatását, vonzalmát vagy együttműködését szeretnéd elnyerni. Alkalmas időpont üzleti tárgyalások, fontos találkozók előkészítésére, randevúk lebonyolítására, új szakmai vagy üzleti kapcsolatok kialakítására, de érdemes lenne meghallgatnod adótanácsadód tippjeit is. Az ágyban pedig próbáld ki a szavak erotikus erejét!

8

Kos (03. 21-04. 20.) A pasidtól életszínvonalad emelkedését remélheted, de ma hitelt is könnyen szerezhetsz, lesz elég ügyfeled is, de mindenért fizetned kell, amit meg akarsz kapni.

Bika (04. 21-05. 20.) Beszéld meg őszintén a problémáidat a pároddal, ám ha a főállású pénzköltők közé tartozol, magától értetődik, hogy egy milliomos férjjelöltre vadászol.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egy jó benyomást közvetítő állás növeli a vonzerődet, de ha kitervelted kollégád elcsábítását, arról se feledkezz meg, hogy mindennap együtt kell dolgoznod vele.

Rák (06. 22-07. 22.) A kommunikáció, a szex. az elismerés, a dicséret és az érintés pozitív kontaktusba hoz a pároddal: ma könnyen beléphetsz az ő világába, hiszen "be van kapcsolva."

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Az otthoni iratrendezés sok időt elrabol ugyan, de egyáltalán nem bánod, sőt még egy ingatlant is megtekinthetsz, melyet a céged szeretne megvásárolni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Jó hírekre számíthatsz, tárgyalhatsz fizetésemelésről, viszonylag jó áron vehetsz új járgányt, a párodnak pedig engedd, hogy meggyőzzön, igenis, nagyon szexi vagy!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne alkudozz minden ötletednél a minél bőségesebb honorálásért, ne a pénzük alapján ítéld meg az embereket, viszont sikerülhet tető alá hoznod egy üzletet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha elismerést és pénzt szeretnél, gyárts ötleteket és terjeszd a megfelelő személyek elé, de ma hódíthatsz is anélkül, hogy félned kellene az elutasítástól.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha arra van szükséged, hogy a társaddal párkapcsolati terápiára járjatok, a terápia javíthat kapcsolatotokon, ráadásul beszélhettek a saját szükségleteitekről is.

Bak (12. 22-01. 20.) Vonzod magad köré az embereket, hiszen valami olyat tudsz, amit mások csodálattal figyelnek, ráadásul a pároddal is sikerül megőrizned a közelséget.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Új állásod ugródeszka lehet magasabb fizetéshez és egy új szerelemhez, de joggal tarthatsz attól, hogy munkahelyi viszonyod féltékenységet okoz.

Halak (02. 20-03. 20.) Sikeres üzleti utazás, tárgyalás, vizsga miatt öröm, de vakációs kaland sem zárható ki, és ha a pároddal évfolyamtársak lettetek, biztosan sok közös témátok akad.

Ez is érdekelhet

Lizzo olyan ebben a ruhában mintha Csodaországból lépett volna ki

Lizzo olyan ebben a ruhában mintha Csodaországból lépett volna ki

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít