Legyél rámenős! - Egymondatos horoszkóp: Május 9.

2020.május.9.

A Bika jegyében lévő Merkúr és a Bak-Plútó barátságos fényszöge kedvez az üzletkötésnek, az álláskeresésnek, az üzleti társulásoknak, a cégmentésnek és a bankkal kapcsolatok ügyek rendezésének. De jobban jársz, ha konzervatívabb szemléleted alapján igazgatod pénzügyeidet. Egy imponáló, pénzes hapsi láttán se irulj-pirulj, vetkőzd le a gátlásaidat, legyél rámenős, és próbáld meg tovább képezni magad a szexkultúrában! Ez a fényszög megkönnyíti, hogy felismerd mások manipulatív trükkjeit, ami különösen a fontos tárgyalásoknál és üzletkötéseknél jöhet kapóra. Alkalmas időpont mások befolyásolására, válságkezelésre, PR-tevékenységekre és biztonságos pénzügyi tranzakciókra. A tudás és az információ pedig olyan hatalom, amit gyorsan kihasználhatsz.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma érdemes üzletről tárgyalni, és ha a jól sikerül az állásinterjúd, akkor saját karriercélod és fizetési igényed pontosításával eladhatod magad a munkaerőpiacon.

Bika (04. 21-05. 20.) Sikeres tárgyalást, üzletkötést ígér a nap, a pasid meggyőzése sem esik nehezedre, de ne csak a közösen szerzett javaitok értékét vitassátok meg oly meghitten.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha új állásról vagy üzletről tárgyalsz, mellőzd a manipulációt, de ha némi haszonra tettél szert, ez még nem jelenti azt, hogy dicsekedned kellene, pláne szóban!

Rák (06. 22-07. 22.) Barátaid, összehoznak egy imponáló, hatalommal rendelkező pasival, aki tudja, mitől döglik a légy, de nehéz megállapítani, ki volt a támadó és ki a legyőzött.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Cégednél jól fizetnek, egyedül csak az zavar, hogy főnökeid rendkívül régimódiak, így nehezen bontakoztathatod ki parádés tehetségedet és tudásodat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma közel kerülhetsz valakihez, ráadásul egy új karrier lehetősége is megcsillan, ám ehhez elkerülhetetlenül hozzá tartozik a nyelvtudás és a továbbképzés is.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Érdemes lenne biztosítást kötnöd, és ha jót akarsz magadnak, akkor egyik rokonodtól kérj tanácsot, mielőtt belevágsz egy befektetésbe vagy ingatlanügyletbe.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha ügyesen kérdezel és befolyásolsz, rájöhetsz mindenre, amit üzletfeledről tudnod kell, és ha leveszed az üzletasszony álarcát, igazi bombázóvá változol.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nem rejted véka alá, milyen sokat jelent számodra a pénz, de ha magasabb fizetést akarsz, akkor egyelőre ki kell tartanod unalmas, de jól tejelő állásodban.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha egyik munkatársad arra célozgat, hogy szívesen venné, ha magánjellegű kapcsolat is kialakulna köztetek, akkor próbálj meg még többet megtudni róla.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha meghívod vacsorára a kedvesedet és üzleti partneredet, s megcsillogtatod konyhaművészetedet, még az is megeshet, hogy stratégiád kifizetődik.

Halak (02. 20-03. 20.) Fontosabb kapcsolataid új jövő előtt állnak, a pároddal és szövetségeseiddel olyan dolgokat terveztek, amelyek alaposan megváltoztatják életedet.

Ez is érdekelhet

“Nincs annál rosszabb döntés, mint amikor valaki csak küllem alapján választ négylábút maga mellé” - Segítsd a kutyamentést!

“Nincs annál rosszabb döntés, mint amikor valaki csak küllem alapján választ négylábút maga mellé” - Segítsd a kutyamentést!

Szépség

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján